- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Огромна Дилема
Здравейте на всички съ-форумци.Нов съм
Така имам един въпрос към Вас.Има едно момиче с което на края на миналта учебна година след известно време свалки тръгнахме,всичко беше идеално..Но един прекрасен ден ме забрави тотално и тръгна с бившият си с когото са и досега,но по-важното е,че наистина тя забрави,че съществувам..след около месец ми писа с извинение и аз понеже съм добре душа ок..Ходихме заедно на море от даскалото ии имах някви надежди,но все тая...И постоянно ту намеква,че има нещо към мен,ту не...Аз имам огромни чувства,но няма да чакам "цял живот" птичето дали ще кацне на рамото ми,или няма да кацне...Какво да правя?Дали за пореден път да и кажа как стоят нещата,след това да я целуна и да я попитам дали иска да е с мен или не,или пък директно да отида при нея и да и кажа,че ми е писнало да чакам и,че наистина ми е много кофти..Благодаря предварително![]()
Не се занимавай с незадоволени пикли,които само не знаят какво искат...Изчакай я да порасне,за да не и бъдеш просто резерва,с която да си запълва времето...Върти те на пръста си и ти и се връзваш по акъла...Зарежи я и ще видиш,че ще тръгне като кученце след теб![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Направи това, което ти идва отвътре.По-добре да изчакаш още известно време, да помислиш и тогава да действаш, отколкото да действаш прибързано и да съжаляваш после.
Всеки заслужава втори шанс!Дай й последен шанс.. Ако не стане нищо - значи не те заслужава
![]()
..така брутално да те пре*бе и докато ходите да те за*бе, да те остави и без нищо да ти каже да се върне при бившия и..За такова животно прошка няма..Но се пак според мен няма лошо да си бъдете приятели да си ходите на море и насам натам..но нещо друго не за да няма после![]()
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
кажи и да избира,или теб или него
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тя е едно малко неориентирано момиченце - забрави я, не ти трябва.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Това, дето мислиш да го правиш не е за предпочитане. Да я целунеш, да я прегърнеш и да я питаш дали иска да ходите, след като е тръгнала с бившия си и те е забравила......... ти луд ли си, мазохист ли си... не знам. Питай я директно дали иска да сте секс приятели, кажи и че имаш голяма ланга и с удоволствие ще и го подадеш в устичката... ако не иска и иби майката. Да си добра душица НЕ Е ДОБРЕ за сексуалния ти живот. Запиши си го някъде и си блъскай по 3 пъти на ден главата в надписа.
Temet Nosce
벨야카
Да ти имам и дилемата.
Пиклата е измела пода с него, той се чуди какво внимание да и обръща... Въх.. момче, чавка ти е изпила мозъка, явно.
Няма кво да и обясняваш - триеш и номера от телефона, скайпове, майпове, фейсбуци и си намираш ново момиченце![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House