.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Изкривяване

Таа проблема е следния : вчера както се гледах в огледалото установих че имам някакво леко изкривяване на врата на една страна .. питах майка ми дали правилно мисля тя каза не, но аз все още продължавам да мисля че имам .. от няколко дена почти не спя заради тази причина .. някой ако знае някакво упражнение или нещоо, което да ми помогне .. бтв имам леко ама съвсем леко изкривяване в раменете и сега го коригирам . Може ли причината да се крие в лекото изкривяване на раменете .. помооощщ !! Мерси Ви предварително !!

Ми изкриви го на другата страна.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ами отиди при ОПЛ да ти даде направление за ортопед и да ти направят профилактичен преглед и да се провери дали имаш гръбначно изкривяване(доста тийнове имат този проблем,особено в днешно време...).Ако се окаже че нищо ти няма,просто спри да се филмираш и бъди спокоен.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Ами отиди при ОПЛ да ти даде направление за ортопед и да ти направят профилактичен преглед и да се провери дали имаш гръбначно изкривяване(доста тийнове имат този проблем,особено в днешно време...).Ако се окаже че нищо ти няма,просто спри да се филмираш и бъди спокоен.

WRONG! не ходи при никакви лекари и етк. решението е ПЛУВАНЕ!

по-добре посети лекар, защото може да се дължи на обикновено изкривяване и тогава да ти помогне плуването, но една позната има леко изкривяване на врата, но там са й прищипани някакви нерви и е доста по-сложно при нея. По-добре се подсигури с професионално мнение отколкото да караш на сляпо
    Fuck you You fucking Fuckers

За да си по-скопойна посети лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си