.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Май сгафих..

Значи, снощи май сгафих или пак ме накараха да се чувствам все едно аз съм виновна.. И в двата случая - не знам как да оправя работата..
    По принцип много мразя лигавите момичета, обаче май за момент се проявих като такова (а отдавна се бях избавила от този порок).
    Снощи с моето гадже щяхме да излизаме, обаче той беше на РД със семейството си и каза, че по-късно ще се видим.. Обади ми се към девет, че вече почти свършило и ще дойде след това до нас. Аз се приготвих и зачаках. Спеше ми се, защото все пак бях станала в пет сутринта за даскало (не уча в моя град), но ми се искаше да го видя. Стана десет и нещо и аз му звъннах, той ми затвори. След половин час пак му звъннах и той ми се обади. Казах му, че е късно, да не се виждаме. И той каза: "Ми добре, утре тогава." И аз му казах "Можеше поне да се обадиш и да кажеш, че няма да можеш, нямаше да ти се разсърдя, отколкото да те чакам цяла нощ.." Гласът ми трепереше, защото ми беше гадно и плачех. Той усети това и ми каза, че щял да дойде сега като свършело, че тъкмо си тръгвали. Казах му да не идва, но той настояваше. Дойде, бяхме един час някъде заедно.. Каза ми "Защо просто не си легна, като ти се спеше и видя, че е станало късно..?" Нищо не му казах. Не знам вече просто, пак почнах да се сърдя за глупости. Не разбирам пак ли е в мен вината.. Днес не ме е търсил, сигурно ме мисли за някоя лигла.. Не знам как да му докажа, че не съм такава и да оправя ситуацията.. Просто ми беше доста гадно, по-добре да не бях му го показвала, но стореното - сторено. А сега трябва да го оправя..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Просто му се извини.. Бтв късметлийка си, че имаш момче, което да идва при теб дори когато ти му казваш да не го прави
    I'm yours.

Град
    Велико Търново
    Да, най-добре му се извини и спри да се сърдиш за глупости. Иначе нито ти, нито аз знаем къде ще му излезе края така
    facebook.com/mrrrrrrr

Това вече е издребняване, вие обичате ли се или търсите алгоритми на отношение че да си сгафила?

Естествено подразбирам че не ходите от 2дена като сте се запознали на кафето преди 3. Ако сте дълго време заедно и такова нещо има вероятност да разклати отношенията ви нещо не е наред в тях

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug
    Просто му се извини.. Бтв късметлийка си, че имаш момче, което да идва при теб дори когато ти му казваш да не го прави
    Напълно съгласна съм.
    П.С. Авторке стискам палци нещата да се оправят между вас, и съм сигурна, че това ще стане. Обасни му както на нас ни обясни и се надявам, че всичко ще се върне по старому.
    Успех
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Много благодаря за съветите , ще му се извиня, макар че още не знам как точно да подходя..
    Заедно сме от 1 година всъщност.. Имали сме много проблеми във връзката си, но напоследък всичко беше повече от перфектно и сега ми е малко кофти, че обърках нещата..

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3
    Много благодаря за съветите , ще му се извиня, макар че още не знам как точно да подходя..
    Заедно сме от 1 година всъщност.. Имали сме много проблеми във връзката си, но напоследък всичко беше повече от перфектно и сега ми е малко кофти, че обърках нещата..
    Спокойно, relax на всекиго се случва, може би си имала лош ден. Той ще те разбере. Нама какво толкова да се чудих как да подхождаш, обясни му както на нас съвсем достатъчно е.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи му`съжелявам за сно6и`
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Да ти имам проблемите. Честно. Ако не е някой дребнав и едно извинявай ще свърши работа.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Голям фен Аватара на notlike
    Момчето ти е много точен пич. Обади му се и кажи, че просто не си била в настроение. А може и да не ти е ядосан, просто му е мъчно за теб и иска да ти мине. Не го изпускай - не са много точните хора в днешно време. И все пак не забравяй, че той си има семейство, на което също трябва да обръща внимание
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от notlike
    Момчето ти е много точен пич. Обади му се и кажи, че просто не си била в настроение. А може и да не ти е ядосан, просто му е мъчно за теб и иска да ти мине. Не го изпускай - не са много точните хора в днешно време. И все пак не забравяй, че той си има семейство, на което също трябва да обръща внимание
    Благодаря. Наистина е невероятен. Не бих го изпуснала за нищо на света. Иначе нямам проблеми за това, че прекарва доста време със семейството си и никога не съм му правила и на него такива. Не знам просто какво ми стана снощи, приех го прекалено навътре, а не трябваше.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug
    Да...този,с когото съм сега не би го направил за мен ...ти дори писа в моята тема.

Обаче сякаш все едно аз съм писала това вместо теб,същото е и при мен.Какъв съвет да ти дам след като и аз съм така...

Поговорете си. Може би си въобразяваш, че заради случилото се не те е потърсил на следващия ден.
    И не.. не мисля, че си сгафила. Все пак си подходила с някакво разбиране.
    And I'm waiting - waiting for the healer.

Мерси. Извиних му се, оправихме се. Той не ми бил сърдит, просто имал малко проблеми тези дни.

Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3
    Мерси. Извиних му се, оправихме се. Той не ми бил сърдит, просто имал малко проблеми тези дни.
    Знаех си! Радвам се за теб.
    And I'm waiting - waiting for the healer.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Казва ти че ще дойде, не идва, най-важното - не предупреждава. Това си е чисто разиграване. Кажи си му го в прав текст, ако ще да ти се цупи. Хич не е постъпил коректно, и един смс да беше написал, все пак ти се спи, а и ходиш на училище, нямаш 3 часа свободни да го чакаш да се накани да дойде/ да ти каже, че няма да дойде.
    Сигурна съм, че нямаш излишно време за бездействане. Да беше помислил малко той.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Казва ти че ще дойде, не идва, най-важното - не предупреждава. Това си е чисто разиграване. Кажи си му го в прав текст, ако ще да ти се цупи. Хич не е постъпил коректно, и един смс да беше написал, все пак ти се спи, а и ходиш на училище, нямаш 3 часа свободни да го чакаш да се накани да дойде/ да ти каже, че няма да дойде.
    Сигурна съм, че нямаш излишно време за бездействане. Да беше помислил малко той.
    напълно съм съгласна. авторке, не виждам как може да си слагаш на сърце подобно нещо, след като изобщо не си сгрешила. и чак пък да тръгваш да му се извиняваш, и то след като грешката е в него...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си