.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Гинко Вин

Мега фен Аватара на teenems

Гинко Вин

На 15 съм .. искам да си усиля паметта ,че нещо и ме мързи да уча ,а и такива глупости.Може да ви звучи глупаво ,но..
    Та като съм на 15 мога ли да пия?Или не е препоръчително
    Пили ли сте?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Е как ш' си усилиш паметта като не и даваш нищо за помнене .. учи наизуст някой неща това заздравява паметта .. Междодругото Гинко Вин се използва при : затруднена концентрация, загуба на памет, атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, студени крайници.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не,не е препоръчително за твоята възраст.Щом нямаш горе описаните заболявания няма смисъл да пиеш това лекарство.Може да ти докара проблеми.Иначе всеки го мързи да учи,споко. Опитай се да се концентрираш,воля ти трябва,ще се справиш.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на teenems
    Е аз не съм чак такава мързелана,просто исках да си подсиля повече паметта.

Мерси все пак

Супер фен Аватара на radeberger
    Няма хапче, което да се справя с мързела на хората. Взичко си зависи от теб и нагласата, с която сядаш да учиш.

Град
    София
    Баси кво се тъпчете с хапчета от толко малки ве Тва е предназначени за 70-80 годишни дядовци,дето ще забравят да отидат да си земат пенсията ако не го пият тва....

Mencheto
    Guest
    Zdraveite az sum na 18 i cqlo lqto ne spreh da pusha jonga:d i bqh cifra schupen na kopele vseki put i po edno vreme stanah super neadekvaten i se chuda dali ''Гинко Вин'' moje da mi pomegne po nqkakuv nachin da se koncentriram ili da produlja da si pusha oshte mersi predvaritelno!

Супер фен Аватара на NissaN
    За твоята възраст не е полезно да пиеш Гинко Вин ти си на 15 не на 55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си