.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Обяснете на това тъпо животно .

Тъкмо се прибираме от един семинар и лягаме да се гушкаме с него. Няколко пъти приключихме темата с изпитите и курсовете. Лежим си , милваме се и изведнъж той казва - дали ще се справим с всичко това. И аз - с какво - ами с изпити, курсове, бла бла. Ядосах се и му казах - и какво сега за изпити ли мислиш, като сме заедно ? Той млъкна и започна както винаги да имитира медитация. Навиках му се няколко пъти, той само мълчи. Преследвах го в тоалетната, и му отворих вратата и пак му се навиках, а той ми каза, едва ли не, че не е вярно. Ама да ми беше казъл нещо мило, а не да си трае като пукел , като го питах дали пак за изпити мисли.
    Мама му.
    Извинете ме за стила на писане, ама съм бясна.
    Сега съм у тях.
    Кажете на това нещастно същество, че трябваше в началото да ми каже , че е спрял да мисли за проклетите изпити, а не да ми мълчи.
    Бясна съм.
    Не стига, че се виждаме два пъти в седмицата, и че има време за проклетите изпити (даже аз повече се интересувам от него).

Добре, бихте ли казали на едно добро, малко, весело , мило момиче, което ви гушка и целува, че сега си мислите за изпитите и тази тема да подхванете, при положение, че сте я приключили , и сте се разбрали да не спамите за нея. Егати, само изпити, само учене. Не може ли малко спокойствие.

Не стига, че непрекъснато ми е напрегнато за учене, сега и той почна.

Прочете темата и ми се извини. Задник . Мерси все пак за вниманието .

Жалко за горкото момче, което така измъчваш. Какво като е продължил да мисли за това? Явно тези неща го вълнуват и притесняват, толкова ли е трудно да проявиш разбиране? Нима като сте заедно трябва само и винаги да мислите един за друг и да се натискате? Нямам думи, не е имало за какво да се извинява!
    You're frozen
    When your heart's not open..

Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Жалко за горкото момче, което така измъчваш. Какво като е продължил да мисли за това? Явно тези неща го вълнуват и притесняват, толкова ли е трудно да проявиш разбиране? Нима като сте заедно трябва само и винаги да мислите един за друг и да се натискате? Нямам думи, не е имало за какво да се извинява!
    И мен ме вълнува и притесняват, ама да седне да учи малко, не да се притеснява. И не, не се натискаме, а просто лежим и си почиваме , защото сме страшно изморени от обиколките и пътя . И изобщо не си наясна с отношенията ни като цяло , а само с конкретната ситуация, която даже не е обективно представена, защото бях раздразнена.

Той: Получи се недоразумение и тя стана агресивна

Май човека се е изморил от теб, не от изпитите.

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Май човека се е изморил от теб, не от изпитите.
    Как не ме е срам Отивам да го поизморя още малко, че вече е на легло , брб Всъщност първо ще обядваме с техните.
    Ако мине модератор тук, нека да ключне темата, ама и да стои - не ми пречи

Град
    Варна, моретоо :)
    Вие сте големи образи, чак банята...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Човекът мисли за изпитите,защото са важни за него.Какво за всяко нещо му врещищ?Нормална ли си?Я,по-спокойно,че да не ти избяга.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Кво толкова, че му крещи? И аз мразя да ми говорят за учене през лятната ваканция, например.

Град
    Сигурен съм, че сега и двамата се попикават от смях като четат колко се впрягате

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Сигурен съм, че сега и двамата се попикават от смях като четат колко се впрягате
    В такъв случай да се смеят.Но ние трябва повече да се смеем,защото на нормални хора не би им хрумнало да пускат измислени теми.А нали знаеш-който се смее последен,се смее най-добре.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Миличка само едно ще ти кажа. Ако продължаваш в същия дух да му крещиш, да бъдеш груба и вулгарна спрямо него и пред него, има вероятност да пратиш всичко по дяволите. Накрая ще му писне и ще те зареже. Съвет - мъжете не обичат агресивните жени, те обичат скромните и порядъчни момичета. Ако не престанеш с това поведение, ще намери някоя, която ще се държи мило с него и ще му споделя проблемите.
    Замисли се ако той се държи така с теб дали ще ти е хубаво и друго - може би избягва срещите с теб, защото му е писнало да му врънкаш. Та нали за това е една връзка да се споделя всичко между двамата най- вече тревогите, които много измъчват както в случая момчето ти.

Град
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    В такъв случай да се смеят.Но ние трябва повече да се смеем,защото на нормални хора не би им хрумнало да пускат измислени теми.А нали знаеш-който се смее последен,се смее най-добре.
    Закон си е това, да

Да ви имам сериозността
    може би избягва срещите с теб, защото му е писнало да му врънкаш.
    Учим заедно, непрекъснато сме заедно и си говорим. При това по негова воля
    Забавно ми е да чета, ама се връщам в леглото при него
    Мерси за коментарите ^

Супер фен Аватара на radeberger
    Явно изпитите го притесняват. Ти май много лесно се палиш .

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Миличка само едно ще ти кажа. Ако продължаваш в същия дух да му крещиш, да бъдеш груба и вулгарна спрямо него и пред него, има вероятност да пратиш всичко по дяволите. Накрая ще му писне и ще те зареже. Съвет - мъжете не обичат агресивните жени, те обичат скромните и порядъчни момичета. Ако не престанеш с това поведение, ще намери някоя, която ще се държи мило с него и ще му споделя проблемите.
    Замисли се ако той се държи така с теб дали ще ти е хубаво и друго - може би избягва срещите с теб, защото му е писнало да му врънкаш. Та нали за това е една връзка да се споделя всичко между двамата най- вече тревогите, които много измъчват както в случая момчето ти.
    Леле, леле. Разбирам да беше права, ама си доста далеч от истината.
    Аз съм лош човек, само крещя и викам, не съм мила и добра, не споделям. Това се разбира от поста ти . Как да ти кажа, мисля, че човека е оценил в мен други качества, между които не присъстват скромност и порядъчност , както и това за изпитите не е тревога. Просто ще се явяваме на тойфел, евентуално другото лято (най-късно), пък той чак сега след последният семинар се сети, че ще ни е малко нанагорно и с другите неща, които имаме в програмата.
    Пък аз му бяха казала, че ми е писнало да говорим за това, мамка му, от 9ти клас не сме спряли .
    Човека нито ме избягва, нито се крие, нито крие, нито аз крия. Малко сме като на семейни начала, а и аз съм нервоза. Той пък си е перфектен, като изключа, че понякога много бавно говори/прави разни неща и се ядосвам През останалото време съм мила и добричка, повярвай ми.
    Пък и имам силната дума във връзката, тъй като аз я започнах и аз я задвижих. Човека няма проблем някой да мисли вместо него.
    И сега, за едно врънкане, един каприз от моя страна (не си ги позволявам често напоследък, че ми е писнало само за глупости да се ядосвам) , започнете да ми четете морал.
    Нямам проблеми с любовният живот, никога не съм имала. В нито една от връзките ми (едната почти 3г, другата почти 1г, другите по-кратички.). Отношенията ми винаги са изцяло регламентирани, сиреч - не те задължавам нищо , всичко е по-желание. Всеки по желание след скандал се е извинявал. Макар, че в сегашната връзка няма такива даже.
    Естествено, трябва някой да се набеди като лош .. По-добре ли се чувствате, утешавате ли се с мисълта, че вие сте скромни и кротички ... Интересно, как ли ви се качват на главата, или колко ли се понася смирението.

Не знам, нещо много на сериозно взехте всичко.
    Даже ме провокирахте , милото ми същеcтво сега си дреме само

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Явно изпитите го притесняват. Ти май много лесно се палиш .
    А мен като че ли не ме притесняват Абе, минимум 80т. ще имаме В това съм сигурна, ако са 100 - още по-добре

И аз съм сигурна, че просто се е чудел какво да каже в мълчанието, за това повече се ядосах, защото после нищо не каза и се садна на някъде

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Леле, леле. Разбирам да беше права, ама си доста далеч от истината.
    Аз съм лош човек, само крещя и викам, не съм мила и добра, не споделям. Това се разбира от поста ти . Как да ти кажа, мисля, че човека е оценил в мен други качества, между които не присъстват скромност и порядъчност , както и това за изпитите не е тревога. Просто ще се явяваме на тойфел, евентуално другото лято (най-късно), пък той чак сега след последният семинар се сети, че ще ни е малко нанагорно и с другите неща, които имаме в програмата.
    Пък аз му бяха казала, че ми е писнало да говорим за това, мамка му, от 9ти клас не сме спряли .
    Човека нито ме избягва, нито се крие, нито крие, нито аз крия. Малко сме като на семейни начала, а и аз съм нервоза. Той пък си е перфектен, като изключа, че понякога много бавно говори/прави разни неща и се ядосвам През останалото време съм мила и добричка, повярвай ми.
    Пък и имам силната дума във връзката, тъй като аз я започнах и аз я задвижих. Човека няма проблем някой да мисли вместо него.
    И сега, за едно врънкане, един каприз от моя страна (не си ги позволявам често напоследък, че ми е писнало само за глупости да се ядосвам) , започнете да ми четете морал.
    Нямам проблеми с любовният живот, никога не съм имала. В нито една от връзките ми (едната почти 3г, другата почти 1г, другите по-кратички.). Отношенията ми винаги са изцяло регламентирани, сиреч - не те задължавам нищо , всичко е по-желание. Всеки по желание след скандал се е извинявал. Макар, че в сегашната връзка няма такива даже.
    Естествено, трябва някой да се набеди като лош .. По-добре ли се чувствате, утешавате ли се с мисълта, че вие сте скромни и кротички ... Интересно, как ли ви се качват на главата, или колко ли се понася смирението.

Не знам, нещо много на сериозно взехте всичко.
    Даже ме провокирахте , милото ми същеcтво сега си дреме само
    Не го прочетох!

Ти наред ли си, ако мойта приятелка ме обиждаше ей така задник, нещастник, тъпо съшество щех я кикна, радвай са че те търпи

"Тъпо животно" WTF !?
    аз бих ти показал пътя

Фен
    Град
    Shumen
    Кво толкова е казал човека а ти му крещиш сякаш в изневара си го хванала . Кажи му: ще се справим и ГОТОВО ...
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Чакай малко, да видя дали съм разбрал. Имаш кавга с гаджето си, безмислена при това, и първото нещо, което правиш е....да напишеш за това в Teenproblem?!?!?! WTF?!?!?!? Абе, този сайт откога стана за словоизлияния?

Цитирай Първоначално написано от Kole
    Чакай малко, да видя дали съм разбрал. Имаш кавга с гаджето си, безмислена при това, и първото нещо, което правиш е....да напишеш за това в Teenproblem?!?!?! WTF?!?!?!? Абе, този сайт откога стана за словоизлияния?
    За гаврата . То даже не беше кавга, ама тук така го изкараха

Я си махни тая котка от аватара, слагай миналия =D

Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Я си махни тая котка от аватара, слагай миналия =D
    Честно, много грубо ми се виждаше червеното и реших да си сложа нещо по-миловидно вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си