- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- циците по време на секс
към момчетата
аз съм на 16 от софия въпроса ми е ... когато правите секс с нас гледате ли циците ни колко са големи и трябва ли да се притеняваме ако са малки .. защото е малко гадно нали или не ви пука ?![]()
По-скоро мисля ,че си на 14 или 13,но дано да греша!
Момиче съм и не вярвам че през цялото време човека отсреща ще се втренчи точно в гърдите ти.Не е и добре да си ,като дъска,но и огромен бюст не е мн красиво.Средния размер по принцип са най-добре ,но е въпрос на вкус.Аз от къде да знам твоя какви ги обича...
мале сигорно не разбрахте че това е профил на сестра ми :Д питам само .. затва е 96 ;]]
Мда,не разбрахме.Първоначално написано от fashion96
Всяко момче си има предпочитания ;д Но със сигурност няма през цялото време да те гледа там![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Айде почна се.Профила на сестра ми,една приятелка ме пита.Толкова ли е срамно да си признаш,че теб те интересува това?Толкова ли е срамно да си кажеш,че циците са ти малки?И моите са малки и се радвам че е така.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
ти си бая надарена междо друготоПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Щом харесвам мацката (а не бих си легнал с нея, ако не я харесвам), значи всичко е окей. Има красиви малки гърди, а и по-важното е да са стегнати.
Кво не им харесваш на твоите?
Ако спи с теб, значи е привлечен от теб, за да е така, явно му харесваш. К'во ти пука? Ако не проявява интерес към горната част от тялото ти и дори блузата не ти сваля, тогава е притесняващо :Д
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Мдаа, сигурно нейните са малки, питаш щото нея я е срам.Първоначално написано от fashion96
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Защо се издаде така бре моме? Аз пък за да те утеша ше ти кажа че не си падам по МНОГО големи боцки...Първоначално написано от fashion96
![]()
еми не че се издадох нарочно го правя за да знаете на колко съм .. и незнам колко големи или малки са просто исках да попитам мом4етата гледат ли там :Д
Е обръщаме внимание ест., все пак тва си е традиционно еротична зона.
Значи не си ме разбрала, ама карай. Друго имах предвид...Първоначално написано от fashion96
![]()
Естествено,че ще гледат,но ако момчето те иска и за друго освен секс,това няма да го интересува толковаПървоначално написано от fashion96
ToXiCtHeBeSt знам![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Правил съм го с приятелката ми както със сутиен, така и без сутиен. Ами..без сутиен е много по-яко. Но пък не знам за твоите какв размери са - нейните са суперНадали ще гледа тях по време на секс без спирка, така че - GO !
![]()
Бъди творец, но твори и простотия
Ест че ги интересуват ама че въпрос.. ТО ся само тва се гледа.. Но кои колкото има![]()
НАЙ-ИЗТЪРКАНАТА лъжа,виждал съм точно това оправдание над 1000 пъти,неможе ли да измислите нещо новоПървоначално написано от fashion96
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Can It All Be So Simple ?
Хората са си казали
"Големите цици разсейват ебача"
Аз не гледам момичето винаги в циците по време на секс. Иначе харесвам момичета с големи цици.
Различни мъже ,различни вкусове.Моите наблюдения са ,че харесват стегнати гърди ,а не големи .
sleda ot lubovta
Немоа ва разбера бе Мадежи.Кво са лигавите!
Бе никой няма те върне щото са ти малки ... ако му пука толкова .. няма да тръгне с теб заради това ... макар че става 1 на 1000 да има такива ...
аз лично обичам големи задници
GTA Stunting
няма значение дали ще е с малки или не..каквито и да са ще ги приема стига да има чувства и така..
6б3З10