.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

циците по време на секс

към момчетата
    аз съм на 16 от софия въпроса ми е ... когато правите секс с нас гледате ли циците ни колко са големи и трябва ли да се притеняваме ако са малки .. защото е малко гадно нали или не ви пука ?

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    По-скоро мисля ,че си на 14 или 13,но дано да греша!
    Момиче съм и не вярвам че през цялото време човека отсреща ще се втренчи точно в гърдите ти.Не е и добре да си ,като дъска,но и огромен бюст не е мн красиво.Средния размер по принцип са най-добре ,но е въпрос на вкус.Аз от къде да знам твоя какви ги обича...

fd

мале сигорно не разбрахте че това е профил на сестра ми :Д питам само .. затва е 96 ;]]

Мега фен Аватара на Biskfitka

Re: fd

Цитирай Първоначално написано от fashion96
    мале сигорно не разбрахте че това е профил на сестра ми :Д питам само .. затва е 96 ;]]
    Мда,не разбрахме.

Всяко момче си има предпочитания ;д Но със сигурност няма през цялото време да те гледа там
    Шофирай разумно - стигни жив!

Айде почна се.Профила на сестра ми,една приятелка ме пита.Толкова ли е срамно да си признаш,че теб те интересува това?Толкова ли е срамно да си кажеш,че циците са ти малки?И моите са малки и се радвам че е така.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Мда,не разбрахме.

Всяко момче си има предпочитания ;д Но със сигурност няма през цялото време да те гледа там
    ти си бая надарена междо другото

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Re: циците по време на секс

Щом харесвам мацката (а не бих си легнал с нея, ако не я харесвам), значи всичко е окей. Има красиви малки гърди, а и по-важното е да са стегнати.

Кво не им харесваш на твоите?

Град
    Пловдив
    Ако спи с теб, значи е привлечен от теб, за да е така, явно му харесваш. К'во ти пука? Ако не проявява интерес към горната част от тялото ти и дори блузата не ти сваля, тогава е притесняващо :Д
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    Разград

Мдаа, сигурно нейните са малки, питаш щото нея я е срам.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

към момчетата
    аз съм на 16 от софия въпроса ми е ... когато правите секс с нас гледате ли циците ни колко са големи и трябва ли да се притеняваме ако са малки .. защото е малко гадно нали или не ви пука ?
    Защо се издаде така бре моме? Аз пък за да те утеша ше ти кажа че не си падам по МНОГО големи боцки...

hfg

еми не че се издадох нарочно го правя за да знаете на колко съм .. и незнам колко големи или малки са просто исках да попитам мом4етата гледат ли там :Д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Е обръщаме внимание ест., все пак тва си е традиционно еротична зона.

Re: hfg

еми не че се издадох нарочно го правя за да знаете на колко съм .. и незнам колко големи или малки са просто исках да попитам мом4етата гледат ли там :Д
    Значи не си ме разбрала, ама карай. Друго имах предвид...

Мега фен Аватара на Biskfitka

Re: hfg

Естествено,че ще гледат,но ако момчето те иска и за друго освен секс,това няма да го интересува толкова

ToXiCtHeBeSt знам
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Di
    няма значение
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правил съм го с приятелката ми както със сутиен, така и без сутиен. Ами..без сутиен е много по-яко. Но пък не знам за твоите какв размери са - нейните са супер Надали ще гледа тях по време на секс без спирка, така че - GO !
    Бъди творец, но твори и простотия

Ест че ги интересуват ама че въпрос.. ТО ся само тва се гледа.. Но кои колкото има

Голям фен Аватара на xinfamous

НАЙ-ИЗТЪРКАНАТА лъжа,виждал съм точно това оправдание над 1000 пъти,неможе ли да измислите нещо ново
    Can It All Be So Simple ?

Хората са си казали
    "Големите цици разсейват ебача"

Аз не гледам момичето винаги в циците по време на секс. Иначе харесвам момичета с големи цици.

Различни мъже ,различни вкусове.Моите наблюдения са ,че харесват стегнати гърди ,а не големи .
    sleda ot lubovta

Немоа ва разбера бе Мадежи.Кво са лигавите!

Uploaded with ImageShack.us

Бе никой няма те върне щото са ти малки ... ако му пука толкова .. няма да тръгне с теб заради това ... макар че става 1 на 1000 да има такива ...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    аз лично обичам големи задници
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    няма значение дали ще е с малки или не..каквито и да са ще ги приема стига да има чувства и така..
    6б3З10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си