.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 126
    Ако ти дам снимка ще те оплаша.... , но все пак ще ти дам

тази е от 5 клас - http://www.facebook.com/profile.php?id=100000618721949#!/photo.php?pid=260280&id=100000618721949&ref=fbx_al bum

тази от 6-ти - http://www.prikachi.com/images/411/2519411M.jpg

а пък по-нова немога да намеря , ама те и тея са страшни

Едит: Утре ще се снимам и преди даскало ще кача 1 да се поизплашиш още повече
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Цитирай Първоначално написано от kireca
    Ако ти дам снимка ще те оплаша.... , но все пак ще ти дам

тази е от 5 клас - http://www.facebook.com/profile.php?id=100000618721949#!/photo.php?pid=260280&id=100000618721949&ref=fbx_al bum

тази от 6-ти - http://www.prikachi.com/images/411/2519411M.jpg

а пък по-нова немога да намеря , ама те и тея са страшни

Едит: Утре ще се снимам и преди даскало ще кача 1 да се поизплашиш още повече
    И кво ти е, че не разбрах? Са ако може да ми дадеш снимка от 8ми клас.(6тот между 12 и 14 години има голяма разлика) Но на снимката от 6ти клас ми изглеждаш, едно съвсем нормално хлапе. Даже с тази усмивка ми мязаш на едно дете актьор ама не мога да се сетя кое.
    Хайде стига ми се обяснява колко си грозен а отивай да репетираш за утре :Д и моля те спри да си вадиш причини да не говориш с нея от гъза. Проблема ти не е, че не знаеш кво да направиш а, че до оня ден момичетата са ти били доста далечни и са като хлътна си напрао ZOMG GIRL!!!!. Вместо да я гледаш с течащи лиги поговори с нея.

Утре ще се снимам и ще видиш какъв съм смешник , а иначе не съм чакккк толкова хлътнал , та аз я познавам от 3 дена

Цитирай Първоначално написано от kloely
    В един клас сте, всеки ден се виждате. Ако не знаеш какви интереси има, поискай нещо молив, гума. Детинско, ама ще завържеш разговор. Освен тва момичето не хапе. Пробвай се.
    да то така ще излезе , че аз съм някъф завеян , дето не си носи нищо на даскало .....
    Брат ...спри да спичаш
    Бахти не самоувереният си

Uploaded with ImageShack.us

ем ко да се прай ,

Ти напуска снимки, разказа си проблема надълго и нашироко... Нищо чудно момичето да ти е прочело темата и утре само да дойде да те заприказва.

Ако изобщо го знае тоя сайт и знае кое е то , пък снимките наистина да зема да ги махна

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Хаха много мязаш на моя приятел като малък Иначе по темата:НЕ се занимавай с глупости!!!Изобщо не е работа да се занимаваш с някой от класа или изобщо от твойто даскало..Само губене на време,нерви,чувства...После все има наранени и заговори зад гърба...Спри да си точиш лигите по дивото и се огледай около теб за питомното,ако ме разбираш..И да,щом си 8 клас значи СИ малък-има още мноооооооого да учиш за момичетата и взаимоотношенията м/у хората (и за мен се отнася същото,макар,че съм на 17...)
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Разград
    Кажи си адреса, аз ще дойда да и предложа вместо теб. Ти ще си умреш девствен, бе, човек, бахти ниското самочувствие. То бива да си свит и неуверен, бива ама ти вече прекаляваш. Явно смяташ, че си най-низшия боклук дето нищо не става от него. Еми като е така, никой от форума не може да ти помогне...
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Цитирай Първоначално написано от kloely
    В един клас сте, всеки ден се виждате. Ако не знаеш какви интереси има, поискай нещо молив, гума. Детинско, ама ще завържеш разговор. Освен тва момичето не хапе. Пробвай се.
    да то така ще излезе , че аз съм някъф завеян , дето не си носи нищо на даскало .....
    Ох, стига си се спичал. Ти пък да не мислиш, че като я попиташ за нещо тя ще си каже " Тоя ме харесва".
    Не е толкова трудно да я заговориш нещо, просто спри да се притесняваш.

Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    Кажи си адреса, аз ще дойда да и предложа вместо теб. Ти ще си умреш девствен, бе, човек, бахти ниското самочувствие. То бива да си свит и неуверен, бива ама ти вече прекаляваш. Явно смяташ, че си най-низшия боклук дето нищо не става от него. Еми като е така, никой от форума не може да ти помогне...
    Ми ти горе долу ме описа

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Хаха много мязаш на моя приятел като малък Иначе по темата:НЕ се занимавай с глупости!!!Изобщо не е работа да се занимаваш с някой от класа или изобщо от твойто даскало..Само губене на време,нерви,чувства...После все има наранени и заговори зад гърба...Спри да си точиш лигите по дивото и се огледай около теб за питомното,ако ме разбираш..И да,щом си 8 клас значи СИ малък-има още мноооооооого да учиш за момичетата и взаимоотношенията м/у хората (и за мен се отнася същото,макар,че съм на 17...)
    хаха.. На браточетка ми гаджето е точно от нейния клас запознали са се във 8 клас (на 14) а сега са на 25 , айде сметни колко години са това и после ми говори , че не трябвало от същия клас и същото даскало

Град
    Разград
    Ми ти горе долу ме описа
    Еми съжалявам, никой не може да ти помогне. Когато ти не се харесваш, никой няма да те хареса. Когато ти се смяташ за нищожество не очаквай някой да те има за нещо. Тука не могат да ти помогнат нито съвети, нито указания, нито форуми, нито приятели, нито роднини, нито магии, нито врачки, нищо...
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Ми ти горе долу ме описа

Добре кат те е толко срам да я заговориш кво ти пречи просто да я поканиш?
    Най-лошото е да те отреже. В този случай си продължаваш живота и толкоз. Ако не можеш да преживееш мисълта, че може да ти откаже значи не си готов за връзки.
    Давай по смело. Надявам се сте се запознали. Отиваш и почваш здрасти бла, бла, бла изкаш ли в събота да излезем? Ако и това не можеш да направиш земи и скайп. Аз си спомням, че в осми клас искахда зема скайп на едно момиче за тва пуснах един лист из класа, на който всички да си напишат скайп уж, че събирам скайповете на класа. Вярвам, че пред компютъра няма да се спичаш толкова. Поговорете си 2,3 вечера. Ще я упознаеш и ще разбереш, че момичетата не хапят. После я покани на среща, но НЕ го прави по скайп. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я покани на живо.
    Ако и с това не можеш да се справиш, отивай да си играеш на криеница и не се занимавай с момичета.

П.П. Ако си направиш 1 снимка утре качи я във форума или сендни на ЛС.

Ето ти днешна снимка , мн смешно излязох ( аз попринцип съм си смешен де ) http://prikachi.com/images/505/2520505D.jpg

Ох, имаш "смелост" да качваш снимки по форуми и всеки да ти ги гледа, ама се притесняваш, че някакво момиче ще ти се изсмее ли?

Ето ти днешна снимка , мн смешно излязох ( аз попринцип съм си смешен де ) http://prikachi.com/images/505/2520505D.jpg
    И с кво си по различен от останалите? Няма да ти обяснявам колко си хубав защото ше излезе "леко" гейско, но абсолютно нищо ти няма има къде, къде по грозни. Отивай при момичето, стига си измисля извинения. Като почнеш мноо да се спичаш ощипи се силно, или накарай някой да те плесне.( не пред нея де )
    Сичко, което имаше за казване ти казахме, вече нямаш извинение освен това, че не можеш да събереш кураж. Хайде успех и пиши кво е станало.

ми кво да стане , цял ден си говорихме , ако може така де се каже де , просто в часовете се питахме за тва онова , а най-интересното беше , когато исках да й взема скайпа , се си викам ще го зема няма да го зема ще го зема и т.н. и точно накрая на последния час и го поисках а тя ми го даде , пък аз толкова се притеснявах

Фен
    Град
    sofia
    Дaй HeиHa cHиMka !?

За кФо ти е

е не било толкова трудно
    утре повече ще си говорите

Супер фен Аватара на fen7asy
    ауу ти се престраши.. браво бе, мен! ;дд ии не си грозен.. просто имаш комплекси.. и то ДОСТА!!
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Опитай се да докараш вашите взаимоотношения до приятелски.Тоест - навъртай се около нея, сядайте заедно през часовете ако трябва.Опитай се да преодолееш срама си, защото с него нищо няма да постигнеш.Та когато докараш взаимоотношенията ви до приятелство ще е много, МНОГО по-лесно.

Късмет.

Фен
    Град
    sofia
    За кФо ти е
    Da vidq dali si zaslujava

Заслужава си и то много , но няма да дам нейна снимка защото има 1 нещо наречен авторски права (или там както беше ) , което забранява разпространяването на чужди снимки без съгласието на човекът на снимката , сори пич !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си