- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ваканции 2010-2011
Ето ваканциите ни тази година:
за първи клас 28.10.2010 г. – 01.11.2010 г. вкл.
Коледна 24.12.2010 г. – 02.01.2011 г. вкл.
Срочна 29.01.2011 г. – 31.01.2011 г. вкл.
Пролетна за І-ХІ клас 30.03.2011г. – 10.04.2011 г. вкл.
Пролетна за ХІІ клас 30.03.2011 г. – 03.04.2011 г. вкл.
Неучебни дни:
01.11.2010 г. – Ден на народните будители
17.05.2011 г. – ДЗИ по български език и литература
19.05.2011 г. – Втори ДЗИ
25.05.2011 г. – Неучебен ден по повод Деня на славянската писменост
Край на втория учебен срок на учебната 2010/2011 година:
23.05.2011 г. – I клас ( 13 учебни седмици )
11.05.2011 г. – XII клас (13 учебни седмици)
31.05.2011 г. – II-IV клас (14 учебни седмици)
15.06.2011 г. – V-VIII клас ( 16 учебни седмици )
30.06.2011 г. – VIII клас (18 учебни седмици за паралелки с прием след завършен седми клас с интензивно изучаване на чужд език)
30.06.2011 г. – IX, X, XI клас (18 учебни седмици )
АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ КОЛЕДНАТА ОТНОВО Е МНОГО МАЛКА!БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПО-ГОЛЯМА!
ЗА СМЕТКА НА ТОВА СА УВЕЛИЧИЛИ ПРОЛЕТНАТА АМА ТОВА НЕ МЕ ТОПЛИ!ПИСНА МИ.....
![]()
!ROCK & ROLL!
Ей, първолаците пак намазаха![]()
А коледната се е смалила драстичноБеше на 10, после 7, 5.. а сега 2
Някои няма да могат да изтрезнеят до тогава
![]()
То и пролетната не е кой знае какво, 10 дена, винаги е била по толкова. Че и неучебните дни, по случай празник и тях са ги скастрили![]()
Аа.. тия министри съвсем се излагат!
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
На 22 септемвли ще се учи ли бе ?![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тази сряда ще се учи ли?
ЕДИТ:Изпреварила си ме.
Егати,дано НЕЕЕЕ!![]()
Естествено че -НЕ!Тук националните не са написани! и 3 март го няма....
!ROCK & ROLL!
А,да - Вярно..НЕ съм забелязала
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз просто се наемам да набия министъра ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Мисех ис, че Вълчев е най-скапаният министър. Ебаси и коледната..
МОНМ - Министерство на образованието , МЛАДЕЖТА и науката. Щом това министерство е на младежта значи и ние трябва да решаваме не е ли така ?! Да ама не. Всичко ти го налагат някви изчаткали дъртаци дето се чудят как да вземат повече пари от народа с нови учебници и прочие ... в същото време учебниците се пишат от комплексирани професори които за да докажат ума си пишат на толкова сложен език че ми е нужен речник за да си прочета урока. Ето на това му викам пълен ТАШАК със учениците. После ще ни говорят в новините че сме били неграмотни и сме нямали трайни знания за това сме били последни по интелигентност... как да имаш трайни знания когато като получа слаба оценка по нещо и веднага мама и тате писват срещу мен как да имам трайни знания като освен съответния предмет утре ме чакат още 5 такива, обаче не хората искат да имам трайни знания обаче да имам и хубави оценки по всичко. Нямам физическата и психическата възможност да го постигна този нереален за мен резултат ако има някой който го е постигнал ЕВАЛА! И все пак утре като отида на даскало и започнем преговор отново даскалите ще писнат в лицето ми : ТИ НЯМАШ ТРАЙНИ ЗНАНИЯ! Обаче никой няма да ме пита аз имам ли си проблеми нямам ли си , защо настроението ми е скапано , тормозят ли ме в даскало или не , никой не те пита за обикновените неща в живота и никой не отделя дори и минута внимание на това което те интересува или пък ти дава възможност да избираш. Това е точно липсата на тази възможност да изберем ни преебава така, защото колкото и да псуваме в този момент няма да променим ситуацията. ПРЕЕБАНИ СМЕ ХОРА, МОЛЕТЕ СЕ ДА СВЪРШИ ПО-БЪРЗО![]()
пфф, голям праз, учили сте 3-4 дена повече.. все едно ще направите научно откритие за тия дни от зимната ваканция.. след няколко години и от бюрото по труда ще сте недоволни... пфахах, смешни сте ми всичките, ламтящи за ваканции.. много!
Аз като съм 12 клас и ше имам пролетна 3 дена?Да не би да рева, че е малко
![]()
+1Първоначално написано от Tempest
![]()
ебаси вместо да ни удължат ваканцията, че да можем да учим вкъщи на спокойствие те....![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Бе колко да са намазали ... Още 11 години...Първоначално написано от ameli
![]()
Компенсирате месец и половина с по-рано завършване... на вас никакви не ви се полагатПървоначално написано от Tempest
![]()
Who's next!
хАхА на 2 ри януари на училище .. тея министри съвсем полудяха
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Коледната наистина е много малка. Пълно безобразие е след 'мелето' на 31/01, на 02 да сме на училище. Повечето няма да идат.. аз ще бъда една от тях (fuck)
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от sladkish_14
Неее на 2ри също се почива. Чак на 3ти сме на училище. Май, де.![]()
. И да. Все пак е прекалено малка.
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Със зимната ваканция яко ни преебаха.А те ще си пуснат 1 месец почивка нали, щото много са се преработили, майка им .... мръсна
![]()
на 2ри януари нз как ще се появя на даскало. бързо изтрезняване...
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Първоначално написано от king95
Ми да на 2ри няма как да се появиш, 'щото е неделя. По-горе написах, че СМЕ НА ДАСКАЛО НА 03.01.2011г. Ама кой да прочете.![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
НЕ не съм доволен,през 2006 зимната ни беше от 21 до 11 включително!!! кво е тва ебаси1 седмица коледна ваканция...Прекаляват!!! И не е верно,че ни се е увеличила пролетната винаги си е била по 10 дни.....
Аз съм 12ти клас и съм най-прецакан с пролетната ваканция, тъй че мълчете!![]()
А коледната... аз викам и на нова година да учим.
Май трябва да възобновим фейсбук групата за ваканциите.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
А да,наистина дали са ни 2 дни повече пролетна за сметка на 5 дни зимна.Ем не мерси на 2ри яунари по най-големия студ,един пиян,друг подсмърчащт трябва да сме на даскало!
Малко е ваканцията тази година. Тенденциозно на коледа от няколко години поне ваканцията е до 04 - 05. Помня когато беше до 12 или 10.01Голям кеф беше.
Който подсмърча, да ходи на лекар, да се излекува и тогава да идва. Ефект от хрема и настинка + училище е равно само на грипна ваканция или шанса да ти стане 5 пъти по-зле. Друг е въпроса на самосъзнание - да пиеш колкото ти се пие, а не да се наливаш. Но не е тук темата за това.Първоначално написано от Greennight
ти свършваш на 11 май бе кво се оплакваш..някои сме до края на юниПървоначално написано от slavito007
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n