.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Град
    Варна, моретоо :)

Относно разделите

Ще помоля, когато някой пише за своята раздяла да престанете с коментарите :
    -така е трябвало да се случи
    -всяко зло за добро
    -било е писано така
    Стига сте успокоявали хората с това, че съществува някакъв идеален ред и че има съдба... по тази тема ще напиша едно нещо :
    ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ОТ ФАНТАЗИИТЕ,
    ЗА ДА БЪДАТ ХОРА.
    ЗА ДА БЪДАТ СРЕДОТОЧИЕТО, КЪДЕТО СЕ
    СРЕЩАТ ПАДНАЛИЯТ АНГЕЛ
    И МАЙМУНАТА,
    ИЗПРАВЯЩА СЕ НА ЗАДНИТЕ СИ ЛАПИ.
    ТОВА Е НАЧАЛОТО. ПЪРВО СЕ
    УЧИТЕ ДА ВЯРВАТЕ В МАЛКИТЕ ЛЪЖИ.
    В СПРАВЕДЛИВОСТТА. В
    МИЛОСЪРДИЕТО. В ДЪЛГА.
    И ДРУГИ ТАКИВА.
    ВЪПРЕКИ ТОВА ВИЕ ПОСТЪПВАТЕ,СЯКАШ
    ИМА НЯКАКЪВ ИДЕАЛЕН РЕД В СВЕТА,
    СЯКАШ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА
    СЪЩЕСТВУВА НЯКАКВА... ПРАВОТА,
    ПО КОЯТО ДА СЪДИТЕ ЗА ВСИЧКО.
    ИЗПИТВАТЕ ПОТРЕБНОСТ ДА ВЯРВАТЕ И В
    ОНОВА, КОЕТО НЕ Е ИСТИНСКО.

Разберете, че сме сами и никой не ни е изготвил предварително начертан път, това е в сферата на фантазиите. Голяма секта сте, фанти Всичко се случва тук и сега от мен и от теб

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А ти какво искаш - вместо да ги успокояваме,
    да им припомним още повече болката от раздялата..
    И всеки си има лично мнение - така,че ти вярваш в едно,
    други - в друго..
    Няма смисъл да пускаш някакви безсмислени теми..С които
    по никакъв начин не помагаш...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    А ти какво искаш - вместо да ги успокояваме,
    да им припомним още повече болката от раздялата..
    И всеки си има лично мнение - така,че ти вярваш в едно,
    други - в друго..
    Няма смисъл да пускаш някакви безсмислени теми..С които
    по никакъв начин не помагаш...
    Ако човек не си помогне сам, никой друг не може да му помогне Всеки прави живота си такъв какъвто е. Но щом ви е по-добре да лъжете хората. Успокоявайте си ги, но просто не говорете за тези карми, че е много тъпо...

Супер фен Аватара на radeberger
    Теб пък какво те интересуват чуждите коментари? Гледай твойте си.

Град
    Защото хората, на които ги давате страдат повече като се самозалъгват... ей затова ме интересуват...

Град
    somewhere over the rainbow
    ^ ^Той иска да спрем да лъжем. Да направи света едно по-добро място. [-o<

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Като не ти харесват коментарите не ги чети бе фанта... аз незнам дали са лъжа или пък не, ама нали за тва сме във този форум трябва да се утешим някак или поне да опитаме Не мисля, че това са лъжи... поне се опитвам ако пиша такова нещо, да е за човек, когото си личи, че не е виновен в това, което е написал. Лично мнение Както и да е във фанталенд нещата дано са по-добри само с най-яките фанти и без натъжени хора
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Пич от 10 дена съм в тоя форум и вече знам ,че си се разделил с приятелката си пускаш 109284210938491805 теми секи коментар е как си се разделил с нея,ЕМИ СЛУЧВА СЕ ПРЕЖИВЕЙ ГО !

Град
    Цитирай Първоначално написано от Daveyjones
    Пич от 10 дена съм в тоя форум и вече знам ,че си се разделил с приятелката си пускаш 109284210938491805 теми секи коментар е как си се разделил с нея,ЕМИ СЛУЧВА СЕ ПРЕЖИВЕЙ ГО !
    Мммм... това вече е преживяно и изживяно, грешно впечатление си правиш и не топи веднага другите хора с това, което МИСЛИШ, че аз правя... много знате, всичко знаете :> На онзи пич му казах ко стана с мен, да не се коси... вие му давате празни надежди ми не трябва така

