Е, пробваш и си отговаряш![]()
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
If you ain't first, you're last!
скейтбордингаПървоначално написано от MotherfuckinFreak
иначе... пробвах, пребих се яко
... но мн ме кефи и ще продалжавам
![]()
Само такаСпоко, аз колко пъти съм се пребивала
даже някъде в горните коментари съм писала мисля... А wtf от къде си?
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
абе да се кара скейт не е трудно ама номерата са трудни. Аз преди съм карал скеит ама счупих 2 и се отказах
![]()
Hollywood Undead Rocks
MotherfuckinFreak извинявай, но къде има скейт училище в София?Първоначално написано от MotherfuckinFreak
Би ли обеснила по-подробно?Мс предварително
![]()
Първо да се изхилим
не знам защо, но все тая...
Ами просто е, отиваш в някой скейт шоп и питаш. Един приятел на брат ми от София като си е взимал скейта са му казали, но не знам в кой магазин точно...
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
Хора,аз съм на 12 .. няма нищо страшно.Да отначало е малко гадно ама после се свиква.Аз на скоро имахх голям мерак исках да си купувам скейт , ама се отказах ;дд
Точно това е проблема. Всички момичета се отказват, когато стане по-трудно... Ето заради това няма момичета, които карат....Първоначално написано от Jujitoo
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
Човек не тябва никога да се отказва!! Аз лично много искам да се науча да карам скейт, но в момента се уча да карам Wave Board, което също е много яко. Момиче съм и нямам никво намерение да се отказвам ами точно обратното![]()
![]()
А да попитам.На 11 години съм живея в Пловдив и много искам да се науча да карам скейт.Вчера например пробвах да направя Скока със скейта Олито и се пребих някой да помага![]()
SK8 OR DIE
момче съм, преди около 1,2 години съм каръл и не е трудно,но ако искъш да правиш номера първо гледай клипчета в нета как се правят и тогаваСега в понеделник ще си взимам нов скейт и мисля отново да започвъм да каръм