Мацка, че защо по-големи искаш да ти изглеждат очите....те на снимката ми се виждат прекалено големи даже, така че няма смисъл да искаш да изглеждат още по-големи. Според мен качи някоя снимка на която се вижда цялото ти лице, защото тази никаква работа почти не върши. Иначе конкретно на тази снимка очите ти ми изглеждат малко по-кръгли, така че би било хубаво, ако като се гримираш сложиш черни (тъмни) сенки в ъгъла на окото с цел оптически да се издължи. Който си мисли, че черният молив уголемява очите се лъже, точно обратното е. Лично аз мисля, че очната линия е много добър вариант за теб... За да ти е по-лесно да си слагаш очна линия си купи такава с твърда четка...в сравнение с меката е 100 пъти по-лесна за употреба (да не говорим, че има и специални очни линии оформени като писалки,които сами си дозират течността и те са вариант също). Ако твърдо си решила, че очна линия не можеш да си слагаш, а моливът ти дразни очите има и трети вариант - с помощта на апликатор и черни сенки може да се замести и моливът и очната линия, просто трябва да нанесеш достатъчно тънко и плътно сенките (практика малко...няма как). Още за да издължиш оптически очите и да ги направиш "по- отворени", и най-вече за да изглежда гримът завършен, трябва да си сложиш спирала. А за да се постигне ефектът на издължаването наблегни на миглите във външния край на окото. Не забравяй да сложиш и малко спирала и на долните мигли. За сега това се сетих успех