Град
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Като не ти харесват коментарите не ги чети бе фанта... аз незнам дали са лъжа или пък не, ама нали за тва сме във този форум трябва да се утешим някак или поне да опитаме Не мисля, че това са лъжи... поне се опитвам ако пиша такова нещо, да е за човек, когото си личи, че не е виновен в това, което е написал. Лично мнение Както и да е във фанталенд нещата дано са по-добри само с най-яките фанти и без натъжени хора
    Аз живея в една малка част от Фанталенд Една стая засега, почти две - лудницааа

Цитирай Първоначално написано от Daveyjones
    Може да му е кофти на човека, има ли значение колко теми пуска? Ако иска и 984545149841518451457414611981521448474145145 теми да пуска кво значение има за теб специално?? + това да е имало 2-3 коментара специално за това, че се е разделил с нея, ти пък направи го на егаси въпроса Нали за това сайта се казва тийнпроблем, за да може всеки да пише за проблемите си.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Аз живея в една малка част от Фанталенд Една стая засега, почти две - лудницааа
    Май вече и аз трябва да се изнасям от Видин и да се преместя там.. намира ли се една стаичка и за мен??

Град
    Оф, аз въобще не съм имал предвид мен като личност, когато писах темата, а някои хора егати заключението си направиха... Здраве да е, аз все пак ви обичам

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Роско, когато хора престанат да реват и да се жалват, тогава ще престанат и коментарите.

Кой си ти,че да караш хората да не вярват в съдбата?
    Всеки си има мнение.Не се опитвай да се налагаш над чуждото,защото според мен съдба има.Щом не ти изнася да слушаш изрази от типа на:
    ''така е било писано'',''така трябва'',''всяко зло за добро'' и тн,страдай си тогава и се затвори в себе си, та да видим дали така ще оправиш някой проблем,но не убеждавай останалите да вярват в предположенията ти!
    ДА,не всичко е съдба,защото има неща които зависят изцяло от нас и нашите решения,но ако в нещо не уцелиш късмета си или пък ти се отдаде шанс за нещо невероятно,това не е ли знак на съдбата?
    Тъй,че според мен по-скоро нещата зависят и от нас ,но и от съдбата.
    Както женитбата например.Жениш се за човек,който смяташ че е прекрасен,невероятен и много харесваш всяка негова черта ,но след сватбата разбираш ,че този човек изобщо не го познаваш-започва да пие,да не се прибира и дори да бие жена си.Е?ЗА какво си говорим?
    Съдба просто.

Град
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Роско, когато хора престанат да реват и да се жалват, тогава ще престанат и коментарите.
    Логично. Понякога искаме просто съвет, колкото и да знаем, че нищо не можем да направим

Град
    Цитирай Първоначално написано от magdalenkaa
    Кой си ти,че да караш хората да не вярват в съдбата?
    Всеки си има мнение.Не се опитвай да се налагаш над чуждото,защото според мен съдба има.Щом не ти изнася да слушаш изрази от типа на:
    ''така е било писано'',''така трябва'',''всяко зло за добро'' и тн,страдай си тогава и се затвори в себе си, та да видим дали така ще оправиш някой проблем,но не убеждавай останалите да вярват в предположенията ти!
    ДА,не всичко е съдба,защото има неща които зависят изцяло от нас и нашите решения,но ако в нещо не уцелиш късмета си или пък ти се отдаде шанс за нещо невероятно,това не е ли знак на съдбата?
    Тъй,че според мен по-скоро нещата зависят и от нас ,но и от съдбата.
    Както женитбата например.Жениш се за човек,който смяташ че е прекрасен,невероятен и много харесваш всяка негова черта ,но след сватбата разбираш ,че този човек изобщо не го познаваш-започва да пие,да не се прибира и дори да бие жена си.Е?ЗА какво си говорим?
    Съдба просто.
    Е, чакай по твоята логика... е съдба да се разделиш с този човек... не ти се връзват двата края...

страдай си тогава и се затвори в себе си, та да видим дали така ще оправиш някой проблем,но не убеждавай останалите да вярват в предположенията ти!

Извинявай ама аз изказах мнение, не ме обеждавай ти да вярвам в нея... и моля те погледни ми коментарите в тази тема и виж какво съм писал!!! "Човек ако не може сам да си помогне, никой друг не ще го стори!" - на никого не съм казвал да се затваря, а да направи живота си такъв какъвто го иска, а не какъвто другите му казват, защото това зависи изцяло то човека... животът е верига от решения...

