- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ахх, какво му мисля
От настъпването на първия учебен ден съм с нов клас .. /на 14 съм/ и един съученик е прекрасен, чудесен, но малко затворен.
От време на време се обръща към мен и се усмихва, но в следващия момент се обръща и към другите хора .. Говорим от време на време, смеем се, разменяхме и химикалиПостоянно си мисля за него, няма да навлизам в подробности. Висок е колкото мен и е страшно перфектен. :P
Много се срамувам да го заговарям, но трябва да се реша.
Как да разбера дали има поне някакви симпатий, как да го проверя ?!
И в понеделник примерно, какво да му кажа ? Как да започна разговора и за какво.. В скайп влиза доста рядко за това, всичко трябва да стане на живо, а и е затворен така, че аз трябва да направя цялата работа ..![]()
14...поглежда те...страшно перфектен![]()
Попитай го дали иска да играете на криеница,ако се съгласи значи има светлина в края на тунела.
Още е рано... най-добре само му поискай скайпа и от там всичко само ще се нареди...
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Защо ли не се учудвам,че около започването на учебната година, форумът се пълни с теми от рода на : "един мой съученик/съученичка e толкова хубав/хубава.Харесвам го/я , как да му/й кажа?"....
Изкай малко,едва сте се видели и вече за любов говориш(пишеш).
[quote="JUSTniki"] Висок е колкото мен и е страшно перфектен. :P
[quote]
![]()
![]()
Ми ще разбереш, в един клас сте все пак. А аз като зяпам някой, без значение харесвам или не, и ако той/тя ме види, винаги почвам да оглеждам и другите хора. Навик..![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
facebook.com/mrrrrrrr
просто отиди при него и подхвани някакъв разговор или пък седни до него в някой от часовете
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от JUSTniki
Ем ми той пИрфектен!![]()
![]()
![]()
![]()
Като сте само двамата му бръкни в гащите, ако не те отблъсне значи те харесва![]()
Аз също съм на 14 ии в класа ми имма много хубаво момче , но не мога да те разбера как за 3 дена си се влюбила е това ми е много чудноно ако наистина искаш да стане нещо с него си дай още малко време се пак 5 години ще ти се наложи да го гледаш
![]()
Първоначално написано от fenofhouse
Тя само след седмица ще си е харесала нов, ти за месеци й говориш ;д
^^^
Бургас <3
Мисля, че не трябва да мислиш какво му мислиш ами да си помислиш дали изобщо имаш мозък, за да мислиш![]()
![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
АууЕ тЯ гу УбиЧа уе! Той е лЮбуфтА на жИвотА и! Не разбраХти ли чи е висок колкут неЯ??? Създадени сЪ един за дрУг.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Итс калд Любов от пръв поглед май диър!![]()
![]()
Не знам какво толкова сте се захванали да се заяждате. На 14 не били големи. Да изчакат докато станат на 18, че да се цункат по бузката ли ?
Вземи му скайпа - според мен ако те харесва ще влиза по-често![]()
Не, смешното е, че тя пише "подаваме си химикали", а в същото време темата се казва "ах, какво му мисля"Първоначално написано от Pa3yMeH
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."