- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обяснете на това тъпо животно .
Леле, леле. Разбирам да беше права, ама си доста далеч от истината.Първоначално написано от bilqnavod
Аз съм лош човек, само крещя и викам, не съм мила и добра, не споделям. Това се разбира от поста ти . Как да ти кажа, мисля, че човека е оценил в мен други качества, между които не присъстват скромност и порядъчност , както и това за изпитите не е тревога. Просто ще се явяваме на тойфел, евентуално другото лято (най-късно), пък той чак сега след последният семинар се сети, че ще ни е малко нанагорно и с другите неща, които имаме в програмата.
Пък аз му бяха казала, че ми е писнало да говорим за това, мамка му, от 9ти клас не сме спряли .
Човека нито ме избягва, нито се крие, нито крие, нито аз крия. Малко сме като на семейни начала, а и аз съм нервоза. Той пък си е перфектен, като изключа, че понякога много бавно говори/прави разни неща и се ядосвамПрез останалото време съм мила и добричка, повярвай ми.
Пък и имам силната дума във връзката, тъй като аз я започнах и аз я задвижих. Човека няма проблем някой да мисли вместо него.
И сега, за едно врънкане, един каприз от моя страна (не си ги позволявам често напоследък, че ми е писнало само за глупости да се ядосвам) , започнете да ми четете морал.
Нямам проблеми с любовният живот, никога не съм имала. В нито една от връзките ми (едната почти 3г, другата почти 1г, другите по-кратички.). Отношенията ми винаги са изцяло регламентирани, сиреч - не те задължавам нищо , всичко е по-желание. Всеки по желание след скандал се е извинявал. Макар, че в сегашната връзка няма такива даже.
Естествено, трябва някой да се набеди като лош .. По-добре ли се чувствате, утешавате ли се с мисълта, че вие сте скромни и кротички ... Интересно, как ли ви се качват на главата, или колко ли се понася смирението.
Не знам, нещо много на сериозно взехте всичко.
Даже ме провокирахте , милото ми същеcтво сега си дреме само![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666