- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с приятел?
Здравейте,
имам малко странен проблем, но пък нали за това е форум - да споделяме и даваме мнения, та реших и аз да се присъединя.
На 18 години съм и досега ... незнам ... такова нещо не бе ми се случвало.
Мисля си, че един от най-добрите ми приятели е гей.
Още по-лошото е че на мен ми е много интересно да разбера дали е истина, а и ми харесва това...
Не ме разбирайте погрешно. Не съм гей, или поне не до сега. Имал съм връзка с момичета, правили сме секс и всичко си е било наред.
С него е малко по-различно.
По принцип компанията ни е малка - 5-ма приятели сме, горе-долу на една възраст. Излизаме наляво-надясно и т.н. както правят всички тийнове. Прави впечатление при него обаче, че... прави доста странни неща от време на време.
Когато сме някъде и гледаме филм например винаги ляга до някой, най-често до мен и ме прегръща ... уж приятелската. По някой път (не разбирам логиката, но е важно да споделя точно, нали?) започва да си завира носа зад ухото ми или да го хапе?! И такива неща. Никога не си е позволявал да прави някакви изяви или незнам как да го нарека. Не е имал гадже до сега (на 16 е) и ... по принцип като се загледаме по някое момиче или нещо такова и той го прави и дава мнения колко е готина и т.н., но просто ... не е както ние го правим ... интересът му като че ли е по-малък към тях.
Сега идва и проблемът ми. В началото не ми правеше впечатление, но напоследък зачестява да прави такива неща и не само с мен а и с още един приятел от компанията.
В един момент се запитах - Къде попаднах? Защото отстрани изглежда ... неправилно, но когато с мен се "закача" ми е приятно?! Сега да се защитавам и да казвам -"Не съм гей!" ми звучи не на място, защото се замислям и наистина ми харесва ... затова съм объркан...
Едно 80% съм сигурен, че е гей, но 100% незнам какво да правя и как да реагирам. Той ми е много близък, но напоследък нещо не се разбирам със всички и ако го попитам, съвсем ще си развалиме отношенията или поне така мисля.
Какво да правя? Истината е, че си мисля затова, какво ли ще е ако пробвам със него. Много много лошо ми звучи, но тук не става въпрос за разумът ми, а за това което наистина искам ...![]()
Как да постъпя? Незнам още колко мога да си мълча така, защото ... ми се иска да го попитам и още повече иска ми се да си признае, но мисля, че той така или иначе ще прикрие истината, а и май е "хвърлил око" на друг приятел от компанията.
ПС - Пиша това със цялата си сериозност. Незнам колко глупаво изглежда отстрани написано, но ще ми е интересно да чуя вашето мнение за поведението му и някой друг съвет, може би?
легнал си с момичета, лягай си и с негу и ще разбереш какво искаш ,като ти го даде Д:
ахаа, значи ще ти кажа това, което очевидно искаш да чуеш. Не сте гейове и двамата. Щото нямате пари и не сте известни - вие сте педали. Върете се ебете и си теглете куршума.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
E, ако някой даде и по-компетентно мнение ще е хубаво. Нали простотиите ги има навсякъде, но пък свободна страна сме - пишете каквото ви е на сърце, ако някой има сериозен отговор ще се радвам да го прочета.
Мисля, че сам знаеш какво да правиш, но те е страх да рискуваш. Права ли съм?
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Няма по-компетентно мнение от моето по гей въпроси. Аз съм доктор Педералисимус. След прегледа установих - страдате от хроничен педараслък, лечението е - по три пъти на ден да си теглите куршума.
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
Права си, да.Първоначално написано от unbreakabl3
Идеята е как да се престраша или по-скоро да не мисля за това.
Не го мисли, нали сте приятели, няма да има проблем да използваш задника му за малко, после ще се размените.
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
За всеку случай хетеросексуалните не се държат, като него нито имат твоите намерения спрямо приятелите си. От там нататък ти си решаваш.
Разбирам накъде биеш, но ми е странно.
Досега не съм обръщал внимание на това. Не съм се и заглеждал по други момчета ... звучи ми дори страшно абсурдно. Въпреки, че сега като си погледна коментарите ... нищо чудно ....
Доколкото разбрах си на около 16. В момента хормоните ти бушуват. Може да е само период, който да преживееш..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
мдааа you're fake and gay!Първоначално написано от invictus
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
Ами всъщност това не би трябвало да те очудва. Не си проявявал интерес към мъж, защото не се е намерил достатъчно добър, за да подбуди този интерес. В един момент по разкрепостеното държание на приятеля ти събужда нещо в теб. Просто съм убедена, че ако ти харесваше само момичета, тази негова постъпка щеше да те стресне, да го кажем. А в случая ти си реагирал нормално и тя заема доста голяма част от мислите ти, като говориш за нея, като положителна. Наистина, като се замислиш са малко хората, които биха реагирали нормално в този случай. Поне си го обеснявам от моята гледна точка. Ако най-добрата ми приятелка ми бръкне под полата, със сигурност няма да се чудя дали искам да съм с нея, а ще се обезпокоя, поради фактът, че не изпитвам същото. Просто пример. Разбери от какво имаш нужда, важно е за теб.
Момчето не го кефат моми....
омг ....![]()
![]()
![]()
Не мисля, че има нещо лошо в това да се пробваш с него, но мисля, че го смяташ за много добър приятел и искаш да му угодиш. Явно наистина много държиш на негоКазваш, че си имал контакти с момичета, немога да разбера тогава от какво си объркан
може би, започва да ти харесва
в това няма нищо лошо
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
питай го
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!