Аз същно съм фенка на среднощните любовни смс-и.Имах един бивш, които всяка вечер за лека нощ ми пращаше страшно мил смс, а понякога и през ноща, също и през деня.Когато намери време.Имаше някой клишета, но ме караха да се усмихвам до ушите.
Един от смс-ите гласеше :
Дълго се лутах, по цели нощи не спях, копнеейки да срещна момичето, с което ще бъда на този свят.Целунах много жаби, докато не намеря моята принцеса, но ето че дойде мига, в който мога смело да кажа - ти си моята принцеса, ти си моя свят, с теб избрах да живея ден след ден, ръка за ръка, защото - светът е за двама ! За първи път мога да се изправя и да кажа пред обществото - това е моето момиче, да се изправя и да кажа пред теб - обичам те мила моя и с теб ще съм във всеки час.Едва сега осъзнах значението на тази дума и ти благодаря, че ми помогна да бъда човек !
Това е най-хубавия смс, който съм получавала.Не беше просто нещо взето от интернет, беще написано от сърце.Колкото и драматично да звучи, защото не веднъж съм казвала във форума - аз не съм романтичка, този смс ме накара да се замисля над нещата от живота.