Щом те интересува дали те харесва значи не е само "от любопитство" ...А щом очевидно се ласкаеш да ти прави комплименти и да се закача с теб,значи НЕ ти е безразличен...И ===> щом не ти е безразличен,значи имаш чувства към него,които или не осъзнаваш,или не искаш да си признаеш пред себе си... Елементарно е..!![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ех, големи сте философи.
Никъде не съм казала, че се лаская, но пък то на кой няма да му стане приятно като който и да е му направи комплимент?
И мисля, че напълно нормални си осъзнавам какво чувствам.
![]()
Ключ.
И тогава за к'во изобщо пусна темата?На човек,на който му е ясно какво чувства и иска не му е нужна помощ или съвет от непознати хора...Сама си противоречиш...Сега видя,че всички ти казахме в прав текст колко е тъпо т'ва,за което питаш и веднага ревна "Ключ,ключ..." Друг път преди да пускаш тема помисли дали имаш или нямаш нужда от помощ,че поне и ние да не се занимаваме с опити за помощ,от които ти очевидно НЯМАШ нужда...Първоначално написано от MissNothing
Ох,ще пускам колкото теми си искам и за квото си искам. Нита съм искала помощ, нито съвет, а просто попитах това как да го тълкувам. Защо, по дяволите, всяка пусната тема в тоя форум трябва накрая да става на нищо?
Пускай си колкото теми искаш,ама някой път като наистина имаш нужда от помоищ няма да ти обърнем внимание,поради простата причина,че преди това си пуснала н-теми,които нямат смисъл и ще гледаме на теб като на несериозен човек...И темата става на нищо защото задаваш малоумни въпроси,на които сама знаеш отговора...И да-форумът е за търсене на помощ,съвет и подкрепа,а не за лигави историйки,които знаем как да разрешим!!!Помисли над това другия път!
![]()
Не виждам за какво почна да се заяждаш?Най-нормално попитах нещо, което не знам аз как да тълкувам.Ок, ще почна тогава да пускам смислени теми от рода на "браменна ли съм", " дъ тръгна ли с оня 30годишен".
Май наистина си руса, а?![]()
Аз най-човешки се опитах да ти помогна с моето мнение,а ТИ започна да се заяждаш,като се дразнеше,че сме философи,като ти казваме какво да правиш,че си знаеш какво чувстваш и т.н... Щом знаеш отговора НЯМА смисъл да пускаш тема...Или поне кажи,че просто искаш да споделиш или нещо такова...Да и естественият ми цвят е рус и изкуственият също...Някакъв проблем ли имаш с това?Може да съм руса,но съм си достатъчно в час с нещата за разлика от теб...То си ти личи,че сама не знаеш какво искаш и какво да правиш,а като ти се даде някакво мнение,съвет или ти се каже истината веднага почваш да отричаш и да "остроумничиш"...Айде приятно ми беше и със здраве,всичко най-добро и гледай да не изпуснеш пича,защото докато се осъзнаеш,че и ти го харесваш,може при него вече да не е така...Първоначално написано от MissNothing
![]()
Под това големи сте философи не съвм искала да се заяждам или нещо такова. Просто ми е странно как преценихте, без да познавате нито мен, нито това момче. Въпреки че сега като пиша това, се сещам, че и аз съм по същия начин, защото не познавате никой от дваматаи не може да прецените и да отговорите на въпроса.
PyCoKoCkA93р извинявай, ако си сметнала този ми пост за заяждане, то от него явно се почна всичко.
Но темата настина може да се заключи ако някой мод виде, че стана на нищо.
![]()
E щом ти е казал че си хубава..те харесва..на външен вид..![]()
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me