.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от LoveLetter
    Не влизайте в темата тогава, като едва ли сте очаквали тука да се кефим, че ще ходим повече на даскало.
    оу йеа! Такива коментари много обичам.. от рода на "не слушай песента като не ти харесва!" Ем брат, как ше разбера дали ми харесва ако не съм я чул?!

Логиката сами си я правете, има я

Град
    старчески дом
    Да, поредната глупост със зимната ваканция.... сякаш кой знае какво ще научим ако ходим 5 дни повече на училище??? С тях и без тях все тая, само предизвикват недоволство... Какво ще им стане на министрите да дадат поне до вторника ваканция???

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=143232965723599

Не стига , че ше уча до 30ти юни , ами и коледната ми е супер малко
    Обичам !

Град
    World of MINIMAL
    Не стига, че на нова година няма да съм в състояние да говоря и да гледам, а на всичкото от горе искат да изтрезнея за 1 ден.. е нема да я бъде пропускам първия учебен ден след ваканцията. xD

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Хич не ме ибе за ваканциите да не съм 1-ви клас, ще имам тази година само зимна ваканция и не се оплаквам-пък догодина ако искат хич да не дават ваканции

FFFFFFFFUUUUUUUUUU в другите държави получават по 1 месец тука некви мизерни 7 дена

Аз пък съм 7 клас и имам само 4 дена пролетна И аз стискам палци да затрупа всичко един голям сняг, да затворят магистралите (понеже със сигурност през зимната няма да съм си в София) и да не мога да се прибера ;дд Колко ще ми е хубаво. А пък преди тфа да плъзне патешкия грип

Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Вярно, че коледната е кратка, ама забравяте, че всяка година задължително има грипна/дървена ваканция, която продължава най-малко 2 седмици.
    Така че не е толкова зле положението. Ще си имаме свободно време.
    При нас единствено миналата година имаше грипна (за три години един път) и то за една седмица... Затова не се надявам на такива ваканции.

Ами с право си мрънкаме, защото преди години зимната ваканцията беше някъде до 10-12 януари, а сега ни я режат с една седмица...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nooba
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Ей, първолаците пак намазаха
    Бе колко да са намазали ... Още 11 години...
    +1

Вместо да седим тук и да пишем верни и неверни работи, можем да направим нещо по въпроса.
    Ето какво:
    http://www.facebook.com/event.php?eid=128989210488809 Тук са включени градовете София, Пловдив, Варна и Шумен. Силистра вече направиха такъв протест.

Аз направих и такова за Русе. Ето го:
    http://www.facebook.com/event.php?eid=114723228591385

Някои ще се изсмеят, други ще го пренебрегнат. Аз обаче този път искам да направя нещо полезно - за себе си и за другите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си