.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    погледа,миризмата(повече ме кефи естествената),ръцете и държанието,с което ме кара да се чувствам уютно и защитена в негово присъствие
    I can't stop myself from loving you <3

anonymous708973
    Guest
    За нещата, които ме подлудяват във всяко момче:

Гласът - нисък, дълбок и чувствен.
    Формата на лицето - ръбеста. Не обичам разни кръгли личица, те биха подхождали на малкото ми братче (каквото нямам, ама все пак).
    Ръце с дъъъъълги пръсти - насочват ме към определени мисли
    Малко дупе - напоследък са се извъдили дебелогъзести момчета!
    Да не се хили винаги, да виждам, че може и да е сериозен!
    Самата усмивка - прави, бели зъби и мекички устни.
    Дългите мигли

А в моето момче... вече романи трябва да напиша... Всичко горе плюс:
    Има един начин, по който мирише кожата му - самата кожа. Подлудява ме. Също и ароматът на афтършейфа му, приказен е. И естествено стърчащата навсякъде коса...
    Като характер няма да започвам, че няма свършване.

Красиво лице <3

Град
    Russe
    Усмивката й

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Излъчването, чара и жестовете след това заглеждам останалото Не знам просто откроява се от тълпата не мога да го обясня.. женска интуиция Иначе за цвета на косата,очите и колко е висок за това нямам идеал.. просто да е сладък, забавен, лицеприятен и чаровен с това може да ме порази едно момче

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

готин външен вид
    прически
    чуство за хумор
    поглед
    да не е некав лигльо..

Сладките устни, но напоследък... последните ми приятелки .. не им бяха толкова сладки целувките като цяло.. Само момичето, което обичах имаше невероятни целувки...
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Очите, усмивката и ръцете

Цитирай Първоначално написано от Emppu90
    Само момичето, което обичах имаше невероятни целувки...
    Нормално

По темата: имам си две неща, които ме побъркват направо.
    1. Тъмни очи
    2. Къдрици. може и чуплива коса...

другото не е толкова важно за мен...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Повечето много се изхвърлят и явно не се задоволяват лесно
    по темата: Не обръщам голямо внимание на подробностите, на които повечето обръщат. Ако 1 човек ми харесва, като цяло толкова... даже бих напрваил компромис за определни черти ако всичко друго ми харесва много...

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Начина по който ти казва Обичам те, Смеха му, Това, че винаги те разбира

Град
    Варна, моретоо :)
    Душевната й красота.

Град
    Благоевград
    Лично аз не мога да кажа кое точно ме подлудява в едно момче, защото всички момчета, с които съм имала връзка до сега, са нямали нищо общо по между си. Всеки притежава определенни качества, които се харесват на различни хора. А ако трябва да изброя нещата, които ме подлудяват в сегашния ми приятел, със сигурност бих започнала от характера.. начина по който се държи, начина по който ме поглежда, когато кажа нещо не на място xD и т.н.
    Виждам, че повечето са писали за външния вид, което според мен е много погрешно. Можеш да се влюбиш в някой, който не притежава нито едно от по горе изброените качества (височина, коса, очи..) и обратното - колкото и идеален да е един човек, не е гарантирано, че ще се влюбиш в него. Всичко е въпрос на химия

^ Нали, за да има химия, трябва първо визуално да харесаш човека и да се породи някакво желание в теб?

С твоя пост все едно тепърва научихме, че водата е мокра.
    Темата не е в кого можеш да се влюбиш, а какво те привлича най-много в срещуположния пол.

Супер фен
    Седя и чета коментарите, горе-доло отговарям на повечето изисквания за момче и пак не мога да си намеря приятелка
    Извинявам се за оффтопика.

яоавн
    Ne sum 79ti nabor ei

трябва да е ВИСОК, наистина висок. просто умирам за такива момчета. и слаб (е, може да има тук-там някое мускулче), ще се радвам ако има прекрасна косица и дълбоки очи... без претенция за цвят. също така да има нещо загадъчно и мистериозно в него... да е нежен и внимателен, но не винаги....
    ееех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си