.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 126
    Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от kireca
    Утре ще се снимам и ще видиш какъв съм смешник , а иначе не съм чакккк толкова хлътнал , та аз я познавам от 3 дена
    Човеко, сериозно изглеждаш много добре...аз съм 9ти клас и просто незнаеш кви дебили има в моя клас . Много си симпатичен, не се притеснявай и всичко ще е окей . Те другите ти го казаха питаш я за нещо (гумичка, острилка или тама кво се сетиш ), малко по-малко се приближаваш искай и скайп ( ще ти е по-лесно да се отпуснеш), после я заговаряй от време на време, но гледай да не и досаждаш. После я покани да излезнете и ако приеме твоя е .
    Успех и само напред
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Хах , благодаря ти за комплимента , ако това на снимката си ти , си наистина мн красива , Имам оначе 1 малко проблече , май , днес като си чатихме по скайп и както си говорехме там за Еминем и изведнъж каза айде аз ще ставам лека отрязаме направо като за световно кажете тва как трябва да го разбирам
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Кофти ситуация без изход...Има 2 варианта 1.Или нямаш самочувствие или 2.Природно притеснителен си си..при 2рото ..положение няма оправия .. ОСВЕН ТАЙНАТА КОЯТО САМО АЗ ЗНАМ ... пиши ми на ЛС ако искаш да ти я кажа

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Хах , благодаря ти за комплимента , ако това на снимката си ти , си наистина мн красива , Имам оначе 1 малко проблече , май , днес като си чатихме по скайп и както си говорехме там за Еминем и изведнъж каза айде аз ще ставам лека отрязаме направо като за световно кажете тва как трябва да го разбирам
    Хахх мерси .Човече... трябвало е да я питаш каква музика харесва, а не да и натрапваш твойта... нищо лично, но не всички момичета харесват рап. Питай я какво тя харесва и така нататък ( ем ще разбереш повече за нея, ем никое момиче не отказва да говори за себе си... ние сме много самовлюбени същества )
    Тоест незнам дали е от това (предполагам), може и да е имала работа.... или просто да си е легнала понеже е 11 часа а утре е на даскало .
    Попитай я като я видиш.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Ама да не мислиш , че и натрапвам моето бе сладурче , питах я ква музика слуша и тя каза , вс друго освен чалга , после и казах че аз слушам рап (макар тя да го знаеше ) и тя каза , че еминем имал мн хубави песни и така започнахме да си говорим за тва и изведнъж тъкмо я питам дали е чувала там 2 песени и тя казва "аз ставам :Р лека" нЪпрао ШИ пУлУдейъ

Ама да не мислиш , че и натрапвам моето бе сладурче , питах я ква музика слуша и тя каза , вс друго освен чалга , после и казах че аз слушам рап (макар тя да го знаеше ) и тя каза , че еминем имал мн хубави песни и така започнахме да си говорим за тва и изведнъж тъкмо я питам дали е чувала там 2 песени и тя казва "аз ставам :Р лека" нЪпрао ШИ пУлУдейъ
    Мии не...просто това ми беше 1вата идея. На мен лично ми се е случвало някой да почне да ме занимава с песни в стил който изобщо не слушам. Щом ти е казала, че харесва Еминем и всичко е вървяло добре, значи проблема не е в теб. Утре сте на даскало отиди при нея и я попитай защо е излезнала от скайп по този начин. С питане и до Цариград се стига (ако го знаеш този израз.) Не се шашкай само.

Град
    Разград
    Разбирай го, че просто си е лягала да спи
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да ти отговоря на предния пост...Това,че при тях се е получило не означава,че най-често така става...Това тяхното да ходят 11 години си е просто малшанс...Иначе радвам се за братчедка ти,дано още много време да е с него

А щом очевидно си решил да си блъскаш главата в стената и да се занимаваш с нея изборът е твой Ето ти няколко съвета:

Не и пиши нон-стоп,изчакай и тя да се сети да пише някой път
    Разпитвай я за интересите и,момичетата обичаме да говорим за себе си
    Разкажи и и нещо за себе си
    Разсмивай я
    Бъди естествен и изказвай мнение-момичетата мразим момчета без мнение...
    Успех
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Аххх... Това с мнението ми разби всички мечти , щото тя ме пита за разни неща и аз незнам какво да отговоря , защото се с нея са свързани и да не зема да я убидя иии...

Аххх... Това с мнението ми разби всички мечти , щото тя ме пита за разни неща и аз незнам какво да отговоря , защото се с нея са свързани и да не зема да я убидя иии...
    Е да..ше е кофти да я засегнеш ... трябва да премислиш много добре всяка една дума която изричаш когато става въпрос за нея .. Трябва да си агент... разузнавай я и си прави сметките така че това което ше излезне от устата ти винаги ше и харесва дори и на тебе да не ти харесва..

ПП:Разбира се това не е пътят към истинската любов..според мене де..

Ок пичове и пички ше разправям утре ко е станало ае лека мека и с алкохола полека

Ок пичове и П*Ч*И ше разправям утре ко е станало ае лека мека и с алкохола полека
    И да разкажеш ей

ми кво да стане , цял ден си говорихме , ако може така де се каже де , просто в часовете се питахме за тва онова , а най-интересното беше , когато исках да й взема скайпа , се си викам ще го зема няма да го зема ще го зема и т.н. и точно накрая на последния час и го поисках а тя ми го даде , пък аз толкова се притеснявах

Я то не било толко трудно бе! Евала пич трябва да го полеем.
    Сега да можеше и на мене да ми провърви така...
    авторски права
    Тя да не си е пантентовала снимките бе?
    Това, за което говориш няма нищо общо с авторски права.
    [/quote]Опитай се да докараш вашите взаимоотношения до приятелски.
    Добър съвет само внимавай да не си като мен и да си останат само приятелски.
    отрязаме направо като за световно Confused кажете тва как трябва да го разбирам Surprised
    Ами ще ти дам един пример.
    Бащата на момичето: "<постави името тук> 11 часа стана! Утре си на училище! Остави го този компютър най-накрая и си лягай!
    ем ще разбереш повече за нея, ем никое момиче не отказва да говори за себе си... ние сме много самовлюбени същества Very Happy
    Познавам ви аз вас женските.

Ок пич пиши утре пак. А мога ли да те запитам от кой град си?

haha

Казвай на хората това, което искат да чуят. дори и да е лъжа. примерно а ко те пита "как ми стои тази шапка" й кажи "добре"...
    А бе, къде е батко?

Re: haha

Цитирай Първоначално написано от DrIfteRbg
    Казвай на хората това, което искат да чуят. дори и да е лъжа. примерно а ко те пита "как ми стои тази шапка" й кажи "добре"...
    Тук DrIfteRbg е напълно прав. Но го прави само за неща които не са толкова голямо значение В някои ситуации е по-добре да разбере твоята гледна точка. Защото в противен случей всичко ще бъде една "лъжа".

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Намери й от някъде скайпа и й пиши от там известно време, докато спреш да се спичаш като я видиш или докато си намерите обща приказка. В училище като се засичате не стой само да я зяпаш амии кажи нещо/преди това се успокой малко/.
    Това е
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Вече се оправих спокойно , говорим си най-нормално

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    честито ;d
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Чудя се , сега като е 22 септември , нали не сме на даскало и се чудя дали да я поканя да излезем или нещо такова , някаде на кафе или в парка незнам ...

Чудя се , сега като е 22 септември , нали не сме на даскало и се чудя дали да я поканя да излезем или нещо такова , някаде на кафе или в парка незнам ...
    Давай смело, покани я... нищо не губиш

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Искам само да кажа, че автора е голямо сладурче.

Смисъл ?

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Смисъл ?
    На снимките, не ми стигна търпението да чета темата да те преценявам
    Малко вдигни главата, какво е това ниско самочувствие.

Покани я.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Има ли нужда от моя намеса в темата или просто си чешете езиците?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си