Мега фен Аватара на sasha_90
    За какво ти са фантазии?За да продължаваш да мечтаеш за нещо,за което няма никакъв смисъл и по този начин да се нараняваш ли?С фантазии не се живее!Човек винаги трябва да знае къде му е мястото.Тоест ако момче и момиче са били заедно и след известно време момичето се раздели с момчето,заради липса на чувства.Справедливо ли е момчето да продължава да си фантазира,че пак може да излезе нещо?Не.Подобре да кажеш истината и с течение на времето да я приемеш,отколкото да страдаш,защото си в неведение.А относно коментарите ни-ние сме различни хора,с различно мислене.Какво ще ни учиш как да мислим и ще ни казваш какво да пишем ли?

Re: Относно разделите

''Разберете, че сме сами и никой не ни е изготвил предварително начертан път, това е в сферата на фантазиите''

Само това изречение доказва,че убеждаваш или поне се опитваш да убедиш останалите в твоята теория,че няма съдба.А относно моят пример.
    Да зарежеш този човек след ,като си разбрал че е такъв не е съдба,а решение.Затова преди това ти казах,че не всичко е съдба.В случая съдба беше,че ти си мислиш че човека с който си е невероятен,а след сватбата се оказва точно обратното.Ей това за мен е пример за съдба.Просто е било писано да ти се падне такъв човек и да ти се случи това.Иии... аз не те убеждавам,че има съдба,а само разяснявам какво е за мен тя,а и ти вече си имаш свое мнение относно това понятие.Колкото до това:
    "Човек ако не може сам да си помогне, никой друг не ще го стори!"
    Разбира се,че е така.Не го оспорвам и не твърдя,че трябва да разчиташ на късмета.АЗ лично никога не разчитам на късмета.Това си е игра с огъня.Отклоних се от темата може би,но както и да е.На различни мнения сме за някои неща,нормално Хубав ден от мен!

Град
    sasha90, ти май хич не си в час
    МОЛЯ ТЕ ЧЕТИ преди да пишеш :>

Град

Re: Относно разделите

Цитирай Първоначално написано от magdalenkaa
    ''Разберете, че сме сами и никой не ни е изготвил предварително начертан път, това е в сферата на фантазиите''

Само това изречение доказва,че убеждаваш или поне се опитваш да убедиш останалите в твоята теория,че няма съдба.А относно моят пример.
    Да зарежеш този човек след ,като си разбрал че е такъв не е съдба,а решение.Затова преди това ти казах,че не всичко е съдба.В случая съдба беше,че ти си мислиш че човека с който си е невероятен,а след сватбата се оказва точно обратното.Ей това за мен е пример за съдба.Просто е било писано да ти се падне такъв човек и да ти се случи това.Иии... аз не те убеждавам,че има съдба,а само разяснявам какво е за мен тя,а и ти вече си имаш свое мнение относно това понятие.Колкото до това:
    "Човек ако не може сам да си помогне, никой друг не ще го стори!"
    Разбира се,че е така.Не го оспорвам и не твърдя,че трябва да разчиташ на късмета.АЗ лично никога не разчитам на късмета.Това си е игра с огъня.Отклоних се от темата може би,но както и да е.На различни мнения сме за някои неща,нормално Хубав ден от мен!
    Да ти кажа този спор е лишен от смисъл, защото "съдбата" е много философско понятие... в сериала "LOST" скандираха именно нея и я представиха като това, че има съдба и другото, че всичко е човешко решение. Може да си спорим с часове, а едва ли имаме нужда от това.
    А относно другото за съдбата и решенията - да срещнеш еди кой си, по еди какъв си начин е живот, не е съдба и т.н. И да не ми скочиш пак да ме биеш МОЕ МНЕНИЕ Е

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Да,съгласна съм с автора. Хората трябва да осъзнаят, че те сами определят това, което ще им се случи. И че вместо да приемат, че раздялата им е била дело на съдбата, да се опитат да разберат грешките, допуснати във доскорошната им връзка и да се поучат от тях. Самата мисъл за това пътят ви да е начертан, не ви ли кара да се чувствате малко безпомощни? :>

Не казвам, че хората, на които не им е провървяло, не трябва да бъдат утешавани. Просто коментар от типа на "горе главата, нещата с времето ще се оправят" е по-уместен от нещо от типа на "случило ти се е защото така е било предначертано".
    I'm yours.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не можеш да ни казваш,кво да пишем и кво не,тва си е наша работа,айде чао
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    не можеш да ни казваш,кво да пишем и кво не,тва си е наша работа,айде чао
    Ухх, че сме раздразнителни днес... по-полека, човека просто изказва мнението си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си