- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Май сгафих..
Значи, снощи май сгафих или пак ме накараха да се чувствам все едно аз съм виновна.. И в двата случая - не знам как да оправя работата..![]()
По принцип много мразя лигавите момичета, обаче май за момент се проявих като такова (а отдавна се бях избавила от този порок).
Снощи с моето гадже щяхме да излизаме, обаче той беше на РД със семейството си и каза, че по-късно ще се видим.. Обади ми се към девет, че вече почти свършило и ще дойде след това до нас. Аз се приготвих и зачаках. Спеше ми се, защото все пак бях станала в пет сутринта за даскало (не уча в моя град), но ми се искаше да го видя. Стана десет и нещо и аз му звъннах, той ми затвори. След половин час пак му звъннах и той ми се обади. Казах му, че е късно, да не се виждаме. И той каза: "Ми добре, утре тогава." И аз му казах "Можеше поне да се обадиш и да кажеш, че няма да можеш, нямаше да ти се разсърдя, отколкото да те чакам цяла нощ.." Гласът ми трепереше, защото ми беше гадно и плачех. Той усети това и ми каза, че щял да дойде сега като свършело, че тъкмо си тръгвали. Казах му да не идва, но той настояваше. Дойде, бяхме един час някъде заедно.. Каза ми "Защо просто не си легна, като ти се спеше и видя, че е станало късно..?" Нищо не му казах. Не знам вече просто, пак почнах да се сърдя за глупости. Не разбирам пак ли е в мен вината.. Днес не ме е търсил, сигурно ме мисли за някоя лигла.. Не знам как да му докажа, че не съм такава и да оправя ситуацията.. Просто ми беше доста гадно, по-добре да не бях му го показвала, но стореното - сторено. А сега трябва да го оправя..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.