- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви подлудява в едно момиче/момче??
Ръцете, погледа, излъчването .. Най-вече погледа!![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Външен вид:
- Коса
- Поглед
- Ръце
- Походка
- Усмивка
Най-важно е цялостното излъчване!
Характер:
- Важно е само да има чувство за хумор и да умее да се смее над себе си![]()
И спря да се върти за миг земята..
Излъчването е много важно за мен, то е първото нещо, което ме кара да се прихласна по момчето.А това, което ме подлудява са изпъкналите вени по ръцете.Звучи странно, но ми харесва ужасно много.
Очи (сини), да е с руса коса .Обичам момчета , който се грижат да външния си вид ии ми е много важно усмивката и стегнат задник (fashioni)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще перифразирам Йовков: да е нещо средно между жена, дете и дявол.
Много е важно да има хубаво лице и чар.
Поглед и тяло (най-вече)
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
- Тяло (много обичам момчета с плочки )![]()
- Очи (няма значение цвета ,а самите очи)
- Коса (за предпочитане руса или черна)
- Ръст (не по нисък от 1.73)
- Усмивка
- Зъби![]()
- Излъчване..
И май това са..
зъбите (бели и големи!)
усмивката (искряща)
очите (светли!!)
тръпчинките (обожавам гии!! ^^)
косата (светличка ии ако може малко дългичка ;д)
тялото (слабо, но не чак пък до счупване)
дланите
стилът на обличане
гласът му
излъчването
разумът
умен ли е
краката (стегнати)
и да няма косми на подмишниците
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
мисля, че е това :р .. много изисквания имам.. затова още търся.. просто трябва да е перфектен! (sun) :P![]()
Първоначално написано от BladeDancer
>>> същата работаПървоначално написано от WaterLilly
![]()
иначе по темата - външния вид не може лесно да ме пленипо - важно е това което се крие зад него (((: само очите са ми слабост^
Да е на височина доло горе колкото мене.Да има красиво секси дупе.Красиво лице,чар и приятни за гледане очи.
(\ /)
(^.^)
(> <).
Да ви имам критериите , аз моя просто го накарах онзи ден да научи 12 цифри на Пи и вече нямам забележки![]()
Всъщност, критериите ми са образованост, интелигентност, нормално поддържано тяло (нищо спец. не държа да има , даже и да е извън някои норми на хигиена, окосмение или маса/липса на такава - не ми пречи). Също, трябва да е много толерантен. Нищо , че съм вресла и си викам чат-пат, много отстъпвам понякога , но е хубаво и на мен да ми се правят компромиси понякога (не, че някой си е позволил да не ми направи). И не на последно място - трябва да има добро сърце.
Мъжа ми трябва за компания, за другарче, за приятелче, за душичка, която да е вкъщи когато се прибера. Не държа да ми е верен в сексуално отношение, всеки има желание, които половинката му може и да не успее да изпълни. Държа просто да ми е верен другар. Пък вече аз сама пари ще мога да си изкарвам , не желая никой да ме издържа.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
добрo мнение \Първоначално написано от YouDontKnowMe
/
edit : ЕВАЛАТААА![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Обикновено не е тялото това ,което ме подлудява... Ами някакви малки неща. Даже не държа да е хубавец.
Начинът ,по който говори ,по който му тече мисълта (не само гласа,но и той играе роля) .Отскоро е започнало много да ми харесва ,когато чуя хубаво "лъ" вместо "уъ" примерно. Никаква идея защо.
Очите ,ама не какъв цвят са ,а по-скоро какво могат да ми кажат.
Начинът ,по който ме целува. Да усещам нежността ,близостта му.
И когато прокара пръсти през косата ми. Ауу, умирам.Ама рядко някой се сеща . Глупци.
Голо коремче![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
YouDontKnowMe - еваласт. Така трябва да е едно мнение-критерий :Р
Усещането,че някой мъж е по-силен от мен,усещането за сигурност в някого,за взаимност,съчетано с нежност и усет.
Тейнк ю.Първоначално написано от SolemnityOfDeath
Само не ме давай за пример, аз винаги съм лош пример![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
аааз мн рядко отказвам на момчета които могат да ме разсмеят нооо има и др критерии които трябва да има .
1.хубава усмивка
2.чувство за хумор
3.да е интелигентен и да не се държи като селянин![]()
па ако има и хубаво тяло няма да откажа но не е задължително![]()
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.
Аз такова чудо като критерии,списъци,изисквани я и т.н НЕ признавам по простата причина,че е тъпо да се ограничаваш с някакви рамки...
Накратко:Искам да НЕ ме издържа,защото мога и сама,да не съм финансово и емоционално зависима от него и да получавам това,което ми е необходимо и да отвръщам със същото на половинката сиПовече не ми е необходимо...
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
1. Чар
2. Начина, по който говори, да не е някакъв простак и от типа "бай село"
3. Докосване, усмивка и чувство за хумор
4. Без ограничена представа за живота
![]()
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Подлудява ме...
1. Начинът на говорене - ако има плътен и нисък глас и ми говори спокойно, бавно, уравновесено.
2. Широкият гръб, тясната талия и хубавото дупе... Но държа да отбележа, че не харесвам много музкулести момчета.
3. Да може с очи да ми каже повече неща, отколкото с думи; Да ме гледа право в очите, когато ми говори!
Това е което се сещам в момента.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Мен ме кефят тъмни коси. И усмивката гледам, също как ходи, излъчване
Да е забавен, да не е мноо мускулест, винаги да ме гледа в очите, когато ми говори,
ъхъWaterLilly написа:
Случвало ми се е да не помня някой как изглежда от врата надолу![]()
красиво лице,няма значение дали е руса или с тъмна коса,да има цици,не държа да са някви супер големи,задника да е СТЕГНАТ
също се кефя ако пие и пуши и мога да си говоря с нея пиейки в парка
и да не е дебела,някви прасенца не понасям![]()
![]()
RedRum Against Racism!/afa/