- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормални момчета или богати идиоти/допинг юзъри
Ето още няколко вида: фешъни, фитнес маняци, парти животни
По идея на: Righteousness
честито
WE ARE NOT ANGELS!
всеки си има вкус много добре знаеш че всички типове момчета биват харесвани от еди кое си момиче
ОДИН!!!
Ае какви са тея малоумни теми нон-стоп, бе???!! За к'во делиш хората на "нормални и богати идиоти/допинг юзъри"?! Нещо май комплексчетата си избиваме, а? Всеки човек е индивидуален, бе майка му стара и харесва различни неща. Не го разбрахте, ей.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
1+Първоначално написано от bebe7o
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Нормални момчета..
Но наистина всеки си има личен вкус,
няма смисъл да се делят на групи...
Всеки е харесван от някого..
"За всеки влак си има пътници"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съгласна съм със SmilezZz![]()
Хора много , Човеци малко !
Слабост към интелигентни момчета/ зубарчета имам. То около мен само такива има де.
И моето момче е в категорията. Стил на обичане - елегантен.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Нормалните момчета,защото притежават неща,които липсват на останалите,които описа.
Нормалните... Предпочитам да се държи мило с мен, а не като някои богаташчета дето като ти купят 1-2 по- скъпи подаръка и да си мислят, че те притежават ;]]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Любовта НЕ се купува с пари...Мен лично никое,ама НИКОЕ момче НЕ може да ме купи с пари...Ако нямам чувства към него и цялата да ме позлати нищо няма да постигне!А ако имаш чувства към този човек и той има и пари,това е само един хубав бонусИначе на тея "фешънчетата" отдавна им мина модата,сигурно вече и малолетните к**вички не си падат по тях
А пък сега са на мода "фитнес маняците"-седят по цял ден във фитнеса и блъскат,бъкат се с всякаква химия и се мислят за голяма работа...(нямам нищо против човек да се поддържа,но с мярка,т.е това да не им се превръща във фикс идея...) Харесвам относително "нормални" момчета,без да изреждам,защото "нормален" е доста относително понятие и всеки го разбира според гледната си точка и предпочитанията си...Това,което ние харесваме е нормално за нас,а за другите може и да не е ...
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Аре бе, почна учебната година, няма ли да спрат тия теми с въпроси от лексикони.
to e qsno tva che malkite kifli se kefqt na nekvi sme6nici koito sa se nablyskali s anaboli,slojili mi mentacite na armani i dolce i ve4e sa bezsmyrtni..tolkova e zabludeno mladoto pokolenie v Bylgaria che nema nakyde ,idolite na decata kurvi i pederasti napravo si e ebalo maikata
![]()
Заблудено, заблудено, ама болшинството пише на кирилица и знае елементарни пунктуационни правила.
Муци,аз когато съм се учел на тия правила ти още си била некъде по яслите... така че малко по така![]()
нали.... много хора така ми казват,кво хубаво дете бех къв станах![]()
амии .. парти животно , фитнес почитателбез допинг и без комплекси , по възможност с пари .. и тва е
![]()
Ти, така, много интересно поставяш въпроса? Това е все едно да питаш - лайно ли искаш за ядене, или поничка с шоколад.Като поставяш така въпроса, какъв точно отговор очакваш да получиш?
За мен е важно да имам обща приказка с човека срещу мен и да има разбирателство.Другото не е от значение мисля.
Това,че човекът срещу теб прави нещо по-различно,облича се по-различно,пуши и прочие,не означава,че е лош, и че с него не можеш да имаш нормална кореспонденция. Да ви немам зелените тикви.
Парти животно съм, майна.
Животът ми е рай.
нормални..
![]()
с чувство за хумор,сини очи,хубава усмивка..и яко излъчване..
кво повече му трябва на човек![]()
пояснение:
нормално момче: облича се нормално, интересува се от футбол, коли, мотори, видео игри, няма много житейски опит леко здухан
богат идиот: облича се много добре, има опит, отворен, има всичко материално, арогантен
допинг юзър: облича се с анцузи, прекарва голяма част от времето си във фитнес, не е умен, слуша много чалга
фешън: облича се малко екстравагантно, не е много умен, може да се спори дали е БИ
парти животно: ходи по партита, слуша електронна музика, пуши, шмърка, има много опит
пропуснах някои черти на характера. ако можете добавете и вие
ЕЙ RIGHTEOUSNESS не се крий, спокойно няма да те нападнат заради темата хаха
WE ARE NOT ANGELS!
Самите пари нищо не означават....просто пари...има по-заможни и разсъдливи момчета има и нормални недотам мили момчета.....Зависи от човека..няма принципи,има само ситуации!