.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

очна линия

Здравейте! Искам да попитам за някаква хубава очна линия, защото все попадам на гадни и ми омръзна да си давам парите на вятъра! Имам една на Авон, която става ама ми свършва и не знам към коя марка да се насоча сега. Някакви предложения?

Супер фен Аватара на brokeninside13
    аз съм с L

горещо препоръчвам на марката essence! Имам тюркоазената от серията metal glam и освен, че цветът е страхотен самата очна линия е мн дълготрайна и лесно се нанася. Един съвет - когато я нанесеш остани със затворени очи и с ветрило или книжка развей срещу очите си, за да засъхнат по-бързо.

Голям фен Аватара на bet3to
    На Oriflame казва се Holywood

добре благодаря, вече имам няколко варианта

Град
    Пловдив
    Аз имам на Импала, сиво-сребриста опаковка. Не е скъпа, но е качествена. Много съм доволна от нея.
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    Ивагакуре
    Не мога да ти кажа добра, но ще те предупредя никога да не си взимаш на Ейвън. Ужасна е..просто ужасна. Даже няма и цвят ,много (ама хипер много) е бледа и трудно се слага. Не потича цвета, въобще селска история..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз имам на Golden Rose , доволна съм.
    Не я използвам често , но когато я използвам винаги ми харесва.

Аз само оскам да попитам за четчицата нещо-по-добре е да е по-тънка или по-дебела? Защото съм гледала едни, на които четката им е няколко косъмчета и други, на които е доста по-дебеличка. С по-дебелата сякаш изглеждат по-лесин за нанасяне..?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си