.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Супер фен Аватара на nymphadora
    СИНЕОКИИ

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Нормални момчета.. поне според мен ;]
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    защо нормалното момче не трябва да има опит и да е сдухан
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Това за богатите лиглиовци е тъпо , първо познавам много богати момчета които са страшно готини, второ обикновенно не момичето има проблем с това че е бездно а самото момче, даже и да не го казва се вижда как му става кофти че не плаща сметки или се вози с автобуси когато ти си с такси , а аз лично ако харесвам някои изобщо не ми пука колко пари има а иначе за типовете попринцип много се забавлявам с фитнес маниаците , другите даже не смятам да ги коментирам : )

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Нормални момчета..
    Но наистина всеки си има личен вкус,
    няма смисъл да се делят на групи...
    Всеки е харесван от някого..
    "За всеки влак си има пътници"
    +1 \/

Какво лошо има да ходиш на фитнес и да си подържаш тялото ?

Вие тука сте някви здухани комплексари за вас всеки втори е няква КИФЛА примерно ,защото се облича добре и не знам си какво,вие тука във форума изкарвате всички тапаци,идиоти,фешани,кифли, и остана ,че 99% от форума сте нормалните хора: Сладки,готини,скромни с чуство за хумор,много интелигентни,не ходят по партита,а си седят в къщи , направо хора за пример ..всеки е такъв какъвто е,и ако за вас някой,който се облича модерно носи слънчеви очила и е с съмочуствие е ФЕШАН или с други глупави определния сте в голяма грешка,не си мислете ,че вие като сте някви западнали зубари другите хора,който са фешани са някви пропаднали типове..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jessrabbit
    Вие тука сте някви здухани комплексари за вас всеки втори е няква КИФЛА примерно ,защото се облича добре и не знам си какво,вие тука във форума изкарвате всички тапаци,идиоти,фешани,кифли, и остана ,че 99% от форума сте нормалните хора: Сладки,готини,скромни с чуство за хумор,много интелигентни,не ходят по партита,а си седят в къщи , направо хора за пример ..всеки е такъв какъвто е,и ако за вас някой,който се облича модерно носи слънчеви очила и е с съмочуствие е ФЕШАН или с други глупави определния сте в голяма грешка,не си мислете ,че вие като сте някви западнали зубари другите хора,който са фешани са някви пропаднали типове..

не е нужно да обиждаш и да се нахвърляш без причина ... хората просто си дават мнението... и аз съм съгласна че заглавието е доста грешно но какво да се прави!

Иначе по темата ....аз съм имала както гаджета фешъни така и от т.нар допинг юзъри... и всички до един са различни и не мисля че се отличават от толкова изтърканата вече фраза "нормални момчета"... поне аз на такива съм попадала и това е моята категория за нормално момче !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си