.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Мега фен Аватара на xoxi

Re: Ваканции 2010-2011

Цитирай Първоначално написано от OneInMillion
    Коледна 24.12.2010 г. – 02.01.2011 г. вкл.
    Никога!
    Никога, никога, никога няма да отида на 3ти януари на училище! Това е ненормална работа!
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    я дайте и в другите държави ква им е ваканцията хаха убеден съм че е до 10-ти поне
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Град
    Anfield Road
    Мама им министърска да еба. Тея гавра ли си правят?! Остави, че учим до на майка си 30-тия юни, че и съвсем ни махнаха зимната. Преди години си спомням, че беше до 10 някъде, после я намалиха до 7 януари, викам аре окей няма проблем, ама т'ва до 3-ти?! Гавра,гавраа..

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    я дайте и в другите държави ква им е ваканцията хаха убеден съм че е до 10-ти поне
    в другите дърржави определено е по-добре наредено
    ваканциите са по-малки по 1 месец,но са често. Значи братовчедка ми е в Гемания и щото нали много заета(там много извънкласни дейности има) ми пише само когато е ваканция.Та д/г са така(поне нейното у-ще) лятната ваканция е от 13 юли и някъде до началото на септември/края на август.Значи около месец и полувина което си е перфектно.Не мога да разбера ква е тая дългата при нас.3 месеца да умреш от скука.Доста неща се забравят,а пък още първата седмица ни заливат с входящи
    Имат голяма коледна ваканция около месец пак.което си е чудесно,не като нашата.Точно това е времето Коледата когато се събираш със близки и роднини,радвате се на празничен обяд.А ние тука кво??Още на първият ден от новата година на у-ще
    Имат и голяма велиденска ваканция около месец.И пролетна около 2 седмици.
    Тея са общо взето по-големите,но има и други.
    Иска ми се и при нас да беше така,или по-точно и аз да съм в Германия сега с нея Като й слушам разказите ми става жал за полужението тука :// И дори малко завист,айде сега да си призная да не се лъжем. Освен добре уредените ваканции и системата е чудесна,уау <33 Има доста практика,интересна да увлече децата да учат.А не само суха теория дето те кара да заспиш докато четеш.И както каза един преди мене,въобще ако можеш да разчетеш кво е написано.И аз седя със речника докато се опитвам да прочета урока.Тея кво,нас ли ще учат или ще се доказват те колко са учени

бааахти и тъпите дати...ужасна система!!!ужаснаа!!! мога още с часове да се оплаквам,ама трябва да захващам биологията.Ако въобще мога нещо да разбера от тея завъртение изречения :/
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на ameli
    Но все пак си оставам с надеждата, че ще плъзне някой вирус /тоя път магарешки/ или ще затрупа един голям сняяяг.. абе ще си изкараме ваканциите даже повече, отколкото е дадено
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Аз като съм 12 клас и ше имам пролетна 3 дена? Да не би да рева, че е малко
    Компенсирате месец и половина с по-рано завършване... на вас никакви не ви се полагат
    ти сериозно ли го написа тва или се ебаваш?

Момче, докато ти си бършеш задника в столчето, чудейки се кво да правиш през часа, аз ше си спукам моя от учене за матури, държавни изпити по модулните и кандидат-студентски.. айде приятно ти учене на 3ти януари, а и през юни месец..

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Свикнала съм, че ваканциите са кратки, кво да се праи. Докато се огледаш и пак почнало училището. Пфффффф, мразя го, мразя го, мразя го. Да минават тия 2 години и да се махам някъде Тогава сигурно друго ще говоря, но за сега мнението си ми е тва..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от December
    ваканциите са по-малки по 1 месец,но са често. Значи братовчедка ми е в Гемания и щото нали много заета(там много извънкласни дейности има) ми пише само когато е ваканция.Та д/г са така(поне нейното у-ще) лятната ваканция е от 13 юли и някъде до началото на септември/края на август.Значи около месец и полувина което си е перфектно.Не мога да разбера ква е тая дългата при нас.3 месеца да умреш от скука.Доста неща се забравят,а пък още първата седмица ни заливат с входящи
    Имат голяма коледна ваканция около месец пак.което си е чудесно,не като нашата.Точно това е времето Коледата когато се събираш със близки и роднини,радвате се на празничен обяд.А ние тука кво??Още на първият ден от новата година на у-ще
    Иска ми се и при нас да беше така,или по-точно и аз да съм в Германия сега с нея Като й слушам разказите ми става жал за полужението тука :// И дори малко завист,айде сега да си призная да не се лъжем. Освен добре уредените ваканции и системата е чудесна,уау <33 Има доста практика,интересна да увлече децата да учат.А не само суха теория дето те кара да заспиш докато четеш.И както каза един преди мене,въобще ако можеш да разчетеш кво е написано.И аз седя със речника докато се опитвам да прочета урока.Тея кво,нас ли ще учат или ще се доказват те колко са учени

бааахти и тъпите дати...ужасна система!!!ужаснаа!!! мога още с часове да се оплаквам,ама трябва да захващам биологията.Ако въобще мога нещо да разбера от тея завъртение изречения :/
    Съгласен съм,че няма да е лошо да направят ваканциите през 3 месеца и да са по 1 месец дълги.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Но все пак си оставам с надеждата, че ще плъзне някой вирус /тоя път магарешки/ или ще затрупа един голям сняяяг.. абе ще си изкараме ваканциите даже повече, отколкото е дадено
    То е сигурно, че ще има дървена ваканция.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от December

Звучи ми повече от перфектно! <3

Град
    Русе
    В Германия наистина са им такива ваканциите което си е просто супер.Ама какво е това на 3-ти на училище догодина 2-ри ще е понеделник и сигуро тогава ще сме на даскало.Ужас аз докато се осъзная трябва да уча вече.От две-три години насам коледната ваканция си е прекалено къса.Не е нормално на 23-ти декември да сме на училище и тъкмо сме почнали да празнуваме да се радваме и след 7 дни айде пак.Говорят да ни скъсяват лятната ваканция, но не са се засилили да направят нещо по въпроса да ни удължат зимната.

Да бе, с нашите искахме да си направим семейна веаканция през зимата, а то тогава била малка. Трябва зимната да е по-голяма от пролетната.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA
    В Германия наистина са им такива ваканциите което си е просто супер.Ама какво е това на 3-ти на училище догодина 2-ри ще е понеделник и сигуро тогава ще сме на даскало.Ужас аз докато се осъзная трябва да уча вече.От две-три години насам коледната ваканция си е прекалено къса.Не е нормално на 23-ти декември да сме на училище и тъкмо сме почнали да празнуваме да се радваме и след 7 дни айде пак.Говорят да ни скъсяват лятната ваканция, но не са се засилили да направят нещо по въпроса да ни удължат зимната.
    ЕЕЕЕ ако ни скъсят и лятната ваканция не стига,че ни резнаха зимната с 5-6 дни,пфф ако скъсят лятната ще започна партизанска война!!!

Значи другата година само 24,25,31 и 1 сигурно няма да учим?
    То това дори не е ваканция,тия май не са наред?

Град
    Ивагакуре
    До 2ри януари ?! Тия ако искат на 1ви да си пием шампанското с даскалите, тъпаци такива
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...

Аз ще имам само зимна, щото пролетната ще имам производствена практика

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    До втори януари Ми то за повечето е още Нова Година тогава бе

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA
    ЕЕЕЕ ако ни скъсят и лятната ваканция не стига,че ни резнаха зимната с 5-6 дни,пфф ако скъсят лятната ще започна партизанска война!!!
    Като ги знам какви са изкукуригали...начи от мен пушките

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    оу.. след НГ в събота интересно как ще се иди на у-ще в Понеделник.. за 1 ден леко трудно да се поосвестиме
    интересно нагодина как ще е като се пада в Неделя.. после направо на даскало
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Аз като съм 12 клас и ше имам пролетна 3 дена? Да не би да рева, че е малко
    Компенсирате месец и половина с по-рано завършване... на вас никакви не ви се полагат
    ти сериозно ли го написа тва или се ебаваш?

Момче, докато ти си бършеш задника в столчето, чудейки се кво да правиш през часа, аз ше си спукам моя от учене за матури, държавни изпити по модулните и кандидат-студентски.. айде приятно ти учене на 3ти януари, а и през юни месец..
    Съчувствам ти...

Абе, кога беше International Skip School Day ? Тая учебна година смятам да го уважа
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    пикам ти на съчувствието... всички знаят да мрънкат! По цял ден мрънканици слушам.. живота е гаден - приемете го! Не винаги става по вашата.. факта, че нещо не ви харесва, изобщо не се влияе на световната икономика (както се казва)! Приемете го! 99% от хората не ги ебе за вашето негодувание... приемете го! Стига сте хленчили, стига сте се глезили! Живота се живее, не се мързелува!

Супер фен Аватара на fenasf
    Не се ядосвай, сарказъм беше Форума е точно, за да мрънкаме на непознати, вместо да дразним приятелите си
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Не мисля, че е нормално зимната ваканция да започва от 23-ти (имайте предвид, че същата седмица ще ни издрънкат поне 1-2 класни) и да свършва 3 дни след Нова година.
    Относно другите ваканции - пролетната си е дълга, няма какво да се лъжем, но междусрочната т.нар. "ваканция" за мен е пълна пародия. 3 дни за какво са ми? По-добре да си ходя на училище и да не ми се бърка системата на учене.
    И освен всичко останало... Много мрънкате. Вярно, че коледната е кратка, ама забравяте, че всяка година задължително има грипна/дървена ваканция, която продължава най-малко 2 седмици.
    Така че не е толкова зле положението. Ще си имаме свободно време.

Град
    Anfield Road
    Само дето винаги я слагат тая дървена вече, като е късно. Аз, примерно си счупих глезена и доста хора от моето даскало си счупиха по нещо и те след 1 седмица решиха, че трябва да ни пуснат във ваканция. Пък и какво ви пречи, че хората мрънкат, че нали за това са форумите, да се оплачеш, да си изкараш малко яд, т'ва онова. Не влизайте в темата тогава, като едва ли сте очаквали тука да се кефим, че ще ходим повече на даскало.

Охх.. Коледната е много кратка бе.
    Исках поне за рождения ми ден да съм ваканция.

Мъка, мъка, мъка..
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си