- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Периодичната система, помощ..
Искам да намеря това, което е учено в 7кл. по химия за периодичната система, че нищо не помня, а ми е важно ..
Дайте линк към някаква страница (може и на английски), където се обясняват нещата за периодичната система
И също за изменението на химичния характер на елементите по периоди и групи !!
Но в по-основен план, сега съм 9ти клас и нищо не помня какво съм учил в 7ми![]()
ЦЪК! Гадното е, че показва 1 / 6 от материала, а ако искаш целият да го свалиш иска SMS!
П.С - Ако не ти се праща SMS, и ако си много добър по някой предмет, можеш да решиш някой тест, пред заглавието на който пише VIP във посоченият сайт, и ако имаш 80 процента верни отговори, ти дава да си свалиш каквото си искаш!
Преговор не правите ли? Нямаш ли учебника от 7-ми клас? Гугъл?
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
От преговора не успявам да науча това, което ми е нужноПървоначално написано от ecstazy
Нямам учебник за 7ми
С гугъл не успявам да намеря това, което търся
Ехооооо виж по-горният ми пост!
Да, видях го, благодаря! Ще направя някой тест. МерсиПървоначално написано от programings
![]()
и аз съм така.. кви са тия даскали .. очакват да помним нещо след 2 год..
Абе имам чувството, че си мислят, че цялата ваканция сме чели учебника по Химия и друго не сме правили!Първоначално написано от katericArofl
И аз нищо не помня по биология, химия, физика, история.. какви входни са измислили.. трябва да търся някакъв материал от 7-ми клас. Учебниците ни бяха безплатни и ги върнахме, а тетрадките едва ли са оцелели![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
На мене пък ми е лесно да си намирам учебниците от по-миналият клас, защото съседът отгоре нас е със година по-малък от мене, и е във същото даскало където съм аз!![]()
![]()
Искаш ли да ти снимам с фотоапарат самия учебник за 7 клас по химия с материала за периодичната система и ще ти пратя снимки?
Едва ли нещо ще се разбереПървоначално написано от MidnightSun94
![]()
Аз така си снимах няколко пъти едни планове от тетрадки,които трябваха на едни хора да ги препишат и си ги качих снимките на компа и се виждаше много ясно.
Аз съм снимала с телефон страници с думи от учебника от английски и се четеше перфектно, с фотоапарат ли няма да станеПървоначално написано от nerealnasmart
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ако тя не иска аз искамПървоначално написано от MidnightSun94
![]()
Ще съм ти много благодарна
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl