Цитирай Първоначално написано от kireca
Цитирай Първоначално написано от kloely
В един клас сте, всеки ден се виждате. Ако не знаеш какви интереси има, поискай нещо молив, гума. Детинско, ама ще завържеш разговор. Освен тва момичето не хапе. Пробвай се.
да то така ще излезе , че аз съм някъф завеян , дето не си носи нищо на даскало .....
Не няма да излезеш като някъф завеян. На нормалните хора понякога им се случва да забравят нещо. А не е толкова трудно да завържеш разговор. Започни с нещо актуално. Да речем ако някой учител се заяжда с нея можеш да почнеш от него/нея. Ако се е скарала с няква приятелка започни с това и и кажи, че тя е права(дори и да не е) само, че тва е малко опасно гледай да не оплескаш повече нещата между тях двете. После преминавате от едно на друго и тнт. Ако нещо и е тъжно отиди и я питай какъв е проблема изслушай я, посъветвай я...
Един последен съвет. Никое момиче не се е оплакало, че е говорило само за себе си. Така че ако толкова не можеш да измъдриш нещо накарай я да говори за себе си. Таман няма да ти се налага и на тебе да говориш.

П.С. Хайде go go действай, стига дрема по форумите ще се намерят и по смели от тебе ако разбираш какво имам предвид.