ооо, споко пич! правил съм доста тестове за седемте официални, а за останалите 10-ина имам поне бегла представа.
това пък означава, че знам че някои от православните (ох, колко се надявам да си такъв, нищо че е по-вероятно да си някое друго течение ) признават само 3 от тях. предполагам че и те са еретици? или пък ти си на мнение различно от това на църквата със светите тълкуватели или каквито там?
знам и че на две от тях се обявяват за грешни част от решенията на по-преден събор, ерго не са много много на "ти" с материала.
знам и че много от решенията които са взимали са били нищо друго освен политически играчки.
знам и че на тях не се споменават дори татуировките.
ОСВЕН ТОВА пък и знам че ти се опита да ми представиш мнението като невалидно, като се опита да ме изкараш некомпетентен и от "грешния" отбор. искам да знаеш че преди да отговоря се поразрових из нета и намерих ортодоксално християнско студо за татуировки и ортодоксално християнски форум
в които хората разискваха точно този въпрос и почти половината бяха на мнение че проблеми няма и даже си имаха такива (20% нямаха мнение, 2% смятахеа че е грях) + разни други източници в които се споменаваше че много от "побратимите ти" са ОК с идеята(въпреки че един идиот мислеше че роговете на один са символ на троицата и се беше татуирал с тях, щях да умра от смях).
ДОПЪЛНИТЕЛНО аз си казах защо ТИ грешиш (това се казва в левит барабар и с други леки заповеди които ВИЕ И ТИ не спазвате) НО ти се опита да ми кажеш че мнението ми е невалидно понеже съм такъв и онакъв въпреки че е написаното е просто и ясно.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:6...tatoc2.jpg&t=1
не съм ги правил аз тея, явно ТИ не си много добре информиран
ПП и по-точно в исляма има не 3, а 8 деноминации но главните са 2 и това все пак го прави хиляди пъти по-точен от библията защото вашите са десетки хиляди а мюсюлманските са по-малко от десет. подозрително мен ако питаш...
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes