.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Какво мислите?

Здравейте, момиче на 14 съм.От две години харесвам едно момче, един път казваше, че ме харесва, а на следващия обратното.Сега когато започна новата учебна година, на 15 септември когато отидох в училището го видях, а когато и той ме видя започна да говори за мен, гледаше ме в повечето време, дори когато изнасяха концерт с неговата група, ме поглеждаше , а щом и аз го погледнах веднага си отдръпваше погледа.После аз отидох с приятелките си в едно кафе, където бяха той с неговите (не знаех, че са там , иначе нямаше да отида) Имаше една свободна маса, тази до тях, когато тръгнахме да сядаме, цялата му компания ме попита дали го харесвам, а азс омраза казах"Не".Отидох в тоалетната и му написах съобщение (той ми няма номер) "just like you". Попитаха ме дали съм аз а аз им казах, че не съм, тогава той започна да звъни, за да докаже, че съм аз но аз си бях изключила телефона.От този ден той се прави, че не ме вижда, дори не ме поглежда.Аз смятам утре да му предложа, Како мислите?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Мисля че се държиш като...о почакай ти си си дете

много си ...спестявам ти го!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на radeberger
    Много си зле. Как очакваш да ти обръща внимание като си му казала, че не го харесваш ?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Мии не е трябвало да те питат и да казваш пред 100 човека дали го харесваш или не, но и ти си постъпила тъпо като си казала "не". +това ти сама си казваш, че 2 години си го харесвала... трябвало е да измислиш някакъв начин да му го покашеш. Явно това, няма да стане пред него така, че му искай скайпа и се захващай. Ако и тва не можеш забрави го.

П.С. Подкрепям горните 3 мнения над мен.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на spopi
    Ти не знаеш какво искаш нито той.Когато разбереш че искаш да си с него тогава му предложи.

Супер фен Аватара на gabsit000
    WTF?!?! Първо му казваш,че нямаш нищо към него,следващият момент искаш да му предлагаш....ей казвам ви чудя ви се на акъла на вас 14 годишните как хвърчите в облаците,без да забелзвате колко сте малки и как тия неща въобще не са за вас ..ама иди обяснявай на някого ... разочарована съм от днешната младеж..не че и аз на 14 не съм била също толкова глуповата,ама тия неща където се случват сега направо ми скиват шапката..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Защо ли ми се струва, че си lady22 с нова регистрация..?
    Не се спря да пускаш една и съща тема. Предлагай му като толкова искаш. Дано ти дойде акъла след това..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе зашо си мисля,че съ6ата тема я пусна преди няколко дни?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Ем гледайте ся. Вие добре казвате, че как той щял да не я отбягва, като тя му е казала, че не го харесва. Вие пък все едно бихте казали, че го харесвате пред цялата му компания.. да, ве. Тва със СМС-а е било тъпо, но минало-заминало. Малко нетипично ще е да му предлагаш, но щом си решила, направи го.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Благодаря

Супер фен Аватара на fenasf

Re: Какво мислите?

Цитирай Първоначално написано от sunny222
    Здравейте, момиче на 14 съм.От две години харесвам едно момче, един път казваше, че ме харесва, а на следващия обратното.Сега когато започна новата учебна година, на 15 септември когато отидох в училището го видях, а когато и той ме видя започна да говори за мен, гледаше ме в повечето време, дори когато изнасяха концерт с неговата група, ме поглеждаше , а щом и аз го погледнах веднага си отдръпваше погледа.После аз отидох с приятелките си в едно кафе, където бяха той с неговите (не знаех, че са там , иначе нямаше да отида) Имаше една свободна маса, тази до тях, когато тръгнахме да сядаме, цялата му компания ме попита дали го харесвам, а азс омраза казах"Не".Отидох в тоалетната и му написах съобщение (той ми няма номер) "just like you". Попитаха ме дали съм аз а аз им казах, че не съм, тогава той започна да звъни, за да докаже, че съм аз но аз си бях изключила телефона.От този ден той се прави, че не ме вижда, дори не ме поглежда.Аз смятам утре да му предложа, Како мислите?

БРАВО!
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Не е хубаво да си толкова проклета на тия години... До 30-годишна ще се сбръчкаш като стафида от злоба.

"Just like you" ?!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Не разбрах защо със злоба ? Втф , смисъл . . лошо ли е вече момиче да си хареса някое момче ?
    И 100 продължава да си мисли,че смс-а е от теб и не му е особено приятно.
    Не очаквай нещата да ви се получат скоро време след такива изцепки.Окей , не е приятно да кажеш пред цялата му компания ,ч е го харесваш ама защо пък изобщо си отговорила . .
    Whatever.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ооооо,колко си прост,има ли смисъл с теб да говоря?Оооооо колко си прост,има ли смисъл?Ооооо,не!!!

Пиши му смс и му кажи,че си била ти и му се извини,за т'ва в кафето-кажи му,че те е било срам да му признеш,че го харесваш пред другите и се надявай да е печен и да ти разбере детските простотии...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Някой ще си кажат, че той е душичка която не прави глупости, но от него какво съм видяла:х... Псувал ме е на майка, пожелавал ми е да умра , да му духам и такива..А вчера след като му предложих и му дадох там нещо, той ми го върна и ми каза да духам.А после накой от приятелите ми казваха, 1е щял да си помисли, на което аз не вяервам...

Много си зле, порасни дете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си