МОНМ - Министерство на образованието , МЛАДЕЖТА и науката. Щом това министерство е на младежта значи и ние трябва да решаваме не е ли така ?! Да ама не. Всичко ти го налагат някви изчаткали дъртаци дето се чудят как да вземат повече пари от народа с нови учебници и прочие ... в същото време учебниците се пишат от комплексирани професори които за да докажат ума си пишат на толкова сложен език че ми е нужен речник за да си прочета урока. Ето на това му викам пълен ТАШАК със учениците. После ще ни говорят в новините че сме били неграмотни и сме нямали трайни знания за това сме били последни по интелигентност... как да имаш трайни знания когато като получа слаба оценка по нещо и веднага мама и тате писват срещу мен как да имам трайни знания като освен съответния предмет утре ме чакат още 5 такива, обаче не хората искат да имам трайни знания обаче да имам и хубави оценки по всичко. Нямам физическата и психическата възможност да го постигна този нереален за мен резултат ако има някой който го е постигнал ЕВАЛА! И все пак утре като отида на даскало и започнем преговор отново даскалите ще писнат в лицето ми : ТИ НЯМАШ ТРАЙНИ ЗНАНИЯ! Обаче никой няма да ме пита аз имам ли си проблеми нямам ли си , защо настроението ми е скапано , тормозят ли ме в даскало или не , никой не те пита за обикновените неща в живота и никой не отделя дори и минута внимание на това което те интересува или пък ти дава възможност да избираш. Това е точно липсата на тази възможност да изберем ни преебава така, защото колкото и да псуваме в този момент няма да променим ситуацията. ПРЕЕБАНИ СМЕ ХОРА, МОЛЕТЕ СЕ ДА СВЪРШИ ПО-БЪРЗО