- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- боли ....
Здравейте.Имам проблем.. с приятеля ми правим секс от около два месеца ии преди няколко седмици като го правехме ме заболя корема много ниско доло ... след това няколко пъти след това го правихме пак и не ме болеше.Днес го правихме отново и пак ме заболя така и приятелят ми каза, че е имало съвсем малко кръв по презерватива от към тялото му не от към главичката, но по бельото ми няма кръв сега.От какво може да е болката ии не е от недоовлажняване или груб секс.![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Оуч, ами попринцип на влагалището му трябва време да се отпусне, в спокойно съсояние е някъде към 7см, но се разтяга към 3 пъти. Примерно на мен ми беше абсурдно още от самото начало на половия контакт приятелят ми да проникне напълно, като пробваше ме болеше, както си описала ти. Не знам, на мен някъде 10-ина минутки ми трябват г/д , за да преминем към по-ускорения и грубичък секс със пълно проникване. За кръвта, може да е било в момент, когато ще ти идва, случва се няколко дни по-рано да има капка, две....![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Ми сигорно ти се е присерало и затова те е свил корема а за кръвта може би ти е дошъл мензиса![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Ох, колко интелигентни хора има.. момичето зададе въпрос напълно нормалноПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
Когато не можеш да отговориш на конкретен въпрос, по-добре си замълчи, за да не ставаш смешен в очите на хората
) КапиШ?
![]()
---
По темата. Мацка, кажи на приятеля ти да не бърза да го вкарва, ами да те разработи малко по-добре преди да действа. Имам чувството, че човека се радва като дете на играчка във вашия случай..
Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
Тебе като те гледам направо цъфна и върза с твоя "култов" отговор.... Ох колко интелигентни хора има ...... отговарят на въпрос по тема без да са чели какво е написал автораПървоначално написано от wolff
next time when you decide to make a smart first read the topic !
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Може да имаш разкъсване,знаеш ли.Отиди се консултирай с лекар най-добре.
Аз не губя нищо,губят всички,които губят мен.
{}
Мен ме боли по този начин,когато момчето е малко по-грубо.![]()
ТИ СИ МНОГО ТЪП БЕ, ЗАВАЛИШКИЯ. ДАНО ПИЧКА НЕ ВИДИШ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ МАЙМУНА ГРОЗНА !Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Бъди творец, но твори и простотия
о цоци откога не си писалаПървоначално написано от c0ci
![]()
Нова фотосесия а![]()