- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя :S
Кажи какво имаш предвит това , иначе там на valdesbg , пич ако искаш напиши нещо ама ние просто си "чешем пръстите"
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Е щом си чешете прътите, няма нужда от мен.
Иначе винаги съм ЗА да поканиш момичето да излезете. Нямам идея каква точно е ситуацията, винаги по добрата опция е да излезете отколкото да си седиш у вас с милион въпроси.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Oфф... няма нищо да правя , просто немога![]()
Отивай да мрънкаш някъде другаде тогава.
Ама ми остави номера на девойката, да я поканя аз, след като ти ще си седиш на ушите![]()
Dr. Gregory House
Първоначално написано от kireca
Какво не можеш пак ?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
С удоволствие , ама и го нямам .... опитах се и се получи ужасно тъпо ... с 2 думи Оплесках всичко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво стана бе, човек?Първоначално написано от kireca
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не е късно. Права е. Като и каже че са те били виж хвани някой на твоите килограми строши му главата пък ... да говори квото иска. успех ;ppПървоначално написано от kireca
Кво стана бе? Кво толко си оплескал?
Пич направи се примерно, че не разбираш нещо на телефона си и се чудиш как става. Помоли я да ти покаже, след това се направи на приятно разсеян, кажи и да ти обясни още няколко пъти примерно и от там може да започнеш с куп неща. Направи се на завеян, момичетата харесват такива работиПосле я питай каква музика слуша примерно, какво и е хобито. След като разбереш какво обича да прави и предложи да го правите заедно какво толкова се чудиш. От гълтане на езика смисъл няма освен ако не и кажеш, че щом я видиш си гълташ езика
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Питате кво съм оплескал ли , ами ... ВСИЧКОИсках да я поканя да излезем днес , но така го казах , защото не исках да го казвам направо и така го казах , чееееее
![]()
![]()
![]()
Е как го каза?
По важното. Какво отговори тя?
Е момко, нали ти казах че като каниш жена на кафе/среща/секс тя тярябва да знае защо я каниш. Т.е. трябва да знае че я харесваш и искаш не просто да си приказвате за времето и жабите
Пък ти играеш по някакви твои правила... окей. Откривай топлата вода, самичък![]()
Dr. Gregory House
Да бе всичко разбрахмеПървоначално написано от kireca
.Обясни как си го казал
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
оф няма значение ... заеби![]()
С т'ва ниско самочувствие и притеснение доникъде няма да стигнеш...Вземи се стегни малко и си кажи "Аз искам,мога и ще успея" и просто и кажи "Знам едно място,където правят много яко капучино или к'вото там тя обича,искаш ли да отидем да пийнем по едно?" Кое му е толкова трудното не мога да разбера...?Стига с това притеснение,бъди по-уверен в себе си,преди някой да те е изпреварил,заради пустия ти срам...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Абе оставяйте го тоя смухтер, не виждате ли, че единственото женско създание в живота му до 40 години ще е майка му?
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Ама разбира се.. няма ли желание веднага се намира оправдание. И веднага се почва с "офф заеби". Изглежда ти подсъзнателно не искаш да си с това момиче, а ние тука се чудим кво да ти кажем да ти вдъхнем поне едно късче увереност. Е няма как да стане, ако ти сам не го пожелаеш!Първоначално написано от kireca
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Аз немога да я накарам да ме хареса по никакъв начин , така че ..![]()
Върни се малко по назад във страниците , като видиш мой снимки , пак пиши![]()
Добре кажи какво толкова си направил?
А това момиче казвало ли ти е/ показвало, че те или не те харесав?
ъъъ...видях гиПървоначално написано от kireca
та как викаш го реши?
madafaka