- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя :S
Пича е прав, кво му обръщате внимание, тоя ще остане девствен доживот. Препоръчвам самоубийство или оттегляне в манастир.Първоначално написано от xNiKx
вие па братче...
малко е объркан и с леко смачкано самочувствие
неа проблеми
madafaka
"малко" смачкано самочувствие?Не го ли виждаш, тоя се смята за боклук.
е стига натяква значи, опитвам се да го пооправя![]()
madafaka
Ем късмет ти пожелавам, според мен няма оправия.![]()
![]()
![]()
Няма да ти е лесно, но успех! Според мен момчето си е наумило, че нищо няма да се получи без дори да е направило кой знае какво..ай върви му обяснявай, че не става от веднъж.Първоначално написано от w0lf
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Е добре , кажете ми как да не си мисля , че съм боклук и загубеняк (аз не мисля аз го знам) и т.н. , след като 7 години са ми го натяквали и съм нямал право на мнение и са ме тъпчели , убиждали , мразели , тормозели и т.н. , мога да испиша 100 страници с такива епитети и пак няма да съм ги написал всички... , ако бяхте на мое място нямаше ли да се чуствате ( чувствате или там както се пише бал съм му майката) така... а ?![]()
Тва е заради тъпия ми шибан клас ... , ся ше си кажете , тоя има психически проблеми , еми имам да , да не съм си го избрал аз....![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Ми то е до воля и психика, младеж. И аз съм бил обиждан и тормозен, важното е да си знаеш какъв си и да не се влияеш от мнението на някви ограничени пубери. Ти си решаваш, ама според мен си безнадежден.
Първоначално написано от kireca
Дефакто "Childish story"
Добре и какво значение има как са те наричали и така нататък?? Сега си в ново училище и тях ги няма. Няма и кой да ти натяква. +това ти си знаеш кой си и не трябва да се водиш по чуждото мнение!
Вземи порасни и се стегни малко, щото както си тръгнал сам да се обиждаш и чеп за зеле няма да стане от теб! Нали знаеш, щом ти сам не се оценяваш, не може да очакваш такова нещо от другите....![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
^ де факто, да. или се стегни и престани да бъдеш шибан малък ревльо, или изобщо не пиши повече тук. писна ми всеки ден да ги гледам смотаната тема. като го знаеш, направи нещо по въпроса.
+1Първоначално написано от lubomirky
![]()
нали лешперите ги няя
и мен не ме имаха за особено готин в старото даскало до 7 клас, предимно ме искаха за помагане в домашни, писане на контролни и прочее(ака нърд)
случвало се е да се подиграват
ма не ми пука, ново даскало - нови приятели
то и аз се промених и вече не мога да помагам за домашни(за което ще съжалявам) поради простата причина че и аз не вдявам много
та извода е ако сам си го натякваш няма да се оправи нищо
новия ти клас тормози ли те, мрази ли те? ако още не са почнали просто не им позволявай
деба и дървения философ излязох
madafaka
пич,жал ми е за теб.Има едно нещо което се казва самочувствие,използвай това че си МЪЖ!Какво сега като са те тъпкали .. и при мен е така ,от 7 до 12 години те мислят за зубрач и "бързо домашно" след това ти трябва да се вземеш в ръце,покажи че си достоен за мъж!Ако не искаш да си мъж..то избора си е твойПървоначално написано от kireca
![]()
Пропуснах да кажа,че ако искаш повече да не виждаш това момиче,напии се (или нещо подобно) изтърси нещо пред нея и.. чудо,тя повече няма да те погледне.Be a realist.
Какво да направиш ли?Просто и елементарно е...Престани да живееш в миналото-преодолей го и живей в НАСТОЯЩЕТО!!!Имаш нов клас,нови съученици-постарай се да им направиш добро впечатление като се промениш и се цениш и имаш по-високо самочувствие за себе си,за да не последват още такива 7 години!!!
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Имах предвид нови 7 години на унижения и обиди...А ако продължава да се мисли за боклук ще има повторение на ОТНОШЕНИЕТО КЪМ НЕГО 7 ГОДИНИ...Първоначално написано от w0lf
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Няя начин да се стегне,единственото нещо което може да стегне по себе си това са връзките на обувките му.PeaceПървоначално написано от w0lf
5 годиниПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
Добре те де 5 са ама ти да не би би ги изтърпял??Първоначално написано от kireca
![]()
таз тема ТОООТАЛЛНО отиде на майната си
май май... А сега дори сядам до нея по математика и просто незнам какво да правя....
Кажи поне как се казва това момиче?![]()
Нямаш ли и фейсбуук или нещо скайп, не си ли пишете, има значение и какво си пишете де..тя търсила ли те е или само ти нея?