.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 126

Какво да правя :S

Такааа , ето кво има , значи , харесвам едно момиче , което е от моя клас (и спрете да казвате неща от сорта "аз никогане бих тръгнал/а с момче/момиче от моя клас) , и направо само като я видя и спичам ужасно мн.. , немога да я заговоря защото като почне да ми говори аз бръщолевя глупости , даже 1 път във час по английски , госпожата ме пита нещо и аз тъкмо ще отговарям и тя (момичето , което харесвам) ме погледна и аз просто си глътнах езика и след 1 минута мълчание изр1сих такава глупост че направоо... , та така де , въпросът ми е какво да направя , как да я заговоря какво да и кажа , просто незнам , толкова съвети съм давал , акогато на мен ми се случи и запецвам , моля помогнете ми , какво трябва д анаправя (мс предварително )
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Накарай я тя да те заговори. Примерно разбери по каква музика си пада и се заприказвай с някой приятел за някоя песен/клип еди к'во си, така че и тя да чува разговора с малко късмет ще се включи и тя.
    Ако пък поне не го направи, то поне ще си и направил някакво впечатление.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    В един клас сте,забога..
    Винаги има за какво да я заприказваш. Друг е въпроса,че ще ти се наложи да се стегнеш сериозно и да не му мислиш толкова.Не знам какъв друг съвет да ти дам.
    Заговориш ли я веднъж .. то нататък ще ти е по-лесно.
    Успех!

В един клас сте, всеки ден се виждате. Ако не знаеш какви интереси има, поискай нещо молив, гума. Детинско, ама ще завържеш разговор. Освен тва момичето не хапе. Пробвай се.

Да ама как ще стане тоя номер и за какво да я заговоря

Цитирай Първоначално написано от kloely
    В един клас сте, всеки ден се виждате. Ако не знаеш какви интереси има, поискай нещо молив, гума. Детинско, ама ще завържеш разговор. Освен тва момичето не хапе. Пробвай се.
    да то така ще излезе , че аз съм някъф завеян , дето не си носи нищо на даскало .....

omg пич споко

Голям фен Аватара на xinfamous
    На колко си ?
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от kireca
    Да ама как ще стане тоя номер и за какво да я заговоря
    ами измисли нещо..

Като ти казвам , че само като ме погледната и си гълтам езика не ми вярваш

да то така ще излезе , че аз съм някъф завеян , дето не си носи нищо на даскало .....
    Боже, боже... не го мисли толкова. По-добре "някъв завеян" да излезеш, отколкото да си гризеш нервно ноктите всеки път, когато я видиш.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Действай . И аз съм със съученик, супер си ни е . Само , че трябва да имаш сериозни намерения. Ако ти е само за бройката- недей, ще стане кофти после.

Не няма да излезеш като някъф завеян. На нормалните хора понякога им се случва да забравят нещо. А не е толкова трудно да завържеш разговор. Започни с нещо актуално. Да речем ако някой учител се заяжда с нея можеш да почнеш от него/нея. Ако се е скарала с няква приятелка започни с това и и кажи, че тя е права(дори и да не е) само, че тва е малко опасно гледай да не оплескаш повече нещата между тях двете. После преминавате от едно на друго и тнт. Ако нещо и е тъжно отиди и я питай какъв е проблема изслушай я, посъветвай я...
    Един последен съвет. Никое момиче не се е оплакало, че е говорило само за себе си. Така че ако толкова не можеш да измъдриш нещо накарай я да говори за себе си. Таман няма да ти се налага и на тебе да говориш.

П.С. Хайде go go действай, стига дрема по форумите ще се намерят и по смели от тебе ако разбираш какво имам предвид.

помня те от "Лично творчество"
    та ПТ: помоли я да ти помогне по предмет,по който знаеш,че разбира.И така ще завържеш разговор,та и причина да се виждате след даскало!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен
    работи в/у себе си като личност, стани МЪЖ, пък тогава и отвътре ще ти идва какво да правиш и говориш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Elenichkaa и аз те помня ама вмомента моето творчество е малко в застой ако ме разбираш

По темата : Благодаря ви мн. за съветите , но има 1 проблем , заради който ме е 1 вид "страх" да я заговоря , сега съм в ново даскало 8 клас съм (Не ми говорете , че съм малък ) до 7 клас вс ми се подиграваха и ме биеха и правеха такива неща за които неможете и да си помисляте , в новото ми даскало има 1 момиче което беше от стария ми клас , а точно то е приятелка с тази която харесвам.... и ако оная каже какъв съм бил преди просто нямам шанс , а те 2-те постоянно са заедно и незнам как да я заговоря без оная да разбере , пък и 1 думичка да й кажа и веднага ще си споделят и моята работа отива на кино!

