.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 126
    Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    Абе оставяйте го тоя смухтер, не виждате ли, че единственото женско създание в живота му до 40 години ще е майка му?
    Пича е прав, кво му обръщате внимание, тоя ще остане девствен доживот. Препоръчвам самоубийство или оттегляне в манастир.

Повече от фен Аватара на w0lf
    вие па братче...
    малко е объркан и с леко смачкано самочувствие
    неа проблеми
    madafaka

"малко" смачкано самочувствие? Не го ли виждаш, тоя се смята за боклук.

е стига натяква значи, опитвам се да го пооправя
    madafaka

Ем късмет ти пожелавам, според мен няма оправия.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    е стига натяква значи, опитвам се да го пооправя
    Няма да ти е лесно, но успех! Според мен момчето си е наумило, че нищо няма да се получи без дори да е направило кой знае какво..ай върви му обяснявай, че не става от веднъж.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Е добре , кажете ми как да не си мисля , че съм боклук и загубеняк (аз не мисля аз го знам) и т.н. , след като 7 години са ми го натяквали и съм нямал право на мнение и са ме тъпчели , убиждали , мразели , тормозели и т.н. , мога да испиша 100 страници с такива епитети и пак няма да съм ги написал всички... , ако бяхте на мое място нямаше ли да се чуствате ( чувствате или там както се пише бал съм му майката) така... а ?
    Тва е заради тъпия ми шибан клас ... , ся ше си кажете , тоя има психически проблеми , еми имам да , да не съм си го избрал аз....
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Ми то е до воля и психика, младеж. И аз съм бил обиждан и тормозен, важното е да си знаеш какъв си и да не се влияеш от мнението на някви ограничени пубери. Ти си решаваш, ама според мен си безнадежден.

Цитирай Първоначално написано от kireca
    Е добре , кажете ми как да не си мисля , че съм боклук и загубеняк (аз не мисля аз го знам) и т.н. , след като 7 години са ми го натяквали и съм нямал право на мнение и са ме тъпчели , убиждали , мразели , тормозели и т.н. , мога да испиша 100 страници с такива епитети и пак няма да съм ги написал всички... , ако бяхте на мое място нямаше ли да се чуствате ( чувствате или там както се пише бал съм му майката) така... а ?
    Тва е заради тъпия ми шибан клас ... , ся ше си кажете , тоя има психически проблеми , еми имам да , да не съм си го избрал аз....

Дефакто "Childish story"
    Добре и какво значение има как са те наричали и така нататък?? Сега си в ново училище и тях ги няма. Няма и кой да ти натяква. +това ти си знаеш кой си и не трябва да се водиш по чуждото мнение!
    Вземи порасни и се стегни малко, щото както си тръгнал сам да се обиждаш и чеп за зеле няма да стане от теб! Нали знаеш, щом ти сам не се оценяваш, не може да очакваш такова нещо от другите....
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

^ де факто, да. или се стегни и престани да бъдеш шибан малък ревльо, или изобщо не пиши повече тук. писна ми всеки ден да ги гледам смотаната тема. като го знаеш, направи нещо по въпроса.

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    ^ де факто, да. или се стегни и престани да бъдеш шибан малък ревльо, или изобщо не пиши повече тук. писна ми всеки ден да ги гледам смотаната тема. като го знаеш, направи нещо по въпроса.
    +1

нали лешперите ги няя
    и мен не ме имаха за особено готин в старото даскало до 7 клас, предимно ме искаха за помагане в домашни, писане на контролни и прочее(ака нърд)
    случвало се е да се подиграват
    ма не ми пука, ново даскало - нови приятели
    то и аз се промених и вече не мога да помагам за домашни(за което ще съжалявам) поради простата причина че и аз не вдявам много

та извода е ако сам си го натякваш няма да се оправи нищо
    новия ти клас тормози ли те, мрази ли те? ако още не са почнали просто не им позволявай

деба и дървения философ излязох
    madafaka

Град
    Tроян
    пич,жал ми е за теб.Има едно нещо което се казва самочувствие,използвай това че си МЪЖ!Какво сега като са те тъпкали .. и при мен е така ,от 7 до 12 години те мислят за зубрач и "бързо домашно" след това ти трябва да се вземеш в ръце,покажи че си достоен за мъж!Ако не искаш да си мъж..то избора си е твой

Град
    Tроян
    Пропуснах да кажа,че ако искаш повече да не виждаш това момиче,напии се (или нещо подобно) изтърси нещо пред нея и.. чудо,тя повече няма да те погледне.Be a realist.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Какво да направиш ли?Просто и елементарно е...Престани да живееш в миналото-преодолей го и живей в НАСТОЯЩЕТО!!!Имаш нов клас,нови съученици-постарай се да им направиш добро впечатление като се промениш и се цениш и имаш по-високо самочувствие за себе си,за да не последват още такива 7 години!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

ти пък го изкара повтарач
    madafaka

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Имах предвид нови 7 години на унижения и обиди...А ако продължава да се мисли за боклук ще има повторение на ОТНОШЕНИЕТО КЪМ НЕГО 7 ГОДИНИ...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

а.к.а
    мадафака, стягай се
    madafaka

Град
    Tроян
    а.к.а
    мадафака, стягай се
    Няя начин да се стегне,единственото нещо което може да стегне по себе си това са връзките на обувките му.Peace

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Имах предвид нови 7 години на унижения и обиди...А ако продължава да се мисли за боклук ще има повторение на ОТНОШЕНИЕТО КЪМ НЕГО 7 ГОДИНИ...
    5 години

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    5 години
    Добре те де 5 са ама ти да не би би ги изтърпял??

Фен
    Град
    sofia
    samoubii se maina

Град
    Tроян
    таз тема ТОООТАЛЛНО отиде на майната си

май май... А сега дори сядам до нея по математика и просто незнам какво да правя....

Кажи поне как се казва това момиче?
    Нямаш ли и фейсбуук или нещо скайп, не си ли пишете, има значение и какво си пишете де..тя търсила ли те е или само ти нея?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си