.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Не мисля, че има от какво да се притеснявате. Даже бях чел някаква статия в Космополитан за видовете гърди, предназначена за женския пол, и пишеше накрая "И не се притеснявайте от размера на гърдите, защото каквито и да са, пак ще са перфектни в очите на другия пол."
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на azida

Re: циците по време на секс

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Различни мъже ,различни вкусове.Моите наблюдения са ,че харесват стегнати гърди ,а не големи .
    Всеки си е индивидуален и с различен вкус!! Срещала съм момчета, които дори не обръщат внимание на циците, а гледат задните части

Смисъл, че всеки гледа различни неща...Част от мъжете, харесваши големите цици, може пък да не обурнат много голямо внимание, по време на секс, че твоите на са точно каквито те харесват.. но ме съмнява това да промени нещо

Re: fd

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от fashion96
    мале сигорно не разбрахте че това е профил на сестра ми :Д питам само .. затва е 96 ;]]
    Мда,не разбрахме.

Всяко момче си има предпочитания ;д Но със сигурност няма през цялото време да те гледа там
    +1 \/
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Не мисля, че има от какво да се притеснявате. Даже бях чел някаква статия в Космополитан за видовете гърди, предназначена за женския пол, и пишеше накрая "И не се притеснявайте от размера на гърдите, защото каквито и да са, пак ще са перфектни в очите на другия пол."
    Не е така. Аз откъде да го знам какво си мисли? Докато не станат прилични, ще си имам едно наум за тях и това е...

Следващия път, когато някоя попита дали аджеба може да си ги увеличи някак, ще постна това, ама ще трябва да се набута със 6 лв.

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    Аз пък в такъв момент казвам следното..
    "Не всяко момиче има големи цици, но всяко има гъз."
    е тва е.
    кат няма да мачка цици, ще мачка гъз, я..
    Mistakes are proof that you are trying.

За да стигна до секс с момиче значи харесвам нейните цици. Аз обичам циците на момичето да са големи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си