Всичко е възможно. Той ще си каже след време.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Не, мрази те! С тия мили думички се мъчи да те разкара учтиво! Не може да те гледа, дразниш го, миришеш му. Нищо общо с теб не иска да има.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Няма как със сигурност да ти кажем дали те харесва или не, защото не сме врачки, но дори и да е така след време ще си проличи... А и след като не изпитваш нищо към него какво ти пука?![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
хаха питай го и после кажи просто любопитство...
Добре заключението ми може да е прибързано,но да той те харесва ...
Той не го прави и напълно съзнателно...а щом го прави само с теб още повече ме навежда на мисълта че те харесва.Еми най-лесният вариант е и ти да го базикнеш така ...Ако те харесва ще се стресне и ще му забие сърцето като тъпан.Ще го усетиш!
Сайд ефектс мей инклууд френд лос,грамар суалоу анд тънс оф ъдър стъф.
Питам, както казах, от любопитство. Пък и мен са ме питали същото това нещо и се зачудих..
Амии зависи, ти сама каза, че се закача не само с теб. Не могада преценя измисли нещо устроумно и го кажи уж като шега...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
може и да те харесва,а може би няма,какво друго да прави
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много те харесва. До 10години ще сте заедно с 3 деца, 2 от които близнаци.
Казах, че само е само с вмен.Първоначално написано от a1a2b3v
Не си прочела добре.![]()
Moderatorius, стига беее, няма да са близнаци. Пък и 3 деца много ще ми дойдат.![]()
Вкарай малко повече самоувереност, като ти гледам никнейма- май нямаш много .Първоначално написано от MissNothing
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Е щом ти не го харесваш и не искаш да има нищо между вас,за какво любопитстваш?За какво ти е?Какво ще промени,ако те харесва или не?Първоначално написано от MissNothing
Според мен, може би, те харесва.
Никнеймът им е такъв щото нямаше кво друго да измисля и от една песен го взех..
Абе както и да е, наистина не трябва да ми пука.
Някой да извади кристална топка,БЪРЗО!
Everything changes, but beauty remains ...
щом не го харесваш си запази любопитството за някой, който те вълнува ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пада си по теб.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Има шанс да те харесва, за тва внимавай кви сигнали изпращаш, та да не си прави илюзии и да не става досаден.
Мх, мерси ца отговорите.
Тоя продължава да се закача, но както и да е.![]()
половината тук говорят на изуст.. клишета.![]()
Щом не го харесваш за чий трибуквеник те интересува?
А и от толкова постно инфо.. няма какво да ти кажем. Иди в сайта на някой гадател.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House