.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Лентички за обезкосмяване

Исак мад ви попитам Вийт имат ли лентички за обезкосмяване на бикини линията и как изглеждат, защото аз последон като гледах имаха някакви за чувствителни места, но не помня за какво по-точно беше.
    Също може да ми предложите и някакви други лентички, тъй като за вийт чувам доста противоречиви мнения,
    Благодаря.

Супер фен Аватара на fuckme
    според мен е нормално да боли. и аз съм виждала на вийт за бикини зона, може просто да отидеш в магазина и да видиш какви има.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Да, аз ще отидапакад видя, но ако знаете някакви по-добри може да препоръчате.

http://krem-za-men.de31.com/veet-%D0...80-p-2243.html - това предполагам,че ще ти свърши работа!
    А дали боли? - това е ясно,че ще боли,но всичко става много бързо и болката е моментна...отлепяш-->залепяш-->стискаш зъби-->броиш до 3-->дърпаш-->всичко приключи,всичко е ОК !
    You kicked me when I was down .. Fuck what you say, just don’t hurt me, don’t hurt me.. no more .. ______
    - Eminem ft. Lil' Wayne - No Love ♥

^Благодаря ти.
    А с тези ленти има ли някакво мазане или само стриваш между ръцете да се затопли? А не аз видях, че пише студен восък-значи направо отлепяш и ползваш?

Да,само отлепяш...иначе после си има специални кърпички напоени с някакво вещество което разгражда и отстранява восъка който е останал по кожата!
    You kicked me when I was down .. Fuck what you say, just don’t hurt me, don’t hurt me.. no more .. ______

според тебе колко?

според мене поне 1-2 см да се получи ефекта!

Град
    Пловдив
    Мда, като ходя някъде и не ми се мъкне епилатора ползвам такива. Ама на Вийт не ми харесват, от Дева съм най-доволна. Няма как да не боли, щом косъмът се изтръгва....но след време свикваш, а и фоликулът отслабва
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Амии 1 месец правих промоция на Вийт Има лентички за бекини зоната, за лицето и за краката... аз тогава си взех да видя какво представляват тези за бекини зоната и повярвай ми не останах доволна за същите пари и малко отгоре отиваш на козметик да ти ги махне изцяло... за болка има ест ама няма как щом искам ще търпиш
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    И аз много се каня да си взема.Ама чета много отрицателни мнения за тези на Вийт.
    Чела съм по-позитивни отзиви за депилиращите ленти на Стреп и на Дева.Мисля днес да си взема тези на Дева..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си