Пред голямка дилема съм.Знам,че може форума да не е точното място за съвети,но мнението на познатите ми винаги е някак..пристрастно
Та имам да избирам между двама

Номер 1 ми е набор (19) познаваме се от мн време,имам му доверие,външния вид е на ниво.Обаче с него винаги нещата ще са трудни.Към него съм супер привързана и мога да кажа даже ,че си го обичам по един или др.начин,но ако съм с него наистина може да мина през доста препядствия и на моменти ще е много трудно.На него всичко мога да кажа и за всичко да говоря

Номер 2-той е на 20 ,красив,забавен.Харесвам го...но май харесвам повече външността му и самото му отношение към мен отколкото другите му качества.Все пак не е никак трудно да го обикнеш.Работата е там,че с него всичко ще ми е леко,не дължа обяснения,няма да има излишни нерви.Да,обаче пича имам чувството,че не емн.сериозен.Отначало го броях това в качествата,защото и аз не съм от сериозните,но сего нещо...Разговорите ни не са кой знае колко дълбокомислени,но пък е страшно забавен и начетен.

Кажете вие кой бихте избрали,защото околните ми както казах по-горе са познати или на единия или на другия и яко ме объркват.