- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Незнам какво да правя
Значи с моята приятелка (с която ходя от близо 4 месеца) ии преди 2 седмици тя беше в нас и аз я съблякох обаче се оказа че няма презервативи ... мн ме ебаваше ... 2 дена по ктсно се скарахме супер жестоко и бяхме пред късане ии тя ми даде 1 седмица да се променя и стана въпрос за това и тя ми каза така : Ако преди днес е тряало да ти вярвам на 90 % за да ти пусна аз съм ти вярвала на 95 % ся ми тряат 10 и ако не се провалиш тази седмица в промяната ти ще ти вярвам 100 % ... ако се провалиш ще скъсаме ... Аз се провалих и тя не ме скъса явно ме обича много.Проблема е,че тва дали ще се променя зависи от това тя как се държи с мен тя се държа тъпо и затова не се промених и ся не иска да ми пусне и каза че ще се дръпне ако се опитам да я съблеча ... аз я питах защо и тя каза нали съм ти обяснявала че тряа ти иам 100 % доверие вече за да ти пусна и аз казах да нали щеше да ми вярваш след тази седмица и тя каза само ако не се провалиш а ти се провали и ся не иска да ми пусне и аз се побърквам затова че преди 2 седмици беше навита а сега не е и преди това е била навита 1 месец просто ме е тествала дали ми стиска да направя нещо шот супер мн ми пука за нея и ме е страх да не се прецака нещо ... и ся се изяждам от вътре затова ... ;хх Не ми е само до секса с нея просто се побърквам затова че вече не ми вярва при положение че не съм направил нищо да и прецакам доверието към мен ... помощ ... Тя е девствена ...
Първоначално написано от batistuta59
Ааааааааа човек, ако знаеш колко време ми отне да ти прочета темата и обмисля...В крайна сметка абсолютно нищо не разбрах направо се пръснах от смях ....Никаква идея си нямам въобще с каква цел я пускаш тази тема![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Music is your life just keep on dancing!
Не знам как си писал,ама не се разбира много,объркано еРазбрах,че ако ти има доверие на 100% ще ти пусне,ама си се провалил
![]()
Аз не губя нищо,губят всички,които губят мен.
{}
Абе човек...тая мацка наред ли е ?Имам чувството,че си играе с тебе..кви са тия лиготии ''щи пусна'',''ако ти пусна'',''а вече не искам да ти пусна'' ...
само те дразниИ всъщност не разбрах защо не иска да ти спи с теб след ,като не си направил нищо ,с което да и загубиш доверието??Защо се оправдава с това? И каква промяна иска от теб?
Ако те обича ще те обича ,какъвто си.Не си длъжен да се променяш заради другите.Ако си направил някоя сантиментална грешка (НЕ ИЗНЕВЯРА),извини се и толкова,но не си заслужава да се променяш само защото тя така иска.Аман от неориентирани лигли.
Първоначално написано от JackHerer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тва е като детската градина.. Колко процента си ми приятелка? Ами едиколко си, ама ако ми дадеш твойта кукла ще ти бъда с пет процента повече.. Лапешка работа..
Това са оправдания от нейна странаиска, но не е сигурна.
Спорта пречи на цигарите :P
Аааа стиога сте гаврили момчето... то не е виновно ,че приятелката му е няква простичка такава... ;д
Явно мацката просто не е готова още да му пусне и го разиграва... ама тва е тъпо.. смисъл... поне да е честна с него... к'во е т'ва ще ти пусна,не няма ...
Иначе от това ,което прочетох се държи като някво лапе.. вярвам ти 90% ненене 100% не бе не ти вярвам въобще .. оф ,Боже... някой да помогне на т'ва момиче да осъзнае к'во иска./..
---
Иначе ти продължавай да я оставяш да си те разиграва.. ей така-профилактично ;ддд Браво .. мн добре![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
толкова ти се ебе, че даже не можеш да обясниш
не се изказвай неподготвен,прасе
Иначе има нещо такова,усещам и аз ;д ;дПървоначално написано от Di
Ohne dich kann ich nicht sein...
Обмислям инвестиция в билборди из по-големите български градове с надпис СЕКСЪТ НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА.![]()
+Първоначално написано от miminko
По дяволите, какво значи "пускам"? За къде се е хванала?! Сексът се прави по взаимно съгласие. Явно не го иска, щом се пазари. Не знам защо е толкова сложно при вас, но определено се нуждаеш или от спешна промяна (при това коренна), или трябва да се разделите. Друг изход не виждам.
УчаствамПървоначално написано от Grudi_SeXa
По темата: Не знам кой е по-глупав - дали тя, че използва секса по този начин или ти, че я търпиш. Няма такова нещо като "Ще ти пусна ако ... " ... Тя или го иска (и го прави), или не го иска (и не го прави), няма 3то, 4то и 5то положение
К'ви са тея детските работи.....ти си оправи малко държанието....щот предполагам ,че се държиш все едно си в детската градина...абе общо взето не рабрах нищо от написаното...много е объркано....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не вие сте на 10Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
Беше ми адски трудно да разбера за какво става на въпрос. Моето мнение е, че всяко момче трябва да има в себе си презервативи, защото не знае къде и в каква ситуация може да попадне. От това което си писал разбрах, че приятелката ди е девствена. Имай на впредвид, че за нея, както и за всяко останало момиче първия път е много важен. Така, че не мисля че тя те разиграва или нещо от сорта, а просто ти много си се издънил. Вероятно в цялата история има нещо, което не си го написал или си го видоизменил, така или иначе всичко е много несвързано за да се разбере.
[url=линка]