.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Объркана съм...

Преди околооо година се запознах лично с момчето което съм харесвала през целия си живот! .. Нищо, че той имаше приятелка.. Тя не е много красива и е пълничка. Много приятелки ми казват, че съм по-красива от нея и той бил глупак, че не е с мен.. тоой разбира се, знае че го харесвам.. иии една вечр ми сподели, че не е сигурен дали иска да е още с приятелката си.. и че иска мен не нея... Ноо това беше преди месеци.. сега тръгнахме на училище и снощи той ми сервира, че е скъсал с приятелката си! А ние в последно време с нея станахме доста добри приятелки... тя ми споделяше всичко.. всичко на мен на никой друг.. а аз и забивам нож в гърба! Тя разбира се незнае за мен и негоо.. ии сега той иска да е с мен! Какво да правя? Искам го страшно много.. но немога да нараня бившата му... Чувствам се като боклук! КАжете какво да правя? Тя само плаче за него

Мега фен Аватара на ameli
    Вече е бивша, факт. На нейно място ще дойде друга, независимо дали това ще бъдеш ти или не. Ако ти е истинска приятелка ще те разбере /колкото и изтъркано да звучи/.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

ох много гадно се е получили . Ами кажи и че го харесваш и и искате да сте заедно абече се чустваш гадно заради нея и я питаи дали има нещо напротив да сте заедно.М обаче ако ще сте заедно по добре и кажи ти ,а не да го научава от някои друг

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Поговори с нея и и кажи, че го харесваш от много време, но тогава още са ходили и си искала да ги разделиш или нещо такова, но после сте се приятелили и ти е неудобно въпреки, че още го харесваш...ще те разбере.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си