- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви подлудява в едно момиче/момче??
погледа,миризмата(повече ме кефи естествената),ръцете и държанието,с което ме кара да се чувствам уютно и защитена в негово присъствие
I can't stop myself from loving you <3
За нещата, които ме подлудяват във всяко момче:
Гласът - нисък, дълбок и чувствен.
Формата на лицето - ръбеста. Не обичам разни кръгли личица, те биха подхождали на малкото ми братче (каквото нямам, ама все пак).
Ръце с дъъъъълги пръсти - насочват ме към определени мисли![]()
Малко дупе - напоследък са се извъдили дебелогъзести момчета!
Да не се хили винаги, да виждам, че може и да е сериозен!
Самата усмивка - прави, бели зъби и мекички устни.
Дългите мигли
А в моето момче... вече романи трябва да напиша... Всичко горе плюс:
Има един начин, по който мирише кожата му - самата кожа. Подлудява ме. Също и ароматът на афтършейфа му, приказен е. И естествено стърчащата навсякъде коса...![]()
Като характер няма да започвам, че няма свършване.![]()
Усмивката й![]()
очите...
Излъчването, чара и жестовете след това заглеждам останалотоНе знам просто откроява се от тълпата не мога да го обясня.. женска интуиция
Иначе за цвета на косата,очите и колко е висок за това нямам идеал.. просто да е сладък, забавен, лицеприятен и чаровен с това може да ме порази едно момче
![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
готин външен вид
прически
чуство за хумор
поглед
да не е некав лигльо..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сладките устни, но напоследък... последните ми приятелки .. не им бяха толкова сладки целувките като цяло.. Само момичето, което обичах имаше невероятни целувки...![]()
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
Очите, усмивката и ръцете![]()
НормалноПървоначално написано от Emppu90
![]()
По темата: имам си две неща, които ме побъркват направо.
1. Тъмни очи![]()
2. Къдрици.може и чуплива коса...
другото не е толкова важно за мен...
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Повечето много се изхвърлят и явно не се задоволяват лесно![]()
по темата: Не обръщам голямо внимание на подробностите, на които повечето обръщат. Ако 1 човек ми харесва, като цяло толкова... даже бих напрваил компромис за определни черти ако всичко друго ми харесва много...![]()
Начина по който ти казва Обичам те, Смеха му, Това, че винаги те разбира![]()
![]()
![]()
Лично аз не мога да кажа кое точно ме подлудява в едно момче, защото всички момчета, с които съм имала връзка до сега, са нямали нищо общо по между си. Всеки притежава определенни качества, които се харесват на различни хора. А ако трябва да изброя нещата, които ме подлудяват в сегашния ми приятел, със сигурност бих започнала от характера.. начина по който се държи, начина по който ме поглежда, когато кажа нещо не на място xD и т.н.
Виждам, че повечето са писали за външния вид, което според мен е много погрешно. Можеш да се влюбиш в някой, който не притежава нито едно от по горе изброените качества (височина, коса, очи..) и обратното - колкото и идеален да е един човек, не е гарантирано, че ще се влюбиш в него. Всичко е въпрос на химия![]()
^ Нали, за да има химия, трябва първо визуално да харесаш човека и да се породи някакво желание в теб?
С твоя пост все едно тепърва научихме, че водата е мокра.
Темата не е в кого можеш да се влюбиш, а какво те привлича най-много в срещуположния пол.
Седя и чета коментарите, горе-доло отговарям на повечето изисквания за момче и пак не мога да си намеря приятелка![]()
Извинявам се за оффтопика.
яоавн
Ne sum 79ti nabor ei
трябва да е ВИСОК, наистина висок. просто умирам за такива момчета. и слаб (е, може да има тук-там някое мускулче), ще се радвам ако има прекрасна косица и дълбоки очи... без претенция за цвят. също така да има нещо загадъчно и мистериозно в него... да е нежен и внимателен, но не винаги....
ееех![]()
![]()