.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да го привлека

Здравейте, искам помощ за това как да привлека едно момче от новото ми училище. Той е 12 клас, аз 8 Страшно много го харесвам. Когато го видях за първи път бяхме в една доста смешна ситуация и това може би ще ми помогне, защото вече май е запомнил коя съм : ) Аз искам нещо повече, искам да се заговорим, да ме хареса и т.н. Нищо не знам за него, дори името му .. все пак от 2 дена сме на училище, но ще направя всичко, за да разбера повече неща за него в понеделник. Моля ви дайте ми съвети как да привлека вниманието му

Град
    Варна, моретоо :)
    Трудна работа да стане нещо. На него му предстои нов живот. Не знам дали би се загледал в толкова малко момиче (освен, ако не си от онези мутанти, приличащи на 20 години)... или ако те хване може да е само за едно нещо. Това е моето мнение Чакай и други!

Супер фен
    Град
    София

Re: Как да го привлека

Цитирай Първоначално написано от daniitooo1
    Здравейте, искам помощ за това как да привлека едно момче от новото ми училище. Той е 12 клас, аз 8 Страшно много го харесвам. Когато го видях за първи път бяхме в една доста смешна ситуация и това може би ще ми помогне, защото вече май е запомнил коя съм : ) Аз искам нещо повече, искам да се заговорим, да ме хареса и т.н. Нищо не знам за него, дори името му .. все пак от 2 дена сме на училище, но ще направя всичко, за да разбера повече неща за него в понеделник. Моля ви дайте ми съвети как да привлека вниманието му
    Ами като искаш да "се заговорите", зашо просто ти не го аговориш!? Не е толкова трудно! Опитай някой път (да кажем някоя събота или петък в училище) да го попиташ как се казва, какви интереси има! Ако ти каже примерно спорт, почни да му говориш за спорт и така... Не виждам нищо сложно в това, пък и щом отидеш ей така да го заговориш той предполагам ще си помисли, че ти се интересуваш от него! После всичко ще си стане от самосебе си!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Даа има и други с едно момче вече си пращаме едни погледи като се видим, но аз си искам този Трудно ми е да го заговоря защото е голям, а и малко ме е срам.. предпочитам той да направи първата крачка, но за да стане трябва да го привлека с нещо..

Град
    somewhere over the rainbow
    Хъм...Високо искаш да скочиш.Пробвай се все пак ,но според мен също няма смисъл. В 12 клас момчето вече мисли по съвсем друг начин- на емоционално ниво се съмнявам, че ще го задоволиш.
    Иначе обърни внимание на нещата ,по които се увлича,намери си някакви допирни точки с него (ако има такива нали) .Но гледай да не се навираш прекалено ,защото бързо ги отблъсква.

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Според мен нямаш шанс с него той едва ли си пада по лапенца?!
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Знам, че съм малка за него, но просто искам да му привлека вниманието, да го заинтригувам, да ме забележи.. Пък знае ли човек, може да стане нещо.. била съм с такъв на неговата възраст, дори тогава бях по - малка, за това още не съм изгубила надежа. За това моля за съвети : )

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от PIMP88
    Изпърди му се в лицето НЯМА НАЧИН да не ти каже нещо (освен ако не е бот)
    АХАХАХАХАХАХХАХАХААХХАХАХ АХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХААХАХАХАХАХАХХАХАХААХХА ХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА ХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХААХАХАХАХАХАХХАХАХАА ХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХААХАХАХАХАХАХХАХА ХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХА!!!!
    facebook.com/mrrrrrrr

Още един пример какво точно се търси в половинката
    Всички гледат характера xD

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    доста трудно,пък и не се знае дали си няма приятелка,но все пак,пробвай ако се намери някой общ познат или ддз и аз
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си