Здравейте! Аз съм на 18 и с моето мило сме много влюбени и щастливи заедно, тя е на 17. Имам един нестандартен проблем, който ме измъчва и това е причината да се обърна към вас. Моето пиленце е много емоционална и първична, аз я обичам каквато е, но напоследък се чувствам доста застрашен. Вижте какво имам впредвид... Наскоро бяхме на море, всичко беше вълшебно возихме се на лодка в морето, каква романтика...този миг се запечата в съзнанието ми завинаги...Дойде ред да върнем лодката и човекът от брега започна да ръкомаха, а моето котенце сякаш полудя...започна да вика със всичка сила "млъкнии млъкнии ше ти е*а майката!", аз се опитах да я успокоя, но заплаши, че ще ме прасне с греблото и не посмях да и противореча... Друг пример, на рожденния ми ден бяхме на романтична вечеря в 1 ресторант, всичко беше приказно аз и споделих своите чувства, а тя ме гледаше с умиление, както и да е докато си говорехме без да искам бутнах чинията и, която се счупи и тя си оцапа чисто новите кецки, сякаш полудя...извика силно, стана и обърна цялата маса ( не преувеличавам ) като преди това не пропусна да ми лепне тортата на лицето смеейки се изтерично.. Изгониха ни от ресторанта, но аз много я обичам и нямаше как да и се сърдя, казах и мило извинявай, а тя ме бутна до една стена и ми се развика точно както на лодкаря, "млъкниии млъкнии ше ти е*а майката!", наистина се уплаших и се молех да и мине по бързо. След като си отидохме аз и писах по скайп, казах и "мило как ще я караме така занапред, много те обичам, но напоследък не се получава комуникацията между нас", а тя ми отг. това...
[11:06:32 PM] БясНа кУЧка! bebeTyYy says: kopele ako mi razbiesh sarceto she ti razbiq glavata :@
Не знам как да го тълкувам, моля насочете ме не искам да я губя, 10x :}