- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за устните ;p
трябва ми нещо от което се подуват (без гланцовете които са за обем) нещо от което се получава алергична реакция и стават подути .. някой сеща ли е ?
Не , наистина, ако го искаш за 'красота' , недей.А и според мен не е красиво момиче с подути устни![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
10000 пъти по-добре момиче с малки до умерени устни, отколкото с размера на тези на Мара отварачката. 1во, че за мен (предполагам и други) седи ужасно грозно и изкуствено; 2ро не мисля че има такъв продукт на пазара освен козметичните интервенции, все пак всяка 2ра щеше да е с големи устни; 3то ако искаш например като ходиш на даскало 10 метра преди да си влязла в стаята да разбират, че ти идваш - давай.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
иска го да направи на някого адски гаден номер..ех злоба..
миии ако е за теб, виж към какво си алергична
на мен ми се подуват (не много де) като някой ми ползва балсама, затова вече не го давам![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Aбе ти нормална ли си? :\
Никога не бих направила такова нещо..
Колкото по темата:
Ползвала съм такъв гланц и имаше горе-долу някакъв ефект.. (:
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
офф нормална съмнито е за козметични цели , нито искам да праа номера на някой пф
попитах нещо съвсем елементарно къв ви е проблeма ? ако някой ще пише нека е по темата
оф мъ гъъъ...аз от ке да знам...
отиди в някой кошер да те се цункаш с някоя пчела
добре де, а с гланцовете за обем не става ли?
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
+1!Първоначално написано от w0lf
![]()
![]()
Тогава ще получиш перфектният ефект!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Солта мисля,че би свършила няква работа.![]()
Според мен,ако искаш да са ти подути устните трябва да ги намажеш с нещо,към което ис алергична.. иначе гланцове за обем
Момичето пише: ,,без гланцове..."Първоначално написано от bloodymirror
Ахахаха и аз мислех да я дам тая идейка с пчелата.Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Бе най-добре вземи една мръсна игла, набоди си устните и ще станат хем подути, хем инфектирани, страхотна гледка...
Освен това как очакваш да ти отговорим на въпроса за "нещо, което предизвиква алергична реакция"? Всеки човек е алергичен към различни неща, никой не може да отговори от твое име!!!
Ако искаш иди при лекар, питай за гланцове, които са алергени, и кажи, че питаш щото искаш да ги избягваш![]()
абе вие се ебавате с менепчелата,копривата и мръсната игла отпадат ! нещо друго ?
Предлагам ти да посетиш клиника за психичноболни. Имат супер фешън жилетки.
whenever u r gone i just wanna be with ya .
а, би ли казала с каква цел го искаш.. не е с това, не е с онова.. а с каква цел е?????????????????????????Първоначално написано от glamourr
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Детски глупости.. със сигурност си нямаш и представа,че уж ''за да ти станат обемни устните ги намажеш с нещо,към което си алергична'' какво може да се случи и как може цял живот да си със съсипани устни,каква е тая гъзария и същевременно безакълие не знам.. затова хората специално са направили гланцове,със силиконово съдържание,за такива като теб..и все пак ако не е за теб,не го причинявай на никого,може да го обезобразиш до неузнаваемост!![]()
• Обичай,за да те обичат! •
За по-дълго траен ефект - гадже боксьор със слаби нерви![]()
хахаха +Първоначално написано от van1
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Сложи си силикон.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
много люто...ама може и да плачеш...
:Д
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....