Време е за вашите подигравки и убиди !

Мега фен
    Elenichkaa и аз те помня ама вмомента моето творчество е малко в застой ако ме разбираш

По темата : Благодаря ви мн. за съветите , но има 1 проблем , заради който ме е 1 вид "страх" да я заговоря , сега съм в ново даскало 8 клас съм (Не ми говорете , че съм малък ) до 7 клас вс ми се подиграваха и ме биеха и правеха такива неща за които неможете и да си помисляте , в новото ми даскало има 1 момиче което беше от стария ми клас , а точно то е приятелка с тази която харесвам.... и ако оная каже какъв съм бил преди просто нямам шанс , а те 2-те постоянно са заедно и незнам как да я заговоря без оная да разбере , пък и 1 думичка да й кажа и веднага ще си споделят и моята работа отива на кино!

Време е за вашите подигравки и убиди !
    цаката е да се държиш като непукист, даже и оная да говори някакви работи за теб. а и не е ли време да се отърсиш от стария си образ? надали се харесваш в ролята на страхливец, а и никое момиче няма да те хареса така. стягай се! започни оттам да не очакваш отвсякъде подигравки и обиди, сякаш знаеш, че това е, което заслужаваш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ми очаквам , там е проблема и другото което е едвали ще ме хареса защото съм малко , много ugly ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    работи в/у себе си като личност, стани МЪЖ, пък тогава и отвътре ще ти идва какво да правиш и говориш.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Това не ми помогна много ама ....

Мега фен
    щото не вникваш в смисъла. да не очакваш някой от тоя форум да ти каже вълшебни думички, с които да заприказваш момичето, и тя да ти се хвърли на врата, ама и някоя магийка, че пък приятелката й да не разбере и да не каже колко си смотан? ако не можеш да общуваш нормално с хората; ако нямаш самочувствие; ако не можеш да казваш без проблем ''не ме интересува какво мислиш, аз знам колко съм стойностен и колко струвам и не ми е нужно одобрението ти'', тогава не очаквай чудеса. първо трябва сам да се харесваш, после всички останали. проблемът ти е по- дълбок, отколкото смяташ.
    замисли се, не е късно да се поправиш.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

твърде късно е....

Мега фен
    аз ти казвам, че не е. само твой е изборът обаче дали ще си си все същия неориентиран хлапак, дето пуска теми по форуми с надеждата да забие някое гадже или ще се вземеш в ръце и ще станеш истински мъж, за когото момичетата се надпреварват. ти решаваш. ако сам не си помогнеш, няма кой друг.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ми очаквам , там е проблема и другото което е едвали ще ме хареса защото съм малко , много ugly ...

Е дай една снимка, то повечето хора са доста самокритични.
    В стария ти клас не знам кво е ставало но това не е важно квото и да каже никой няма да те съди по това. Не го гледай само от гледната точка,че тя ще разкаже на всички. От друга страна няква фръцла, която познавам от 3 дена идва и ми злослови против някъф съученик? Аз бих и теглил една майна щото очевадно е голяма интригантка. Тя също не е перфектна, така че вади си изводи.
    Отиди и заговори момичето! Може пък да си хубав за нея.
    Просто няка какво друго да ти кажем. Посъветвахме те, дадохме ти идеи за разговор а ти пак си вадиш извинения от задника. Проблема не е, че няма какво да и кажеш а, че токова се притесняваш, че постоянно си търсиш извинение да не го направиш.
    Действай и то скоро. Аз така като бях в седми клас и ходих на уроци много харесвах момичето в курса ми по български. Цяла година обсъждах с една приятелка кво да правя и цяла година нищо не направих. Имах и скайпа, бяхме говорили малко, но аз сам си се прецаках. Само в последния ден и оставих една бележка и това беше. Повече не я видях.
    Толкова години минаха минаха и пак понякога се сещам за нея и се чудя какво щеше да стане ако просто бях говорил с нея. Единственото, с което се успокоявам е, че тя ми имаше скайпа и ако искаше да има нещо между нас щеше да ми пише...
    Не искаш и с тебе да стане така нали? Хайде действай.
    П.П. Като я заговориш пиши кво е станало, че ми е интересно.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми заговори я първоначално за нещо свързано с даскалото .. и в последствие ще се отпуснеш и няма толкова да се спичаш ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си