Здравейте! От както се преместих в гимназията в новия клас (вече трета година сега съм 11 клас) с никой не се разбирам.Прави им удоволствие да ме мачкат,обиждат ме,нападат ме без причина..причината е няква тяхна измислена,замерят ме със някакви боклуци..Щях да се местя мин. година,но нямаше как ,защото лятото заминах при майка ми в Италия ,не бяхме добре и с финансите..и ей преди 5 дни си дойдох,заради шибаното даскало.
Въпросите,които не ми дават мира са:
1. Ще мога ли да се преместя сега във 11 клас?Как?Кога ще е възможно?Сега има нов закон ,до колкото знам в 11ти е невъзможно да се преместиш..но не вярвам..все има начин според мен.Сега първите дни проблем ли ще е ,ако се преместя?Междусрочната ваканция е доста далече..не знам дали ще успея тогава да се преместя,но знам,че определено няма да издържа..това е всекидневен тормоз..трябва да се сложи край.
2.Другото ,което ме интересува е,относно "Училището вкъщи"?Някой по-компетентен по този въпрос,моля да пише в темата.Как се осъществява,трябва да се говори с директора предполагам?Предполагам ,че й се плаща..колко?И как става точно?И само един учител ли ще идва вкъщи за да ми преподава,и то не от даскалото предполагам или..?Съжалявам,до сега не ми се е случвало да се стигне до там,за това съм толкова неинформиран по този въпрос.Ще се радвам да ми отговорите!До скоро!