моята история започва с това ,че ходих с едно момче около месец но се занимавахме доста преди това ...в общи линии всичко беше добре ,не сме се карали много абе с една дума бях повярвала ,че ще съм много време с този човек.последно се видяхме преди около седмица и нещо ,той беше болен . после след тази среща на следвашия ден не ме беше търсил изобщо ,аз се учудих ,защото по принцип постоянно си говорехме ,аз реших да звънна аз не отговори чакна втория ден каза ,че не можел да ми звъни защото бил много зле на легло..аз се ядосах ,поне един смс може да напише да ми каже ,а не аз да се притеснявам и да се чудя какво е станало ..аз затворих телефона и така .та след тая случка ,той изобщо и не ми звънна и така вече може би 1 седмица.докато аз не опитах да поправя нещата ..писах му ,че искам да знам дали мее обичал някога а той започна да ми се прави на недостъпен или нз какъв и ми каза ,,ако ми кажеш за какво питаш тогава ще ти отговоря ,абе детинщини,,казах му ,че ми трябва да знам имам нещо в предвид но той не ми отговори а след няколко минути каза ,че става и аз изобщо не съм го търсила от тогава нито той мен и така общо взето това е цялата история ...
разочарована съм ,че толкова много се постарах този път да имам хубава връзка ,чакала съм го това момче (че не беше в бг) не съм поглеждала друго момче презцялото това време и накрая пак аз пре*бана .. загубила съм вяра вече в хората ,толкова са ме отвратили някой като този например .. няма да споменавам ,че ми казваше ,че ме обича обаче някак не се връзва през цялото време всичко беше много хубаво а ако само се е преструвал значи го е правил много добре .поне аз не съм забелязала някаква промяна ,а и той лично нищо не ми е казвал посто не ме търси сега няма значение за този случай кой е виновен и кои не няма само аз да се опитвам да оправям нещата винаги
повече няма и не е редно аз да го търся ,просто нямам каква да му кажа не иска да говори явно с мен тогава ,какво мога да направя аз според вас? най-много ме боли от всичко ,че ако СЛУЧАИНО се сети за мен след 3-4-5- седмици и аз още не съм го преодоляла сърцето ми ще казва да но разума не ..
pls кажете някакво мнение имам чуството ,че не мога да преодолея това като побъркана съм ,не мога да спя приятелите ми се чудят какво става с мен и никой не може да ми помогне ????