- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- от любопитство
направо ще умра, ако не се запозня с една бивша на не знам вече какво ми се водиамааа много искам да се запозная с нея, ще се пукна от любопитство ии нали живея вече в нов квартал и я видях в съседния блок
и се чудя да направя ли нещо по въпроса, защото понякога любопитството убива
![]()
И за какво ти е да се запознаваш с бившата му?![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Не бе той няма предвид негова, ами може би на стар приятел/познат и той незнае как да го определи .Първоначално написано от Guio92
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
аз съм ТЯ![]()
амаа искам да се запозная с нея, защото той ми беше казал, че е лудаи не само това и ми е интересна като човек и още много неща
![]()
Ми помоли някой да те запознае.
ама аз никой не познавам
просто днеска я меррнах че излзиа от съседния блок -.-
Наистина-помоли някой да те запознае с нея.Та да ти премине любопитството.Първоначално написано от Eos
Ми издебни я и си намери начин да я заговориш.![]()
Ами заговори я,де.Срам ли те е?Първоначално написано от Eos
хм. аз й имам фейсбука и се чудех дали не и пиша едно ЛС, ама не знам какво да съдържа..
Според мен й гледай Стената и я заговори нещо за някоя публикация в чата.![]()
може и така да направя, но тя не влиза често и е метълкане знам какво мога да я заговоря
Ако я видиш я разпитай да ти покаже разни обекти наоколо, или просто й изкрещи нещо обидно и й налети на бой![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ти не си добре...И защо искаш да се запознаеш?За да сравниш теб и нея и да задоволиш ниското си самочувствие,че си нещо повече..?Стига с тези глупости...Живей си живота и не се занимавай с бившите гаджета на момчето ти...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
начи тя е луда, а като гледам ти изобщо не си...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
aбе ти си яко тъпо парче -.-Първоначално написано от PyCoKoCkA93
някъде да споменавам, че ще я сравнявам с мен? Просто ми изглежда пич момичето и искам да се запознаем и да я поразпитам някой неща, който той казва за нея ..
Това,че не си го казала не означава,че вътрешно и подсъзнателно не си го мислиш,нали се сещаш?Първоначално написано от Eos
Ама от пуста гордост и себелюбие няма да си го признаеш... И ще се запознаеш с нея само,за да я питаш дали са верни неща,които той казва за нея???кой сега е тъпото парче?А и,за да пускаш такава адски малоумна тема значи хич не си от интелигентните,'дето са в час
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!