- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с главичка
Вчера правих секс и след това главичката ми остана оголена, не мога я покрия с кожичка и направо като вървя е някъв ужас.. какво да правя?
Издърпай кожичката...тръгнал секс да прави![]()
![]()
![]()
Не става..
дърпай по силно бе мъжки![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Върви на уролог, но как ще стигнеш до там си е твой проблем![]()
Сериозно работата е за уролога![]()
Спорта пречи на цигарите :P
+1Първоначално написано от roshkors
ще свикнеш....малко е неудобно отначало но се свиква![]()
че аз като съм така да не би да ми има нещо,чувал сам че било по хигиенично така даже...но и моита някои път пак се връша където си е била ...ама да отива на уролог,няма нищо срамно![]()
Че кво може да ми имаПървоначално написано от miminko
![]()
нищо ти няма е,мушкаи го вътре и си правете удоволствието
Не си в грешка не е добре работата.
Спорта пречи на цигарите :P
и защо не е добре,след като разбираш
айде бе разбирач що не си в кофатаПървоначално написано от AlMiNaToRa1
![]()
AlMiNaToRa1 и ти си прав да ти кажа,аз на 8-9 години имах нещо подобно...и оттогава ми е все назад кожичката и съм си напално добре
Стеснение на препуциума, който е издърпан зад главичката на пениса и не може да се върне върху нея. Получава се оток на главичката, силни болки, затруднено уриниране е парафимоза. Бързо тичай на уролог, че ако е тфа не ти завиждам![]()
"Върви на уролог"
Еми Др.Василев ...на 14 съм ...правих секс и имам проблем с главичката.
![]()
![]()
![]()
В грешка си, както казаха по горе мисля че това е парафимоза - гугъл и разгледай и после на уролог !Първоначално написано от miminko
Сигурно тва е да изгубиш девствеността си при момчетата.![]()
Добре съм ве че![]()
Кви глупости пишете.. Марш на уролог!![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
на гЪзар се правиш ъ?Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
![]()
Съветвам те да прочетеш тая тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598Първоначално написано от Creed