.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

никога не съм била влюбена

Проблема ми е глупав.Но искам съвет . Досега не съм се влюбвала и се чудя дали ако се влюбя и момчето не ми пусне(нямам предвид секс ) ще ме боли ли , защото съм свикнала да имам много момчета и като ме разежат не пука и не съм остава без гадже въпре че не съм харесвала моммчето до мен...Мисля , че може би 1 път съм изпитала по-силни чуства към някое момче ,то не ми отвърна на чуствата но не съм страдала даже в първия момент ми беше адски смешно на другия ден като го видях ми стана малко гадно но нищо повече ;D незнам дали влюбванено прилича на това ...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    What the fuckk?! Боже нищичко не разбрах от това, което си се опитала да обясниш .
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Не ти пусна? Дано нямаш предвид това, което си мисля в момента, когато го прочетох.
    Иначе спокойно, ще си намериш майстора, като му дойде времето, и да, ще те боли, ако не отвърне на чувствата ти, но ти първо се влюби, пък тогава му мисли..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

НЕЕ !! Определено нямям това за което си си помислила в предвид... :хх

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    На колко си ?
    ^^^
    Бургас <3

На 14 знам,че не съм на много и го осъзнавам ...

Е тогава какво се отчайваш..? Няма момче/момиче на 14, което някога е било влюбено истински.., колкото и да си въобразяват, че е така.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3
    Е тогава какво се отчайваш..? Няма момче/момиче на 14, което някога е било влюбено истински.., колкото и да си въобразяват, че е така.

Точно. Не се притеснявай. Има много време докато срещнеш някого, който ще харесваш повече.
    ^^^
    Бургас <3

Благодаря Ви !

Спокойно, все някога ще пораснеш.

Тука грешиш ужасно много Има ама са много малко а останалите си мислят, че са влюбени, защото до сега не са срещали любовта. А е ужасно да срещнеш любовта на тази възраст, пречупващо е и е много гадно ако не се получат нещата. После не харесваш нищо и никой и всички са ти или противни или само приятели.

MAPATOHKOBKA

Град
    In the middle of Nowhere
    Да на 14 и аз не се бях влюбвала Ще се влюбиш някои хубав ден
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от BreakTheWind
    Тука грешиш ужасно много Има ама са много малко а останалите си мислят, че са влюбени, защото до сега не са срещали любовта. А е ужасно да срещнеш любовта на тази възраст, пречупващо е и е много гадно ако не се получат нещата. После не харесваш нищо и никой и всички са ти или противни или само приятели.
    Греши я! На тая възраст вече трябва да е срещнала любовта на живота си! Дядо ми тогава се е залюбил с баба ми, ноу шит!
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Под *пусне* разбираш език и целувки....
    Ами закво ти е да се влюбваш толкова малка.....
    Прочети също какво си написала и малко мисъл моля.
    Какво искаш да ти става тъпо като те зареже някой ли или какво
    Нищо ти няма просто си малко по безчувствена ..нищо ново... продължавай напред

Uploaded with ImageShack.us

Благодаря!

Град
    Варна, моретоо :)
    ...

Честно казано и аз не разбрах нищо от обяснението ти,но схванах,че не си се влюбвала. Спокойно-за всичко си има време... Любовта идва когато най-малко я очакваш.
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Мега фен
    като пораснеш, като пораснеш...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си