- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя :S
Човеко, сериозно изглеждаш много добре...аз съм 9ти клас и просто незнаеш кви дебили има в моя класПървоначално написано от kireca
![]()
. Много си симпатичен, не се притеснявай и всичко ще е окей .
Те другите ти го казаха питаш я за нещо (гумичка, острилка или тама кво се сетиш
), малко по-малко се приближаваш искай и скайп ( ще ти е по-лесно да се отпуснеш), после я заговаряй от време на време, но гледай да не и досаждаш. После я покани да излезнете и ако приеме твоя е .
![]()
Успех и само напред![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Хах , благодаря ти за комплимента , ако това на снимката си ти , си наистина мн красива, Имам оначе 1 малко проблече , май , днес като си чатихме по скайп и както си говорехме там за Еминем
и изведнъж каза айде аз ще ставам лека
отрязаме направо като за световно
кажете тва как трябва да го разбирам
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Кофти ситуация без изход...Има 2 варианта 1.Или нямаш самочувствие или 2.Природно притеснителен си си..при 2рото ..положение няма оправия .. ОСВЕН ТАЙНАТА КОЯТО САМО АЗ ЗНАМ ... пиши ми на ЛС ако искаш да ти я кажа![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Хахх мерсиПървоначално написано от kireca
.Човече... трябвало е да я питаш каква музика харесва, а не да и натрапваш твойта... нищо лично, но не всички момичета харесват рап.
Питай я какво тя харесва и така нататък ( ем ще разбереш повече за нея, ем никое момиче не отказва да говори за себе си... ние сме много самовлюбени същества
)
Тоест незнам дали е от това (предполагам), може и да е имала работа.... или просто да си е легнала понеже е 11 часа а утре е на даскало.
Попитай я като я видиш.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Ама да не мислиш , че и натрапвам моето бе сладурче, питах я ква музика слуша и тя каза , вс друго освен чалга , после и казах че аз слушам рап (макар тя да го знаеше
) и тя каза , че еминем имал мн хубави песни и така започнахме да си говорим за тва и изведнъж тъкмо я питам дали е чувала там 2 песени и тя казва "аз ставам :Р лека" нЪпрао ШИ пУлУдейъ
![]()
Мии не...просто това ми беше 1вата идея. На мен лично ми се е случвало някой да почне да ме занимава с песни в стил който изобщо не слушам. Щом ти е казала, че харесва Еминем и всичко е вървяло добре, значи проблема не е в теб. Утре сте на даскало отиди при нея и я попитай защо е излезнала от скайп по този начин. С питане и до Цариград се стига (ако го знаеш този израз.)Първоначално написано от kireca
Не се шашкай само.
![]()
Разбирай го, че просто си е лягала да спиПървоначално написано от kireca
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Да ти отговоря на предния пост...Това,че при тях се е получило не означава,че най-често така става...Това тяхното да ходят 11 години си е просто малшанс...Иначе радвам се за братчедка ти,дано още много време да е с него
А щом очевидно си решил да си блъскаш главата в стената и да се занимаваш с нея изборът е твойЕто ти няколко съвета:
Не и пиши нон-стоп,изчакай и тя да се сети да пише някой път
Разпитвай я за интересите и,момичетата обичаме да говорим за себе си
Разкажи и и нещо за себе си
Разсмивай я
Бъди естествен и изказвай мнение-момичетата мразим момчета без мнение...
Успех![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Аххх... Това с мнението ми разби всички мечти, щото тя ме пита за разни неща и аз незнам какво да отговоря , защото се с нея са свързани и да не зема да я убидя иии...
![]()
Е да..ше е кофти да я засегнеш ... трябва да премислиш много добре всяка една дума която изричаш когато става въпрос за нея .. Трябва да си агент... разузнавай я и си прави сметките така че това което ше излезне от устата ти винаги ше и харесва дори и на тебе да не ти харесва..Първоначално написано от kireca
![]()
ПП:Разбира се това не е пътят към истинската любов..според мене де..![]()
![]()
Ок пичове и пичкише разправям утре ко е станало ае лека мека и с алкохола полека
![]()
И да разкажеш ейПървоначално написано от kireca
![]()
Първоначално написано от kireca
Я то не било толко трудно бе! Евала пич трябва да го полеем.
Сега да можеше и на мене да ми провърви така...
Тя да не си е пантентовала снимките бе?авторски права
Това, за което говориш няма нищо общо с авторски права.
[/quote]Опитай се да докараш вашите взаимоотношения до приятелски.отрязаме направо като за световно Confused кажете тва как трябва да го разбирам SurprisedДобър съвет само внимавай да не си като мен и да си останат само приятелски.ем ще разбереш повече за нея, ем никое момиче не отказва да говори за себе си... ние сме много самовлюбени същества Very HappyАми ще ти дам един пример.
Бащата на момичето: "<постави името тук> 11 часа стана! Утре си на училище! Остави го този компютър най-накрая и си лягай!
Познавам ви аз вас женските.![]()
Ок пич пиши утре пак.А мога ли да те запитам от кой град си?
Казвай на хората това, което искат да чуят. дори и да е лъжа. примерно а ко те пита "как ми стои тази шапка" й кажи "добре"...Първоначално написано от kireca
А бе, къде е батко?
Тук DrIfteRbg е напълно прав.Първоначално написано от DrIfteRbg
Но го прави само за неща които не са толкова голямо значение
В някои ситуации е по-добре да разбере твоята гледна точка. Защото в противен случей всичко ще бъде една "лъжа".
![]()
Намери й от някъде скайпа и й пиши от там известно време, докато спреш да се спичаш като я видиш или докато си намерите обща приказка. В училище като се засичате не стой само да я зяпаш амии кажи нещо/преди това се успокой малко/.
Това е![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Вече се оправих спокойно , говорим си най-нормално![]()
честито ;d
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Чудя се , сега като е 22 септември , нали не сме на даскало и се чудя дали да я поканя да излезем или нещо такова , някаде на кафе или в парка незнам ...![]()
Давай смело, покани я... нищо не губишПървоначално написано от kireca
![]()
Искам само да кажа, че автора е голямо сладурче.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Смисъл?
На снимките, не ми стигна търпението да чета темата да те преценявамПървоначално написано от kireca
![]()
Малко вдигни главата, какво е това ниско самочувствие.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Има ли нужда от моя намеса в темата или просто си чешете езиците?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House