.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Скейт

Е, пробваш и си отговаряш
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"
    If you ain't first, you're last!

Цитирай Първоначално написано от MotherfuckinFreak
    Мерси много
    Ааа ама на скейтбордистите ли си фенка или на скейтбординга има разлика..?!! Иначе защо не се пробваш да караш, ако те кефи?!
    скейтбординга иначе... пробвах, пребих се яко ... но мн ме кефи и ще продалжавам

Само така Споко, аз колко пъти съм се пребивала даже някъде в горните коментари съм писала мисля... А wtf от къде си?
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"

абе да се кара скейт не е трудно ама номерата са трудни . Аз преди съм карал скеит ама счупих 2 и се отказах
    Hollywood Undead Rocks

Цитирай Първоначално написано от MotherfuckinFreak
    Ох, тая марка е мн трудна за всички . Аз пък си го знам Сирка и тва е
    Ааа wtf това момиче щом е от София там има скейт училище, уе. Сам да пита в някой магазин, нищо няма да и стане, да. Ама то нищо няма и да стане, ако прочете коментарите тука
    Еее кирка, тва не го бях чувала до сега, сирса, кърка ама кирка...
    MotherfuckinFreak извинявай, но къде има скейт училище в София? Би ли обеснила по-подробно?Мс предварително

Първо да се изхилим не знам защо, но все тая...
    Ами просто е, отиваш в някой скейт шоп и питаш. Един приятел на брат ми от София като си е взимал скейта са му казали, но не знам в кой магазин точно...
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"

Хора,аз съм на 12 .. няма нищо страшно.Да отначало е малко гадно ама после се свиква.Аз на скоро имахх голям мерак исках да си купувам скейт , ама се отказах ;дд

Цитирай Първоначално написано от Jujitoo
    Хора,аз съм на 12 .. няма нищо страшно.Да отначало е малко гадно ама после се свиква.Аз на скоро имахх голям мерак исках да си купувам скейт , ама се отказах ;дд
    Точно това е проблема. Всички момичета се отказват, когато стане по-трудно... Ето заради това няма момичета, които карат....
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"

Човек не тябва никога да се отказва!! Аз лично много искам да се науча да карам скейт, но в момента се уча да карам Wave Board, което също е много яко. Момиче съм и нямам никво намерение да се отказвам ами точно обратното

А да попитам.На 11 години съм живея в Пловдив и много искам да се науча да карам скейт.Вчера например пробвах да направя Скока със скейта Олито и се пребих някой да помага
    SK8 OR DIE

момче съм, преди около 1,2 години съм каръл и не е трудно,но ако искъш да правиш номера първо гледай клипчета в нета как се правят и тогава Сега в понеделник ще си взимам нов скейт и мисля отново да започвъм да каръм

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    ооо скейта е трудна раота ти тряа да си сложиш крака така че да балнсираш да се наклониш на еди къде си и един фр докат ма учеше така са истърсих на кълбета съм са търкаляла после цялата бях синя и ми мина мерака.ако питаш мен скейта е за момчета те могат да ходат със синини там да са фукат че са бойни белези обаче момиче да ходи насинено си е грозно но ако искаш да се научиш толкова давай но нали зн рисковете на професията
    Кво му е грозното да си бойна особа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си