- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- никога не съм била влюбена
Проблема ми е глупав.Но искам съвет . Досега не съм се влюбвала и се чудя дали ако се влюбя и момчето не ми пусне(нямам предвид секс ) ще ме боли ли , защото съм свикнала да имам много момчета и като ме разежат не пука и не съм остава без гадже въпре че не съм харесвала моммчето до мен...Мисля , че може би 1 път съм изпитала по-силни чуства към някое момче ,то не ми отвърна на чуствата но не съм страдала даже в първия момент ми беше адски смешно на другия ден като го видях ми стана малко гадно но нищо повече ;D незнам дали влюбванено прилича на това ...
What the fuckk?! Боже нищичко не разбрах от това, което си се опитала да обясниш .![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не ти пусна? Дано нямаш предвид това, което си мисля в момента, когато го прочетох.
Иначе спокойно, ще си намериш майстора, като му дойде времето, и да, ще те боли, ако не отвърне на чувствата ти, но ти първо се влюби, пък тогава му мисли..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
НЕЕ !! Определено нямям това за което си си помислила в предвид... :хх
На 14 знам,че не съм на много и го осъзнавам ...
Е тогава какво се отчайваш..? Няма момче/момиче на 14, което някога е било влюбено истински.., колкото и да си въобразяват, че е така.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Първоначално написано от unbreakabl3
Точно. Не се притеснявай. Има много време докато срещнеш някого, който ще харесваш повече.
^^^
Бургас <3
Благодаря Ви !![]()
![]()
Тука грешиш ужасно многоПървоначално написано от unbreakabl3
Има ама са много малко а останалите си мислят, че са влюбени, защото до сега не са срещали любовта. А е ужасно да срещнеш любовта на тази възраст, пречупващо е и е много гадно ако не се получат нещата. После не харесваш нищо и никой и всички са ти или противни или само приятели.
![]()
MAPATOHKOBKA
Да на 14 и аз не се бях влюбвалаЩе се влюбиш някои хубав ден
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Греши я! На тая възраст вече трябва да е срещнала любовта на живота си! Дядо ми тогава се е залюбил с баба ми, ноу шит!Първоначално написано от BreakTheWind
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Под *пусне* разбираш език и целувки....
Ами закво ти е да се влюбваш толкова малка.....
Прочети също какво си написала и малко мисъл моля.
Какво искаш да ти става тъпо като те зареже някой ли или какво![]()
![]()
![]()
Нищо ти няма просто си малко по безчувствена ..нищо ново... продължавай напред![]()
![]()
![]()
Благодаря!
![]()
![]()
Честно казано и аз не разбрах нищо от обяснението ти,но схванах,че не си се влюбвала. Спокойно-за всичко си има време... Любовта идва когато най-малко я очакваш.![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
като пораснеш, като пораснеш...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)