.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен
    Град
    sofia

Garnier pure Active

Здравейте . На 15 съм . Днес си купих ''Гарниер пюр актив'' . Въпроса ми е за колко г/д време ще ми се оправи лицето . Лично смятам , че имам доста петна. В предната ми тема ми го препоръчахте. И другото е -като се намазах лицето ми се увлажни това така ли трябва да е Благодаря ~~~ ii imam chustvoto che liceto mi gori ?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Съжалявам,че не бих могла да отговоря,но за да не пускам сходна тема,искам да попитам,понеже имам Garnier Pure Active : Тоник,Ексфолиращ крем и крем за лице,как да ги използвам?Кое е първо и едно след друго ли се използват?Благодаря предварително.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

sexy_for_you използвай ексфолиращия крем на всеки 4-5 дни, тоника на 2-3 дни, а крема за лице сутрин след като си си измила лицето. не ти препоръчвам да използваш и ексфолиращия крем и тоника в един ден, защото не знам какъв тип кожа има и освен това прекомерната им употреба може да я изсуши и не е приятно. : )

Супер фен Аватара на fuckme
    споко, лицето ти не гори, просто е много люто. това е добре, защото значи, че продукта работи. това за увлажяването не го разбрах - омазнява, или в какъв смисъл се увлажнява.аа и също така - ти кой от продуктите на гарниер пюр актив си взела - 3в1 ли? защото аз само от него имам впечетления. ако говорим за 3в1 - той може да се ползва и като маска. маската се прави 1-2 пъти седмично и матира кожата, тоест ПРЕМАХВА петната. в такъв случай за 1 - 2 седмици би трябвало да има ефект, горе - долу 4 маски са ти това. но и само като си почистваш и ексфолираш кожата с него, пак има ефект за петна и белези. като го поизползваш редовно, ще видиш ефекта.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Ексфолианта 2 пъти в седмицата горе-долу, а тоник се слага сутрин и вечер след измиване на лицето - той подготвя кожата за крема, който ще и сложиш и почиства това, което не си успяла да махнеш при миенето.
    До авторката - срок за това кога ще ти се оправи няма, както няма и гаранция дали изобщо ще ти подейства. Но ако е подходящ за теб, ефект ще има може би след десетина дни - две седмици някъде.

Фен
    Град
    sofia
    Не е 3 в 1 . С тампон намазвам лицето след като е хубаво измито .. и да много ми се омазнява :X..?

........

http://prikachi.com/images/229/2520229C.jpg

<- мм,ако говориш за това и аз го използвам и знам,че има крайно желаещ ефект,когато използваш поне 2 кутий ,а колкото до това че имаш чуството ,че лицето ти гори емм,мога да ти кажа че и при мен е същото ,но за успокоение след това и за още по-голqм ефект използвах крем "Акне Оут " ..пробвай.. помага ^^

..и дано да сум помогнала поне малко

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Омазнява ти се, защото Пюр актива ти изсушава много кожата. За това ползвай някакво кремче. Не съм ползвала тези тампони, но мисля, че по-подходящо е да си вземеш крема от серията на pure active. Успех
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

http://www.beautyswapshop.co.uk/Port...ct%20range.jpg

Аз ползвах средните три всеки ден, първо ексфолианта, после тоника и накрая хидратанта, така си откарах към 2 седмици и положението само се влошаваше и затова спрях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си