.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Фен
    Град
    Костинброд

Преебванеее..

ееее случвало ли ви се е ваш добър приятел да почне да ви хареса.. вие да го разкарате защото не го харесвате.. след това да почнете леко да го харесвате.. но пък точно тогава да разберете че си е хванал друга??
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Град
    Велико Търново
    Представи си, че аз съм този приятел. Е мойто пате, няма да те чакам цял живот да ти скимне на нещото там.. и тогава, когато поискаш да ме имаш, примерно. Няма как да стане. И всичко това идва от твоята несигурност в желанията си. Но няма нищо лошо в това, всички се учим от грешките си. Затова, като правиш някакъв избор, то гледай да е сигурен и окончателен.
    facebook.com/mrrrrrrr

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не и дано не ми се случва.Изглежда и е доста кофти.

Фен
    Град
    Костинброд
    еми знам че няма да ме чака но не съм аз виновна че почнах да го харесвам... а пък и той си хвана гадже около 1-2 седмици след като ми каза че ме харесва.. така че не ме е чакал много..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Той изобщо не те е чакал,ако питаш мен.Толкова и чувствата му са били истински,след като толкова бързо е намерил друга.Не съжалявай,че си го изтървала.Ще намериш по-добър.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от bettyblackdewil
    еми знам че няма да ме чака но не съм аз виновна че почнах да го харесвам... а пък и той си хвана гадже около 1-2 седмици след като ми каза че ме харесва.. така че не ме е чакал много..
    Ето миличка, видя ли? Сама стигна до извода, че не си е заслужавало, щом са минали 1-2 седмици. Добре, че не се е случило нещо, защото, ако беше, щеше да е мимолетно и несериозно Горе главата, пиле, на този свят има трудно заменими, но не и незаменими хора.
    facebook.com/mrrrrrrr

Фен
    Град
    Костинброд
    ем аз не че бях влюбена в него просто почнах да го гледам с други очи..

Re: Преебванеее..

ееее случвало ли ви се е ваш добър приятел да почне да ви хареса.. вие да го разкарате защото не го харесвате.. след това да почнете леко да го харесвате.. но пък точно тогава да разберете че си е хванал друга??

кат за начало си го върни кат фр....

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Да, случвало ми се е, моето мнение е, че трябва да помислиш върху това, дали найстина си му обърнала внимание като момче, или е станало, защото си свикнала да получаваш неговото внимание и да не си свикнала погледът му да е насочен към друга... И все пак нищо не се знае ;)

Супер фен Аватара на Di
    да,случвало се е
    не се изказвай неподготвен,прасе

Фен
    Град
    Костинброд

Re: Преебванеее..

Цитирай Първоначално написано от flearness

кат за начало си го върни кат фр....

ами всъщност и аз вече не го харесвам.. и много много искам да сме близки както преди но той се държи идиотски.. като се видим по улиците ако аз не го заговоря той няма да завърже разговор.. личи си че му е досадно като говори с мен.. преди ми звънеше и си говорихме по 1-2 часа имло е и 3 часов разговор а сега изобщо не се сеща за мен.. толко много се промени.. и като гледам няма пак да сме както преди... : (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си