- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- циците по време на секс
Не мисля, че има от какво да се притеснявате. Даже бях чел някаква статия в Космополитан за видовете гърди, предназначена за женския пол, и пишеше накрая "И не се притеснявайте от размера на гърдите, защото каквито и да са, пак ще са перфектни в очите на другия пол."
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Всеки си е индивидуален и с различен вкус!!Първоначално написано от Princessani
Срещала съм момчета, които дори не обръщат внимание на циците, а гледат задните части
![]()
![]()
Смисъл, че всеки гледа различни неща...Част от мъжете, харесваши големите цици, може пък да не обурнат много голямо внимание, по време на секс, че твоите на са точно каквито те харесват.. но ме съмнява това да промени нещо![]()
+1 \Първоначално написано от Biskfitka
/
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Не е така. Аз откъде да го знам какво си мисли? Докато не станат прилични, ще си имам едно наум за тях и това е...Първоначално написано от OldSchoolRebel
Следващия път, когато някоя попита дали аджеба може да си ги увеличи някак, ще постна това, ама ще трябва да се набута със 6 лв.
Аз пък в такъв момент казвам следното..
"Не всяко момиче има големи цици, но всяко има гъз."
е тва е.
кат няма да мачка цици, ще мачка гъз, я..
Mistakes are proof that you are trying.
За да стигна до секс с момиче значи харесвам нейните цици. Аз обичам циците на момичето да са големи.